Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
no...:decayed: tylko że ja idę na 12 i chO_oja będę miał z tego pięknego dzionka:facepalm:

A my grillujemy :wink: ale bedziemy myslec o Tobie :decayed:

Opublikowano
no...:decayed: tylko że ja idę na 12 i chO_oja będę miał z tego pięknego dzionka:facepalm:

sam sobie myśl o nim, zboczuchu :decayed:

Opublikowano

Gdzie Mario bo jak narazie to tylko Ty o tym mówisz no i Diman wspomniał i cisza

Opublikowano

Gdzie Mario bo jak narazie to tylko Ty o tym mówisz no i Diman wspomniał i cisza

Co ??? Jestes po tyłach ... umawialiśmy sie w Zatorze ... jutro na Gliwickim spociku wpada Pucek z Ania z kiełobasą która została z Zatoru ... nawet ponoć ktos z Kato wybiera się do nas ... z tego co wiem ... :wink: spotykamy sie jak zawsze i robimy grilla jak zawsze w sezonie ...:wink:

---------- Post dopisany at 11:45 ---------- Poprzedni post napisany at 11:44 ----------

frekwencja się szykuje konkretna :wink:

Opublikowano

Podaj mi adres bo ją pierwszy raz do gliwic.

Opublikowano

Nowaka-Jeziorańskiego 1, 44-100 Gliwice

---------- Post dopisany at 12:32 ---------- Poprzedni post napisany at 12:29 ----------

Centrum Handlowe Arena:wink:

---------- Post dopisany at 12:33 ---------- Poprzedni post napisany at 12:32 ----------

Dogadaj się z kimś kto leci z Kato ... :whistling:

---------- Post dopisany at 12:38 ---------- Poprzedni post napisany at 12:33 ----------

Trzeba by sie dogadac kto zabiera Grilla i peryferia typu wegiel rozpałka... rozpałke bede miał węgiel moge kupić ... :wink:

Opublikowano

:hi:

Po kursie, jeszcze jutro egzamin i znowu bliżej wymarzonego stanowiska :decayed:

Mario, pisałeś mi sms, odpisuję tutaj, wpadamy jutro z Anią (ktoś musi obracać kiełbaski:wink:) i zabieramy 3 paczki kiełbas, także wyżerka za free :decayed:

Mam 2l cole, 1.5l wody bez gazu i przyprawę, trzeba ogarnąć grill - można kupić taki za 15 zł, węgiel + rozpałka

Chyba że będzie padać, to najwyżej wpadniemy żeby rozdać te kiełbaski bo jest ich tyle że musiał bym przez miesiąc jeść samą kiełbachę :facepalm:

Opublikowano

:siema:

ja wpadnę tak jak pisałem z małym, będzie miał trochę świeżego powietrza z wieczorka przed snem, moja idzie do fryzjera wiec odpada z grilla

wiem jeszcze że Miszka się wybierał na motorze ale nie wiem czy to potwierdzi no i pewnie będzie też stała ekipa wiec trochę ludzi powinna się uzbierać :thumbup1:

Opublikowano

my też może przyjedziemy, mam tylko nadzieję ze się nie wylamiecie z powodu meczy, w końcu ten najważniejszy jest dopiero w sobotę :)

Opublikowano
my też może przyjedziemy, mam tylko nadzieję ze się nie wylamiecie z powodu meczy, w końcu ten najważniejszy jest dopiero w sobotę :)

nagrają sobie :whistling:

Opublikowano

Ja też wpadam z Olą punktualnie na 18 ... pogoda według prognoz ma jutro być także spotykamy sie i grillujemy... tak jak pucol pisał zrobimy ściepe po pare zł i kupimy grila i węgiel i rozpałke i będzie klubowy zestaw bo już dawno mówiliśmy że kupimy więc jest elegancka okazja. Trzeba tylko zabrac jakiś duży worek żeby bez uwalenia auta spakowac grilla i zabrać do domu żeby był na następne spoty.

Tyle w temacie widzimy się jutro o 18 ...:wink:

---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:01 ----------

Seves też ma wpaść ... sebool też będzie... i pare smsów jeszcze wysłałem ... :wink:

Opublikowano

Właśnie dostałem jakiegoś eska :banan:

---------- Post dopisany at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ----------

Dzień dobry :wink:

---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ----------

Muszę zajrzeć do piwnicy, miałem kiedyś takiego małego grilla to mógłbym wziąć ale to dam jutro rano odpowiedź :wink:

Opublikowano

Dzieki za Esa Mario :) jak auta nie rozbiore jutro to wpadne na 100% na zlota :decayed:

Opublikowano
Dzieki za Esa Mario :) jak auta nie rozbiore jutro to wpadne na 100% na zlota :decayed:

Rozbierasz na złom?

Opublikowano

Siemano.Będę i ja z stuningowanym lewym bokiem:kwasny:

Opublikowano

Dostaniesz kasę na mody :decayed:

Opublikowano

Maro ja teoretycznie będę w pracy więc odpadam....chyba ,że coś się zmieni w grafiku jutro(nie wiedząc czemu) ,a ja jeszcze o tym nie wiem :wink:

---------- Post dopisany at 20:33 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ----------

sam sobie myśl o nim, zboczuchu :decayed:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ----------

ja też miałem taki tjunink nie dawno...... przez miesiąc bez hebla byłem :facepalm:

Opublikowano

Artur, mógłbyś wpaść, zobaczyłbym na żywo wycieraczki :naughty:

Opublikowano

Pane w pracy będę :whistling: