diman Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 dobra ide sie wykompac bo jestem na delegacji to cza korzystac z wody :gwizdanie:
Gracjan Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Witam Właśnie wróciłem do domu Ważne że Keżor ma naprawione autko
diman Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 no i tak poza tym cza bic posty bo widze ze zasluzeni klubowicza dostaja guru gratulacje stanowiska
Pucek Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 noo Diman korzystaj z wody bo w domu tego nie masz jedynie u teściowej z tego co Kasia mówiła to ja też idę, czas się do roboty zbierać, no i dzisiaj ostatnia szychta i weekend jutro pojawię się odrazu na spocie - nie będzie mnie już na forum to widzimy się jutro koło 18 na Arenie
Pelex Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Gracjan a co tam u Keżora się stało że padlinka nie chciała zapalić?
Gracjan Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 A jechał zatankować, zatankował i już nie umiał opuścić stacji....Musiała pompa zaciągnąć powietrze i trzeba było odpowietrzyć
Gracjan Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Mówił że zrobił na rezerwie jakieś 60 km Ważne że już pali
Pelex Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 no ja na rezerwie mogę góra 75 km zrobić i to jak w miare normalnie jeżdżę
Gracjan Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Nie będziemy się oszukiwać, musiał już mieć same opary
Pelex Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 to fakt mi też już ze trzy razu wachy zabrakło
diman Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 a panowie jak tak z tym wyjazdem na czestochowe moze bysmy sie wybrali na kilka autek co bylo by spoko bo z tego co czytalem wczesniej bylo duzo chetnych a i u nich mialbyc jakis gril
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Guru podoba mi się kolor twojego nicku pasuje do ciebie ten róż no kolorek pasuje, jest taki troche gejowaty Dobra dobra bez takich mi tu ooo Guru szaleje, już bije punkty w NEWBIE ale lizus nooo :> :gwizdanie: no i tak poza tym cza bic posty bo widze ze zasluzeni klubowicza dostaja guru gratulacje stanowiska Właśnie Guru, gratki Dzięki
Gracjan Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Witaj Co to się robi, wczoraj spamu już chyba z 10 stron było a dzisiaj nic
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 10 chyba ze 20 a dzisiaj wszyscy pewnie odpoczywają po wczoraj
Rekomendowane odpowiedzi