A4-Tomek Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Nooo ekipę do dupolota mam teraz uj wie z kim mnie jarko wciepnie do pokoju w BT
danielom Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 No i L4 :wallbash::wallbash: Źle Ci z tym
egon47 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 No i L4 :wallbash::wallbash: Źle Ci z tym chyba moj organizm odczol brak auta bo jest u lakiernika
diman Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 ja swoje odstawiam w niedzielę wieczorkiem do lakiernika 3 dzionki i będzie jak nowe
egon47 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 dimek moja juz jest od niedzieli i jeszcze ponad tydzien
diman Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 dimek moja juz jest od niedzieli i jeszcze ponad tydzien to co ty tam malujesz cały wózek
egon47 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 dimek moja juz jest od niedzieli i jeszcze ponad tydzien to co ty tam malujesz cały wózek zderzaki progi i przerobki sa w ciul czasochlonne ;/
diman Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 dimek moja juz jest od niedzieli i jeszcze ponad tydzien to co ty tam malujesz cały wózek zderzaki progi i przerobki sa w ciul czasochlonne ;/ szykuj szykuj bo już niedługo do BT i lansu
Mario22 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 dimek moja juz jest od niedzieli i jeszcze ponad tydzien to co ty tam malujesz cały wózek zderzaki progi i przerobki sa w ciul czasochlonne ;/ szykuj szykuj bo już niedługo do BT i lansu Tak jest ja byle czym nie moge jechać ...
diman Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 dimek moja juz jest od niedzieli i jeszcze ponad tydzien to co ty tam malujesz cały wózek zderzaki progi i przerobki sa w ciul czasochlonne ;/ szykuj szykuj bo już niedługo do BT i lansu Tak jest ja byle czym nie moge jechać ... i dlatego seata zostawiasz w domu
Rekomendowane odpowiedzi