mech15 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 za duża rozgrzewka przed zlotem pewnie, hehe
A4-Tomek Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 za duża rozgrzewka przed zlotem pewnie, hehe to już było w drodze powrotnej
tomaszstn Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 siemano No i znowu mam j**anego pecha zjeżdżam sobie na bazę zerkam na furę na parkingu i cóż się ukazało moim oczom rozjebane drzwi ale się wkurwiłem masakra to już czwarty raz rozwalone auto i to nie z mojej winy To chyba dzisiaj taki dzień. Ja się lekko otarłem tylnym kołem o krawężnik jak wjeżdżałem pomiędzy dwa auta przy prawie 100km/h. Wiem co czujesz
Mario22 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Siema z wieczora ... organizować się na piątek bo sie zapowiada dobra frekwencja i inwazja na Kebab ...
tomaszstn Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Dzisiaj miałem rzeczoznawcę i może jakaś kaska wskoczy na nowe mody
Mario22 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 To już tłum Ty sie nie ciesz bo na kebaba i tak nie jedziesz ... ale będzie Pucek i inni ...
tomaszstn Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 To już tłum Ty sie nie ciesz bo na kebaba i tak nie jedziesz ... ale będzie Pucek i inni ... No to może być tłum
Pucek Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Po spocie w Kato I zapowiada się w piątek niezła grupa ludzi Tomasz, pogadamy o tym w piątek
tomaszstn Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Po spocie w Kato I zapowiada się w piątek niezła grupa ludzi Tomasz, pogadamy o tym w piątek spox
Rekomendowane odpowiedzi