piterra Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 PiteRRa i po co ci te dwa r w nicku same problemy z tym Qfa te 2xr nie jest tak od parady geneza powstania mojego nicka - Piter (od imienia), a ra (pierwsze dwie litery nazwiska) i żeby mi było jasne
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 siemka z wieczora ooooooooooooooo Krisu jest chyba czyta :polew: :polew: :polew: niewierze spamerzy 25minut czytania , tyle stron w przeciągu 4h od ostatniego sprawdzania chyba was suszy przy tej pogodzie , w sam raz na browara _________________________________________________ No na piątek by było dobrze
piterra Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 siemka z wieczora ooooooooooooooo Krisu jest chyba czyta :polew: :polew: :polew: ty tu nie dyskutuj czy na piątek będzie dobrze czy nie niewierze spamerzy 25minut czytania , tyle stron w przeciągu 4h od ostatniego sprawdzania chyba was suszy przy tej pogodzie , w sam raz na browara _________________________________________________ No na piątek by było dobrze
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 PiteRRa i po co ci te dwa r w nicku same problemy z tym Qfa te 2xr nie jest tak od parady geneza powstania mojego nicka - Piter (od imienia), a ra (pierwsze dwie litery nazwiska) i żeby mi było jasne Żeby mi było jasne; trzeba było wpisać przez dwa t to przynajmniej było by proste
krolu Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 PiteRRa i po co ci te dwa r w nicku same problemy z tym Qfa te 2xr nie jest tak od parady geneza powstania mojego nicka - Piter (od imienia), a ra (pierwsze dwie litery nazwiska) i żeby mi było jasne ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh to dużo wyjaśnia ja myślę ze trzeba :
MAJKI Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 diman bedzie w koncu w piatek?? Trzeba sie zgadac co do wyjazdu bo nasz Prezes leci chyba w czwartek...
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 aaaaaaaa wogóle to siemanko Proton2 Wczas :polew:
Gracjan Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Miron, to jak, da sie cos z tym zrobić ?? Zanim sie przewinie to już 3 nowe posty są
diman Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 no to wal bedzie cholera a mnie w piatek chyba nie bedzie a wy te pare stron to dzisiaj opanujecie bez problemu
piterra Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 kurw a fajny dialog się zaczyna a tu żona woła
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Miron, to jak, da sie cos z tym zrobić ?? Zanim sie przewinie to już 3 nowe posty są Ja bym zostawił tak jak jest przynajmniej fajnie wygląda i wszystko widać [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 22:53_________________________________________________ kurw a fajny dialog się zaczyna a tu żona woła Chyba :gwizdanie:
piterra Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 i wogóle to o 4:10 wstaję a ty gureguru nie fikaj bo sam masz popaprany nick :polew:
proton2 Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Proszę jak B-B podgląda Witamy Proton Jak nie chcecie to sobie pójdę
diman Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 no wlasnie majki nie wiem co z tym bedzie ale wyslij mi nr na pw to sie odezwe jak by mnie nie bylo w piatek
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 i wogóle to o 4:10 wstaję a ty gureguru nie fikaj bo sam masz popaprany nick :polew: Ale bez dwóch takich samych literek koło siebie
krolu Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 kurw a fajny dialog się zaczyna a tu żona woła [ A to dziś? wypas
Guregoru Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Proszę jak B-B podgląda Witamy Proton Jak nie chcecie to sobie pójdę A czy ja powiedziałem że nie chcemy [br]Dopisany: 01 Lipiec 2009, 22:56_________________________________________________Narazka Piterra
Gracjan Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Ale jednak piterra łatwiej wymówić niż Guregoru
Rekomendowane odpowiedzi