egon47 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Kupie prawa Kratke do zderzaka przedniego Audi RS4 B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Kupie prawa Kratke do zderzaka przedniego Audi RS4 B5 Jedź do ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ta 230zl w aso dzwonilem pytalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 coś pechowy ostatnio jestem - zawsze jak komuś odjedżam bo mi na tyłku siedzi (czego mega nie lubię) to po 5 min się okazuje że to niebiescy po cywilnemu od dzisiaj wchodzi nowy kodeks drogowy i możesz odpracowac np. przez dobre uczynki i to nie zart przeprowadzanie staruszek przez drogę -2 punkty karne, najwięcej pomoc niepełnosprawnemu przez jeden dzionek -5 punktów :hi:w niedzielne po południe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcav6 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 siema !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 coś pechowy ostatnio jestem - zawsze jak komuś odjedżam bo mi na tyłku siedzi (czego mega nie lubię) to po 5 min się okazuje że to niebiescy po cywilnemu od dzisiaj wchodzi nowy kodeks drogowy i możesz odpracowac np. przez dobre uczynki i to nie zart przeprowadzanie staruszek przez drogę -2 punkty karne, najwięcej pomoc niepełnosprawnemu przez jeden dzionek -5 punktów :hi:w niedzielne po południe Coś czuje że duuużo kolegów będę miał :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 coś pechowy ostatnio jestem - zawsze jak komuś odjedżam bo mi na tyłku siedzi (czego mega nie lubię) to po 5 min się okazuje że to niebiescy po cywilnemu od dzisiaj wchodzi nowy kodeks drogowy i możesz odpracowac np. przez dobre uczynki i to nie zart przeprowadzanie staruszek przez drogę -2 punkty karne, najwięcej pomoc niepełnosprawnemu przez jeden dzionek -5 punktów :hi:w niedzielne po południe Coś czuje że duuużo kolegów będę miał :grin: ty patrz tak do tego nie podeszłem dobry pomysł :kox: ty to masz łeb Hamer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 coś pechowy ostatnio jestem - zawsze jak komuś odjedżam bo mi na tyłku siedzi (czego mega nie lubię) to po 5 min się okazuje że to niebiescy po cywilnemu od dzisiaj wchodzi nowy kodeks drogowy i możesz odpracowac np. przez dobre uczynki i to nie zart przeprowadzanie staruszek przez drogę -2 punkty karne, najwięcej pomoc niepełnosprawnemu przez jeden dzionek -5 punktów :hi:w niedzielne po południe Coś czuje że duuużo kolegów będę miał :grin: ty patrz tak do tego nie podeszłem dobry pomysł :kox: ty to masz łeb Hamer Jak to Artur przeczyta, to co dziennie będzie u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 :grin::grin: H4mm3R a auto będzie Ci mył co drugi dzień ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 :grin::grin:H4mm3R a auto będzie Ci mył co drugi dzień ... Rozumię że Ty nie masz punktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 :grin::grin:H4mm3R a auto będzie Ci mył co drugi dzień ... Rozumię że Ty nie masz punktów NIE ... Ja mówie "Stop Piratom Drogowym" :decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 MIRON mozesz smigac dalej spokojna glowa ale wolniej PAMIETAJ !! W O L N I E J !! :decayed: ok - dzięki co za poj..bany kraj - lecisz na 70-ce 160km/h i od razu Cię nagrywają jak jakiegoś pirata Oj drogo się skończył powrót w Warszawki jak będę wpadał na zloty rowerem to nie myślcie że dla zdrowia - po prostu 24 punkty przekroczyłem witaj w klubie coś pechowy ostatnio jestem - zawsze jak komuś odjedżam bo mi na tyłku siedzi (czego mega nie lubię) to po 5 min się okazuje że to niebiescy po cywilnemu od dzisiaj wchodzi nowy kodeks drogowy i możesz odpracowac np. przez dobre uczynki i to nie zart przeprowadzanie staruszek przez drogę -2 punkty karne, najwięcej pomoc niepełnosprawnemu przez jeden dzionek -5 punktów :hi:w niedzielne po południe Coś czuje że duuużo kolegów będę miał :grin: to jest nic , powiedz mi jak swoje konto już nie takie biedne uszczuplisz z punktów coś pechowy ostatnio jestem - zawsze jak komuś odjedżam bo mi na tyłku siedzi (czego mega nie lubię) to po 5 min się okazuje że to niebiescy po cywilnemu od dzisiaj wchodzi nowy kodeks drogowy i możesz odpracowac np. przez dobre uczynki i to nie zart przeprowadzanie staruszek przez drogę -2 punkty karne, najwięcej pomoc niepełnosprawnemu przez jeden dzionek -5 punktów :hi:w niedzielne po południe Coś czuje że duuużo kolegów będę miał :grin: ty patrz tak do tego nie podeszłem dobry pomysł :kox: ty to masz łeb Hamer Jak to Artur przeczyta, to co dziennie będzie u mnie ściul :decayed::decayed::decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ja mam w sumie 4pkt i kolejne 4pkt czekaja na oświadczenie, nad którym się jeszcze zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 :grin::grin:H4mm3R a auto będzie Ci mył co drugi dzień ... Rozumię że Ty nie masz punktów NIE ... Ja mówie "Stop Piratom Drogowym" :decayed::decayed: miałem okazję się o tym przekonać. Jesteś większy pirat niż ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skydiver Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 co za poj..bany kraj - lecisz na 70-ce 160km/h i od razu Cię nagrywają jak jakiegoś pirata Oj drogo się skończył powrót w Warszawki jak będę wpadał na zloty rowerem to nie myślcie że dla zdrowia - po prostu 24 punkty przekroczyłem Miron na rowerze też będziesz musiał uważać ...... http://vimeo.com/39413507 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ja mam w sumie 4pkt i kolejne 4pkt czekaja na oświadczenie, nad którym się jeszcze zastanawiam to komu opchnąłeś te z pomorza ???? ---------- Post added at 14:16 ---------- Previous post was at 14:10 ---------- co za poj..bany kraj - lecisz na 70-ce 160km/h i od razu Cię nagrywają jak jakiegoś pirata Oj drogo się skończył powrót w Warszawki jak będę wpadał na zloty rowerem to nie myślcie że dla zdrowia - po prostu 24 punkty przekroczyłem Miron na rowerze też będziesz musiał uważać ...... http://vimeo.com/39413507 :polew::polew::polew::polew: zastawte wozidlo !!!!! :polew::polew::polew::polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Coś czuje że duuużo kolegów będę miał :grin: o yeeebaanyyy :polew::polew::polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 jak w przyszłości będzie kasa to B8 będzie chyba moim ostatnim audi - to co robi BMW po prostu powala http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?230776-Diesel-BMW-powala-nowe-BMW-M-550D&p=2774133#post2774133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 jak w przyszłości będzie kasa to B8 będzie chyba moim ostatnim audi - to co robi BMW po prostu powalahttp://a4-klub.pl/vb/showthread.php?230776-Diesel-BMW-powala-nowe-BMW-M-550D&p=2774133#post2774133 jak jeszcze będziesz miał prawko :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi