Mario22 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Elo po Baseniku i Wiktorem w Brodziku
SebaMC Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Siema, no ta A6 rwie suty, jak dla mnie celuj w OOOO:wink:
A4-Tomek Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Ja się podpinam i napisze: Miron ino Audi bier żadna inna marka nie wchodzi w grę
tomaszstn Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Siemanko Ja zaś w pracy i kuźwa jeszcze pracować muszę
Arturoo Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Siemanko Ja zaś w pracy i kuźwa jeszcze pracować muszę my siedziemy i gramy w karty albo bierki
tomaszstn Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 ja już teraz też mam luz do rana ale od 19.00 do 22.00 musiałem coś porobić, tragedia
Arturoo Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 ehh te roboty ......masakra
tomaszstn Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Nie ma się co śmiać, o tej porze powinienem już iść spać a ja dopiero mam czas aby na forum posiedzieć, dopiero później spanko
SebolA4 Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Siemanesko :hi:po ciężkim weekendzie:wink:
Mario22 Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Elo Ja mam lajt bo dopiero nocka ... więc w czwartek i piatek się widzimy ... ---------- Post dopisany at 10:41 ---------- Poprzedni post napisany at 10:35 ---------- Studiuje ETKe i sposób demontażu obudów lusterek i znaczków z maski i klapy pod plastidipa bo jutro powinien dojść ...
danielom Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Demontaz to raczej w Elsie szukaj
Arturoo Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Demontaz to raczej w Elsie szukaj Albo telefon do jakiegoś ogarniętego złodzieja
Mario22 Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 To są takie żeczy że mało kto demntuje ... dzwoniłem do "fachowca" i lepiej malowac tym na aucie a poświęcić godzinke na oklejanie niż demontowanie ... ---------- Post dopisany at 13:02 ---------- Poprzedni post napisany at 12:59 ---------- A w etce fotki poszczególnych elementów też pomagają ..
SebolA4 Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Mario maluj na aucie bo bez sensu jest demontowanie, pewnie widziałeś nie raz na filmiku, że przy plastidipie nic ludzie nie demontują i to jest jego jeden z mega plusów, że o odchodzącej z wszystkiego z czego sobie życzysz po malowaniu warstwie nie wspomnę.
Rekomendowane odpowiedzi