Mario22 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 http://otomoto.pl/show?id=C23697342 :whistling:
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Hamer, ja od Ciebie coś miałem dostać dla kogoś czy dla Ciebie coś miałem dać? Kojarzysz bo ja zapomniałem Nie bardzo ---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 11:13 ---------- Aaa już wiem... wp***dol się to nazywało tylko kto to teraz miał dostać He he, ktoś mi coś mówił ale nie pamiętam kto za dużo na głowie ostatnio, może ktoś to przeczytai się przypomni
egon47 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 jednak chyba mnie niebedzie wyruszam na Wielkopolske
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 jednak chyba mnie niebedzie wyruszam na Wielkopolske Pojedź przez Warszawę, potrzebuję tam cosik odebrać
Mario22 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 jednak chyba mnie niebedzie wyruszam na Wielkopolske
egon47 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 skomletowalem ori siateczki w zderzak przedni wszystkie:brzydkibanan:
Mario22 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 skomletowalem ori siateczki w zderzak przedni wszystkie:brzydkibanan: To tym bardziej musisz wpaść chociaż na chwilke przed samym wyjazdem... przed BT zawaliłes bracie z kratkami to teraz staraj sie i odzyskuj punkty respektu i lansu ...
egon47 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 A masz założone już? jak wpadne na zlot to na zlocie bede rezal
H4mm3R Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Hamer, ja od Ciebie coś miałem dostać dla kogoś czy dla Ciebie coś miałem dać? Kojarzysz bo ja zapomniałem Nie bardzo ---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 11:13 ---------- Aaa już wiem... wp***dol się to nazywało tylko kto to teraz miał dostać He he, ktoś mi coś mówił ale nie pamiętam kto za dużo na głowie ostatnio, może ktoś to przeczytai się przypomni Może te stare heble od Artura
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Nie, chyba chodziło o coś innego, Artur a nie Ty coś mówiłeś że mam dać Hamerowi?
H4mm3R Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Nie, chyba chodziło o coś innego, Artur a nie Ty coś mówiłeś że mam dać Hamerowi? skleroza ---------- Post added at 15:38 ---------- Previous post was at 15:38 ---------- Artur Ty się wybierasz do SG?
tomaszstn Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 wiesz, będziesz w moim wieku to pogadamy No właśnie, Artur będziesz dzisiaj?
Rekomendowane odpowiedzi