tomaszstn Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 No tylko teraz to Wielki Piątek wiec nie wiem jak to będzie. Mario cosik kombinował aby to uczcić. Zaproponował piwniczkę ale nie wiem czy będzie otwarte. Myślę że lepiej by było w następny piątek, po świętach ale może reszta się jakoś wypowie
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ja osobiście w "dupny" piątek mięsa bym nie jadł ---------- Post added at 17:15 ---------- Previous post was at 17:14 ---------- a tak w ogóle dzień dobry kolegom:hi:
tomaszstn Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 No właśnie, i nie wiem czy przed samymi świętami frekwencja dopisze. Co sądzicie?Może jednak następny piątek, zaraz po świętach
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 no wiecie...wiara wiarą i zasady zasadami, no ale ja bym przełożył, no chyba że frytki se zamówicie:decayed: ---------- Post added at 17:30 ---------- Previous post was at 17:22 ---------- A właśnie Tomku (tomaszstn) rozpórka zamontowana i jest górna i dolna:decayed: A co do tych dwóch otworów po środku narazie se dałem spokój choojowe dojście i dość bym musiał zdemontować Jak będę się bawił z egr-em (zaślepki już są), to myślę że to też "paknę":decayed:
tomaszstn Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 No i jak Ci się teraz jeździ? Ja po zamontowaniu byłem bardzo zadowolony.
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 powiem tak...za***iście inaczej:decayed: ---------- Post added at 17:43 ---------- Previous post was at 17:41 ---------- żadnych kolein nie czuje...jak po szynach śmiga:kox:
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ja osobiście w "dupny" piątek mięsa bym nie jadł to mięcho z Twojego kebeba może trafić do mojego ja jestem gotów poświęcić mojego pomidora by bardziej zapełnić Twojego uszczuplonego kebaba :decayed::decayed: ---------- Post added at 17:54 ---------- Previous post was at 17:49 ---------- .........żadnych kolein nie czuje...jak po szynach śmiga:kox: a może wyjedź gdzieś poza betonówkę żorską
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ja osobiście w "dupny" piątek mięsa bym nie jadł to mięcho z Twojego kebeba może trafić do mojego ja jestem gotów poświęcić mojego pomidora by bardziej zapełnić Twojego uszczuplonego kebaba :decayed::decayed: ---------- Post added at 17:54 ---------- Previous post was at 17:49 ---------- .........żadnych kolein nie czuje...jak po szynach śmiga:kox: a może wyjedź gdzieś poza betonówkę żorską tyś je doopny:grin: ---------- Post added at 17:57 ---------- Previous post was at 17:54 ---------- a żebyś wiedział, specjalnie pojechałem na świerklany, marklowice i wodzisław na te koleiny i odziwo nigdzie spodem nie zadarłem:shock3:
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:57 ---------- a żebyś wiedział, specjalnie pojechałem na świerklany, marklowice i wodzisław na te koleiny i odziwo nigdzie spodem nie zadarłem:shock3: nie gadaj .......... muszę to na próbę do siebie wrzucić
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 tzn,że mam za wysokie autko:facepalm: ---------- Post added at 17:59 ---------- Previous post was at 17:59 ----------
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 kiedyś czytałem o tych rozpórkach ale nigdy nie miałem okazji jechać z czymśtakim ....serio gadam
tomaszstn Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Przyjedź jutro do Kato to przejedziesz się moim
Polko_V Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 no np. nie czuć "skręcania" przedniej części karoserii i "trzeszczenia" przy wjeżdzaniu na jakąś dłuższą nierówność no i nie mówiąc o "prostym" prowadzeniu w koleinach:decayed:
A4-Tomek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 to się dałem wrobić ---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 17:06 ---------- :decayed:
tomaszstn Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 to się dałem wrobić ---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 17:06 ---------- :decayed: Nie przejmuj się , na 4000 ja stawiam
A4-Tomek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 to się dałem wrobić ---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 17:06 ---------- :decayed: Nie przejmuj się , na 4000 ja stawiam zbankrutuje :decayed::decayed:
Bulik Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 to się dałem wrobić ---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 17:06 ---------- :decayed: ...klubowicz
tomaszstn Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 to się dałem wrobić ---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 17:06 ---------- :decayed: Nie przejmuj się , na 4000 ja stawiam zbankrutuje :decayed::decayed: Dasz radę, najwyżej kredytem się podbudujesz
A4-Tomek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 to się dałem wrobić ---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 17:06 ---------- :decayed: ...klubowicz co ja takiego zrobiłem :tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi