Bulik Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 no nie gadaj że przyjedziesz :shocked: :shocked: jak co tydzień :polew: :polew: :polew: :polew: A już myślałem, bo o Tobie to już legendy krążą a nie mieliśmy okazji poznać się osobiście tylko tutaj poprzez forum coooo Ty gadasz Kurde chyba jednak coś kojarzę, ogólnie to mam problem jeszcze z kojarzeniem po nicku na forum, twarzy w realu sorki na arenie mierzyliśmy wysokości furaczy Za rzadko jesteś to widzisz, jeszcze nie weszło mi do pamięci postaram sie poprawic To wpadaj jutro musisz się poprawić. Wiesz tak ogólnie to można powiedzieć że jestem nowy na forum. Zanim poznam starą i tą trochę nowszą ekipę to trochę potrwa :gwizdanie: Staram się teraz nie opuszczać spocików więc nadrabiam więc jutro na kebab-spot a w twoim wieku to musisz szybko działać [br]Dopisany: 09 Luty 2012, 17:56_________________________________________________....ludzie tak szybko odchodzą
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 no nie gadaj że przyjedziesz :shocked: :shocked: jak co tydzień :polew: :polew: :polew: :polew: A już myślałem, bo o Tobie to już legendy krążą a nie mieliśmy okazji poznać się osobiście tylko tutaj poprzez forum coooo Ty gadasz Kurde chyba jednak coś kojarzę, ogólnie to mam problem jeszcze z kojarzeniem po nicku na forum, twarzy w realu sorki na arenie mierzyliśmy wysokości furaczy Za rzadko jesteś to widzisz, jeszcze nie weszło mi do pamięci postaram sie poprawic To wpadaj jutro musisz się poprawić. Wiesz tak ogólnie to można powiedzieć że jestem nowy na forum. Zanim poznam starą i tą trochę nowszą ekipę to trochę potrwa :gwizdanie: Staram się teraz nie opuszczać spocików więc nadrabiam więc jutro na kebab-spot a w twoim wieku to musisz szybko działać [br]Dopisany: 09 Luty 2012, 17:56_________________________________________________....ludzie tak szybko odchodzą Ty świnio :bicz3: :bicz3: :bicz3: , przyjedź przyjedź
Bulik Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Ty świnio :bicz3: :bicz3: :bicz3: , przyjedź przyjedź ŁIIIIIIIIIIIIIi TAMMM
SebolA4 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Bry Panowie. Widzę, że humorki dopisują
Bulik Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Bry Panowie. Widzę, że humorki dopisują ...i się wpier**lił :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Bry Panowie. Widzę, że humorki dopisują Siema, jasne że tak, jeszcze dzisiaj w pracy i zaś 3 dni wolnego Widzę że ostro wziąłeś się za handel. Ten sterownik na 100% nie pasuje do mojego ;( ? Pytałeś się?
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Bry Panowie. Widzę, że humorki dopisują Siema, jasne że tak, jeszcze dzisiaj w pracy i zaś 3 dni wolnego Widzę że ostro wziąłeś się za handel. Ten sterownik na 100% nie pasuje do mojego ;( ? Pytałeś się? Skoro masz free to jutro wcinamy kebaby ...
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Bry Panowie. Widzę, że humorki dopisują Siema, jasne że tak, jeszcze dzisiaj w pracy i zaś 3 dni wolnego Widzę że ostro wziąłeś się za handel. Ten sterownik na 100% nie pasuje do mojego ;( ? Pytałeś się? Skoro masz free to jutro wcinamy kebaby ... oczywiście nie przepuściłbym tego
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 :mysli: http://allegro.pl/abarth-grande-punto-155km-salon-polska-piekny-i2089698237.html http://otomoto.pl/fiat-grande-punto-abarth-180-km-C22737917.html Niepozorny, prawie nowy , tani, i po pogramie by nawet ładnie pomykal ... :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Luty 2012, 19:19_________________________________________________Ale to to juz chyba nie seria ... http://otomoto.pl/fiat-grande-punto-abarth-turbo-C22841661.html Dziwna aukcja ...
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Fajne autko, jak dla mnie troszkę za małe ale mam sentyment do Fiata, miałem 3 a właściwie 4
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Fajne autko, jak dla mnie troszkę za małe ale mam sentyment do Fiata, miałem 3 a właściwie 4 Ja miałem jednego i prawie wogólke sie nie psuł a troche go miałem ... mało tego części eksploatacyjne kosztowały zawsze grosze... a ta wersja punto to taki w sumie fajny w miare nowy gokart ... troche porezac i mały sprinter ... jedyny minus to chyba spalanie tych aut...
Bulik Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Fajne autko, jak dla mnie troszkę za małe ale mam sentyment do Fiata, miałem 3 a właściwie 4 a ja w tym robie i mi sie zygac chce fiatami , :sick3: moze jakies bravo nowe
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Fajne autko, jak dla mnie troszkę za małe ale mam sentyment do Fiata, miałem 3 a właściwie 4 Ja miałem jednego i prawie wogólke sie nie psuł a troche go miałem ... mało tego części eksploatacyjne kosztowały zawsze grosze... a ta wersja punto to taki w sumie fajny w miare nowy gokart ... troche porezac i mały sprinter ... jedyny minus to chyba spalanie tych aut... Nie ma tragedii ze spalaniem, audi wcale mniej nie pali, części tanie a Ty Bulik patrzysz na to przez pryzmat pracy więc się nie liczy. Ja miałem nowe i dbałem to nie trzeba było nic robić
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Fajne autko, jak dla mnie troszkę za małe ale mam sentyment do Fiata, miałem 3 a właściwie 4 Ja miałem jednego i prawie wogólke sie nie psuł a troche go miałem ... mało tego części eksploatacyjne kosztowały zawsze grosze... a ta wersja punto to taki w sumie fajny w miare nowy gokart ... troche porezac i mały sprinter ... jedyny minus to chyba spalanie tych aut... Nie ma tragedii ze spalaniem, audi wcale mniej nie pali, części tanie a Ty Bulik patrzysz na to przez pryzmat pracy więc się nie liczy. Ja miałem nowe i dbałem to nie trzeba było nic robić Dokładnie tak :good: A Bulika nie słuchaj to miekka pytka i papuć ... żonke ma super a z niego taki buc ... na spoty się wypioł gołym tyłkiem i ma wyjeb ... :polew: :polew: :polew: :polew: a na spoty jeździł tylko wtedy jak mial olej na sprzedaz ... :decayed:
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Fajne autko, jak dla mnie troszkę za małe ale mam sentyment do Fiata, miałem 3 a właściwie 4 Ja miałem jednego i prawie wogólke sie nie psuł a troche go miałem ... mało tego części eksploatacyjne kosztowały zawsze grosze... a ta wersja punto to taki w sumie fajny w miare nowy gokart ... troche porezac i mały sprinter ... jedyny minus to chyba spalanie tych aut... Nie ma tragedii ze spalaniem, audi wcale mniej nie pali, części tanie a Ty Bulik patrzysz na to przez pryzmat pracy więc się nie liczy. Ja miałem nowe i dbałem to nie trzeba było nic robić Dokładnie tak :good: A Bulika nie słuchaj to miekka pytka i papuć ... żonke ma super a z niego taki buc ... na spoty się wypioł gołym tyłkiem i ma wyjeb ... :polew: :polew: :polew: :polew: a na spoty jeździł tylko wtedy jak mial olej na sprzedaz ... :decayed: Jutro obiecał że wpadnie :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Fajne autko, jak dla mnie troszkę za małe ale mam sentyment do Fiata, miałem 3 a właściwie 4 Ja miałem jednego i prawie wogólke sie nie psuł a troche go miałem ... mało tego części eksploatacyjne kosztowały zawsze grosze... a ta wersja punto to taki w sumie fajny w miare nowy gokart ... troche porezac i mały sprinter ... jedyny minus to chyba spalanie tych aut... Nie ma tragedii ze spalaniem, audi wcale mniej nie pali, części tanie a Ty Bulik patrzysz na to przez pryzmat pracy więc się nie liczy. Ja miałem nowe i dbałem to nie trzeba było nic robić Dokładnie tak :good: A Bulika nie słuchaj to miekka pytka i papuć ... żonke ma super a z niego taki buc ... na spoty się wypioł gołym tyłkiem i ma wyjeb ... :polew: :polew: :polew: :polew: a na spoty jeździł tylko wtedy jak mial olej na sprzedaz ... :decayed: Jutro obiecał że wpadnie :gwizdanie: :mysli: A co od niego kupujesz ????
