Guregoru Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Siemka mam pytanie do Tych co jadą do BT jak kto z kim jedzie bo na 99% bede jechał bez Ewy i kurcze zabrałbym sie z kimś jak sie da, bo nie uśmiecha mi sie sam gonić autem Hmmm ja też raczej nie będę jechał swoim to może się podepnę do Ciebie bo jednak twoim zawsze wyjdzie taniej
tomaszstn Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Siemanko wieczorkiem. Jest tu kto dzisiaj?
diman Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 siemano No i znowu mam j**anego pecha zjeżdżam sobie na bazę zerkam na furę na parkingu i cóż się ukazało moim oczom rozjebane drzwi ale się wkurwiłem masakra to już czwarty raz rozwalone auto i to nie z mojej winy
A4-Tomek Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 co do wyjazdu do BT to ja chcę jechać swoim parchem więc moge kogoś zabrać na pokład dupolota o ile nikt mi go nie zażyga hehehe Egonowi się udało bo walił do rowu kilkanaście kilometrów od BT
mech15 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 za szybko jeździsz, że egonowi się wróciło?
A4-Tomek Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 za szybko jeździsz, że egonowi się wróciło? tiaaaa 1Z to rakieta to lata nie jeździ nie no tak na serio Egonowi coś chyba zaszkodziło cóż kazdemu zdarzyć się może ;p
Rekomendowane odpowiedzi