Guregoru Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 siemanko wam Witamy w naszych nieskromnych progach
Pucek Opublikowano 12 Lipca 2012 Opublikowano 12 Lipca 2012 Ja jutro prawdopodobnie odpadam, mam zapierdol w robocie, dopiero teraz wróciłem do domu, a jutro na dodatek Ania ma obronę, więc muszę ją wspierać
SebolA4 Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Bry. Panowie takie pytanie orientacyjne...dzisiaj autko będzie zglebione...na ile mogę sobię pozwolić w B5 przy 17 calowym kole, aby bez utraty przedniego zderzaka wjechać i wyjechać z parkingu podziemnego w FORUM? Ja przy 17 calowym kole przód mam teraz na gwincie ok -50 mm i mam zderzak S4 i nie chacze nigdzie.Wcześniej miałem zwykły zawias -40mm i teraz sobie zglebiłem 10 mm niżej do tego co miałem.Myslę,że -60 mm będzie ok z tym, że to zależy jaki masz zawias i TDI sa cięższe trochę od 1.8T, więc może to różnie siąść.
Raf_kk Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Zdjęcie na roboczo po wymianie samego przodu: <br /><br /> A co jeżeli chodzi o tarcie dołem o kant wjazdu? Z góry dzięki za odpowiedzi...FORUM to dla mnie krytyczne warunki...jak wjadę tam to wjadę wszędzie:naughty:
egon47 Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Zdjęcie na roboczo po wymianie samego przodu:http://s9.postimage.org/3yl2xja8b/SAM_4208.jpg <br /><br /> A co jeżeli chodzi o tarcie dołem o kant wjazdu? Z góry dzięki za odpowiedzi...FORUM to dla mnie krytyczne warunki...jak wjadę tam to wjadę wszędzie:naughty: U siebie na 17" mialem tak wiec wieksza gleba niz u Ciebie i niebylo problemu z wjazdem pod forum
Arturoo Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 tak czytam i wychodzi ,że auto zglebione w każdy sposób wjedzie pod Forum
Raf_kk Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Hehe, no to dobre wieści na ten piątek 13-ego. Dzięki wielkie:hi: Skoro ani zderzakiem, ani osłoną się nie przetrze to powinni dać info dla kierowców- jedziesz na glebie? Nasz parking jest dla Ciebie! Pozdrawiam, Rafał.
diman Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 Egon wpadacie z kolegą kurde zapomniałem imienia i małym Wojtkiem jak dobrze pamiętam na Arenę może bo się zastanawiam czy nie zabrać młodego ---------- Post dopisany at 17:24 ---------- Poprzedni post napisany at 16:06 ---------- no to się dzisiaj wybiorę będę rodzinnie do zoba
egon47 Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 ja chyba tez ide odkurzac auto umyc i na zlota:)
tomaszstn Opublikowano 13 Lipca 2012 Opublikowano 13 Lipca 2012 ja chyba tez ide odkurzac auto umyc i na zlota:) No i gdzieś Ty był
Rekomendowane odpowiedzi