Mario22 Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Dawid, więc jak? Lepiej Ci już? Patrz jaka ekipa się szykuje Wiem widze ale Tomek dzieki za checi ale niestety niechce sie doprawic ale jesteś uparty heh ale obiecaj ze zjesz za moje zdrowie kebaba Obiecuję, obiecuję Obiecałeś i się zesrałeś .... czemu nie pojechałeś z nami ... to samo Bulczasowie ..
Bulik Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 http://www.chamsko.pl/11371/jak_pomoc_zasnac_kobiecie
egon47 Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Dodalem Ankiete odnosnie wyjazdu do BT w watku
tomaszstn Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Dawid, więc jak? Lepiej Ci już? Patrz jaka ekipa się szykuje Wiem widze ale Tomek dzieki za checi ale niestety niechce sie doprawic ale jesteś uparty heh ale obiecaj ze zjesz za moje zdrowie kebaba Obiecuję, obiecuję Obiecałeś i się zesrałeś .... czemu nie pojechałeś z nami ... to samo Bulczasowie .. Moja mnie nakarmiła plackami przed spotem a po drugie trochę się z kasy spłukałem. z rańca
egon47 Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Dawid, więc jak? Lepiej Ci już? Patrz jaka ekipa się szykuje Wiem widze ale Tomek dzieki za checi ale niestety niechce sie doprawic ale jesteś uparty heh ale obiecaj ze zjesz za moje zdrowie kebaba Obiecuję, obiecuję Obiecałeś i się zesrałeś .... czemu nie pojechałeś z nami ... to samo Bulczasowie .. Moja mnie nakarmiła plackami przed spotem a po drugie trochę się z kasy spłukałem. z rańca Tomek przez Ciebie nigdy nie wyzdrowieje
tomaszstn Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Nie będzie aż tak źle Będziesz żył ---------- Post added at 11:03 ---------- Previous post was at 11:01 ---------- W sumie to wczoraj nie za specjalnie się czułem. 36 godzin na nogach i jeszcze w plecy kupę kasy ---------- Post added at 11:04 ---------- Previous post was at 11:03 ---------- Niech już ten tydzień się kończy bo niezbyt wesoły był
czester Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 3 lata z rzędu jeździłem swoim autem, więc chyba raz mogę się w spokoju napić CZESTER po ostatniej bukowinie niechce jechac swoim po prostu Egon ostatnio po prostu chciałem szybko skończyć pić bo rano trzeba było jechać Dzięki wielkie Czester jeszcze razsory że tak krótko byłem ale obowiązki wzywają Spoko, gadaj lepiej czy coś to pomogło
diman Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Dzięki za spota nie ma za co kurde nie zadzwonilem do tego Krola w końcu może dzisiaj się uda
Guregoru Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Dzięki za spota nie ma za co kurde nie zadzwonilem do tego Krola w końcu może dzisiaj się uda Spoko ale już wiem, że jak nie masz jego służbowego numeru to na zwykły się na razie nie dodzwonisz
diman Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Dzięki za spota nie ma za co kurde nie zadzwonilem do tego Krola w końcu może dzisiaj się uda Spoko ale już wiem, że jak nie masz jego służbowego numeru to na zwykły się na razie nie dodzwonisz spróbuje zobaczymy
Rekomendowane odpowiedzi