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Fajne autko, jak dla mnie troszkę za małe ale mam sentyment do Fiata, miałem 3 a właściwie 4 Ja miałem jednego i prawie wogólke sie nie psuł a troche go miałem ... mało tego części eksploatacyjne kosztowały zawsze grosze... a ta wersja punto to taki w sumie fajny w miare nowy gokart ... troche porezac i mały sprinter ... jedyny minus to chyba spalanie tych aut... Nie ma tragedii ze spalaniem, audi wcale mniej nie pali, części tanie a Ty Bulik patrzysz na to przez pryzmat pracy więc się nie liczy. Ja miałem nowe i dbałem to nie trzeba było nic robić Dokładnie tak :good: A Bulika nie słuchaj to miekka pytka i papuć ... żonke ma super a z niego taki buc ... na spoty się wypioł gołym tyłkiem i ma wyjeb ... :polew: :polew: :polew: :polew: a na spoty jeździł tylko wtedy jak mial olej na sprzedaz ... :decayed: Jutro obiecał że wpadnie :gwizdanie: :mysli: A co od niego kupujesz ???? Ja nic
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Fajne autko, jak dla mnie troszkę za małe ale mam sentyment do Fiata, miałem 3 a właściwie 4 Ja miałem jednego i prawie wogólke sie nie psuł a troche go miałem ... mało tego części eksploatacyjne kosztowały zawsze grosze... a ta wersja punto to taki w sumie fajny w miare nowy gokart ... troche porezac i mały sprinter ... jedyny minus to chyba spalanie tych aut... Nie ma tragedii ze spalaniem, audi wcale mniej nie pali, części tanie a Ty Bulik patrzysz na to przez pryzmat pracy więc się nie liczy. Ja miałem nowe i dbałem to nie trzeba było nic robić Dokładnie tak :good: A Bulika nie słuchaj to miekka pytka i papuć ... żonke ma super a z niego taki buc ... na spoty się wypioł gołym tyłkiem i ma wyjeb ... :polew: :polew: :polew: :polew: a na spoty jeździł tylko wtedy jak mial olej na sprzedaz ... :decayed: Jutro obiecał że wpadnie :gwizdanie: :mysli: A co od niego kupujesz ???? Ja nic Czyli jednak cos sie kroi... jakis interesik ... pewnie Guru albo ktos ... :polew: :polew: :polew:
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Fajne autko, jak dla mnie troszkę za małe ale mam sentyment do Fiata, miałem 3 a właściwie 4 Ja miałem jednego i prawie wogólke sie nie psuł a troche go miałem ... mało tego części eksploatacyjne kosztowały zawsze grosze... a ta wersja punto to taki w sumie fajny w miare nowy gokart ... troche porezac i mały sprinter ... jedyny minus to chyba spalanie tych aut... Nie ma tragedii ze spalaniem, audi wcale mniej nie pali, części tanie a Ty Bulik patrzysz na to przez pryzmat pracy więc się nie liczy. Ja miałem nowe i dbałem to nie trzeba było nic robić Dokładnie tak :good: A Bulika nie słuchaj to miekka pytka i papuć ... żonke ma super a z niego taki buc ... na spoty się wypioł gołym tyłkiem i ma wyjeb ... :polew: :polew: :polew: :polew: a na spoty jeździł tylko wtedy jak mial olej na sprzedaz ... :decayed: Jutro obiecał że wpadnie :gwizdanie: :mysli: A co od niego kupujesz ???? Ja nic Czyli jednak cos sie kroi... jakis interesik ... pewnie Guru albo ktos ... :polew: :polew: :polew: a może kolega przyjeżdża tak bezinteresownie
Mario22 Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Fajne autko, jak dla mnie troszkę za małe ale mam sentyment do Fiata, miałem 3 a właściwie 4 Ja miałem jednego i prawie wogólke sie nie psuł a troche go miałem ... mało tego części eksploatacyjne kosztowały zawsze grosze... a ta wersja punto to taki w sumie fajny w miare nowy gokart ... troche porezac i mały sprinter ... jedyny minus to chyba spalanie tych aut... Nie ma tragedii ze spalaniem, audi wcale mniej nie pali, części tanie a Ty Bulik patrzysz na to przez pryzmat pracy więc się nie liczy. Ja miałem nowe i dbałem to nie trzeba było nic robić Dokładnie tak :good: A Bulika nie słuchaj to miekka pytka i papuć ... żonke ma super a z niego taki buc ... na spoty się wypioł gołym tyłkiem i ma wyjeb ... :polew: :polew: :polew: :polew: a na spoty jeździł tylko wtedy jak mial olej na sprzedaz ... :decayed: Jutro obiecał że wpadnie :gwizdanie: :mysli: A co od niego kupujesz ???? Ja nic Czyli jednak cos sie kroi... jakis interesik ... pewnie Guru albo ktos ... :polew: :polew: :polew: a może kolega przyjeżdża tak bezinteresownie Nie ma takiej opcji ...
Rekomendowane odpowiedzi