Pucek Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 hheheheh zadzwoniłem bo niechciało mi się jechać
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 hheheheh zadzwoniłem bo niechciało mi się jechać No a później przez takich kryzys jest :polew:
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 No szkoda że ja u siebie nie mam urlopu na żądanie jak robiłem w oplu to miałem i przydawał się
Pucek Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 heheheh a no bo to tak jest jak człowiek ledwo co wyspany, a gania po dwóch albo i trzech robotach a ciekawe gdzie reszta spamerów Miron pewnie jeszcze w garażu siedzi, Królu jest w kato, Piterra gra w szachy, Pelex grilluje, Diman się myje i tak można dalej wymieniać... dosyć się już znamy a odnośnie urlopu, to praktycznie kiedy chcę to dzwonie, i mam wypisywany normalny, więc na żadanie to taki mit u nas
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 a odnośnie urlopu, to praktycznie kiedy chcę to dzwonie, i mam wypisywany normalny, więc na żadanie to taki mit u nas Obawiam się że gdyby u nas coś takiego wprowadzić to nie było by komu robić
Gracjan Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 W szkole tez by mogło być coś takiego Dzwonisz i nie idziesz
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 W szkole tez by mogło być coś takiego Dzwonisz i nie idziesz Co ty chcesz w szkole jest lepiej nawet nie musisz dzwonić jak nie chcesz iść
Gracjan Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 A tacie powiem że mnie zwolnili z całego dnia A tak byłby urlop wpisany
Pucek Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 hehheeh chciałbym chodzić teraz do szkoły... :gwizdanie: bo jak nie mamy "ściany" to jest luzik, ale jak od września będziemy mieli zazbrojoną ścianę to zapomnieć przez rok o urlopie
Skydiver Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Panowie więcej SPAMU bo został jeden dzień na dobicie do 500 :gwizdanie:
Gracjan Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Pucek, takie coś kupiłem żeby zamontowac z tyłu na fotelu do oświetlenia nóg http://www.allegro.pl/item667676987_modul_hermetyczny_5_led_flux_wszystkie_kolory.html - powinno chyba być dobre
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 hehheeh chciałbym chodzić teraz do szkoły... :gwizdanie: Nie tylko ty Panowie więcej SPAMU bo został jeden dzień na dobicie do 500 :gwizdanie: Już spamować by chciał [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 22:51_________________________________________________ Pucek, takie coś kupiłem żeby zamontowac z tyłu na fotelu do oświetlenia nóg http://www.allegro.pl/item667676987_modul_hermetyczny_5_led_flux_wszystkie_kolory.html - powinno chyba być dobre Maniak
Gracjan Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 hehheeh chciałbym chodzić teraz do szkoły... :gwizdanie: Nie tylko ty Panowie więcej SPAMU bo został jeden dzień na dobicie do 500 :gwizdanie: Już spamować by chciał [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 22:51_________________________________________________ Pucek, takie coś kupiłem żeby zamontowac z tyłu na fotelu do oświetlenia nóg http://www.allegro.pl/item667676987_modul_hermetyczny_5_led_flux_wszystkie_kolory.html - powinno chyba być dobre Maniak Jaki maniak, jaki maniak Fan marki jak już
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 hehheeh chciałbym chodzić teraz do szkoły... :gwizdanie: Nie tylko ty Panowie więcej SPAMU bo został jeden dzień na dobicie do 500 :gwizdanie: Już spamować by chciał [br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 22:51_________________________________________________ Pucek, takie coś kupiłem żeby zamontowac z tyłu na fotelu do oświetlenia nóg http://www.allegro.pl/item667676987_modul_hermetyczny_5_led_flux_wszystkie_kolory.html - powinno chyba być dobre Maniak Jaki maniak, jaki maniak Fan marki jak już Maniak
krolu Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Witam koledzi i kolezanki no i ... Guru ciebie tez :decayed: Nie bylem dzis w kato... ;P za daleko :naughty:
Guregoru Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Witam koledzi i kolezanki no i ... Guru ciebie tez :decayed: To znaczy że ja się nie zaliczam ani do kolegów ;( ani do koleżanek :polew:
krolu Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Witam koledzi i kolezanki no i ... Guru ciebie tez :decayed: To znaczy że ja się nie zaliczam ani do kolegów ;( ani do koleżanek :polew: Ten róż jest naprawdę podejrzany :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi