A4-Tomek Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 ja też pitole mycie auta bo zaroz będe miec ulewe bo sie czorno zrobiło jakby wieczór był
Polko_V Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 u mnie ni, ale wieje jakby chcioło łeb zerwać z karku ...
H4mm3R Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 u mnie ni, ale wieje jakby chcioło łeb zerwać z karku ... to do 2h bydzie to u Ciebie
Mario22 Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Dobra laleczki to jutro wpadać na spota ... nie ma lipy trza się spotować
Polko_V Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 u mnie ni, ale wieje jakby chcioło łeb zerwać z karku ... to do 2h bydzie to u Ciebie :whistling:dwie godziny minęły... i nic ani wiatru ani opadu...a słoneczko świeci:decayed:
shin Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Dobra laleczki to jutro wpadać na spota ... nie ma lipy trza się spotować Właśnie o to chciałem zapytać bo ja młody i niedoświadczony, na spocie jeszcze nie byłem :embarrassed: Jest szansa, że będę miał wolne popołudnie i wpadłbym na spota. Gdzie dokładnie się spotykacie? Parkujecie w jakimś jednym miejscu czy gdzie popadnie?
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Wiesz gdzie na Arenie jest placyk do nauki jazdy To na parkingu koło niego
shin Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Za bardzo nie kojarzę bo rzadko tam bywam, ale jeżeli to gdzieś na parkingu koło Areny do pojeżdże i znajde
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Za bardzo nie kojarzę bo rzadko tam bywam, ale jeżeli to gdzieś na parkingu koło Areny do pojeżdże i znajde Na pewno trafisz tylko nie musisz się starać być punkt 18.00 bo ostatnio mało kto przyjeżdża punktualnie. Zwykle tak zjeżdżamy się od 18.30
Bulik Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Za bardzo nie kojarzę bo rzadko tam bywam, ale jeżeli to gdzieś na parkingu koło Areny do pojeżdże i znajde Na pewno trafisz tylko nie musisz się starać być punkt 18.00 bo ostatnio mało kto przyjeżdża punktualnie. Zwykle tak zjeżdżamy się od 18.30 nie filozuj
Arturoo Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 no straszny filozofowiec się z niego zrobił ostatnimi czasy............ może umył w końcu furkę i tak go to odmieniło
Guregoru Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Za bardzo nie kojarzę bo rzadko tam bywam, ale jeżeli to gdzieś na parkingu koło Areny do pojeżdże i znajde Na pewno trafisz tylko nie musisz się starać być punkt 18.00 bo ostatnio mało kto przyjeżdża punktualnie. Zwykle tak zjeżdżamy się od 18.30 nie filozuj Ty siedź cicho bo prawie w ogóle nie jeździsz ---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:18 ---------- no straszny filozofowiec się z niego zrobił ostatnimi czasy............może umył w końcu furkę i tak go to odmieniło Rozwijam się :grin:
tomaszstn Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 kurde to może i mi się uda podjechać Siemanko. Przyjedź, przyjedź, ja jeszcze jutro mam wolne więc też będę, ostatni dzień urlopu Jak szybko minęły te 3 tygodnie
tomaszstn Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Guru, przepraszam, już się poprawiłem ---------- Post dopisany at 07:57 ---------- Poprzedni post napisany at 07:43 ---------- Dawid, jak poczytasz spam to wpadniesz dzisiaj co
Rekomendowane odpowiedzi