SebaMC Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Wypoleruj dobrze i będzie git Też bd robił na wiosne polerke, nie ma bata, lustro musi być ale przed tym 2 din musi wpaść, dzisiaj przy dużej wilgotności ori radio zaczęło mi głupieć, tzn regulacja głośności, albo na zero albo na maxa
tomaszstn Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Jak masz concerta to masz problem z potencjometrem, tańsza wersja to concert plus, tam już nie ma tego problemu
SebaMC Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 Jak masz concerta to masz problem z potencjometrem, tańsza wersja to concert plus, tam już nie ma tego problemu Wiem wiem, czytałem troche o tym, ale wole zainwestować raz a porządnie, tym bardziej, że będę chciał troszku rozbudować audio
tomaszstn Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 Jak masz concerta to masz problem z potencjometrem, tańsza wersja to concert plus, tam już nie ma tego problemu Wiem wiem, czytałem troche o tym, ale wole zainwestować raz a porządnie, tym bardziej, że będę chciał troszku rozbudować audio To porządne wygłuszenie i profi robota i 50 tysi i będzie Dzień dobry
SebaMC Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 Jak masz concerta to masz problem z potencjometrem, tańsza wersja to concert plus, tam już nie ma tego problemu Wiem wiem, czytałem troche o tym, ale wole zainwestować raz a porządnie, tym bardziej, że będę chciał troszku rozbudować audio To porządne wygłuszenie i profi robota i 50 tysi i będzie Dzień dobry Miałem na myśli nieco mniej kosztowną modyfikacje przód+tył zmienie i podepne pod magnata rave, no i jakiś monoblock + sub w bagaju, wzmaka i skrzynie już mam, teraz tylko radio, głośniki i drugi wzmacniacz, no i konsola 2din i wygłuszyć by trzeba było, czyli jakieś 12 lat pracy i będzie
tomaszstn Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 Jak masz concerta to masz problem z potencjometrem, tańsza wersja to concert plus, tam już nie ma tego problemu Wiem wiem, czytałem troche o tym, ale wole zainwestować raz a porządnie, tym bardziej, że będę chciał troszku rozbudować audio To porządne wygłuszenie i profi robota i 50 tysi i będzie Dzień dobry Miałem na myśli nieco mniej kosztowną modyfikacje przód+tył zmienie i podepne pod magnata rave, no i jakiś monoblock + sub w bagaju, wzmaka i skrzynie już mam, teraz tylko radio, głośniki i drugi wzmacniacz, no i konsola 2din i wygłuszyć by trzeba było, czyli jakieś 12 lat pracy i będzie He he spoko A gwint możesz wsadzić, zagadaj z kolegą Puma, miał supersporty w dobrej cenie ---------- Post dopisany at 15:02 ---------- Poprzedni post napisany at 15:01 ---------- A dzisiaj robimy jakiegoś spota ?????
Mario22 Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 Mnie dzis nie ma ... ide spac... fedruje jak wściekły i tylko wracam na sen do domu...
horny devil Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 Byłem czekałem 18:00-18:45 stała jedna B5 osamotniona na placu myślałem że ktoś od nas. Niestety albo się minęliśmy albo nikt nie przybył
tomaszstn Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 Byłem czekałem 18:00-18:45 stała jedna B5 osamotniona na placu myślałem że ktoś od nas. Niestety albo się minęliśmy albo nikt nie przybył Coś Ci się godziny pomyliły bo byliśmy z Guru od ok 18.20 i nikogo nie było
Guregoru Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 Dokładnie czekaliśmy a że nikogo nie było to poszliśmy na zakupy
SebaMC Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 Ja byłem w robocie ale jutro wpadam! co do gwintu, to najpierw muszę się odbić od dna, ale na wiosne na bank będzie razem z kółkiem na zime na 100% nic nie wpadnie, ew amorki na tył, bo teraz mam gorzej jak w starej skodzie felicii
Rekomendowane odpowiedzi