Pucek Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Zakładajcie te zimówki bo jak widzę te cipki na letnich to mnie szlak trafia
Guregoru Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 No pogoda za***ista Trzeba w końcu faktycznie zmienić te letnie
Pucek Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Jeszcze dzisiaj kumpel się śmiał że zmieniłem, a jak wyjechaliśmy na powierzchnię powiedział tylko "o ku_wa" i teraz kula się do domku 20km/h Faaaaaaaajnie tego napadało
Guregoru Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Chyba dzisiaj wieczorem się poświęcę i wymienię na szybko koła bo jak tak posypie jeszcze trochę to już będzie można się poślizgać po mieście
addassko Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 :hi:siema pogoda swietna
egon47 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Mario a Ty gdzie lecisz Nocleg TU : Penzión Villa Flora A Relaxx tu TATRALANDIA - Wakacje na Słowacji i tu http://www.besenovanet.sk/pl/info-thermal-park- W sumie 3 dni od piątku do niedzieli Mario Tartalandia fajna ale niepojechal bym tam w zime:facepalm: najwiecej atrakcji jest pod gołym niebem bylem tam 3 lata z rzedu i powiem ze wypas tylko musi byc pogoda sloneczna ---------- Post dopisany at 15:18 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ---------- Jeszcze dzisiaj kumpel się śmiał że zmieniłem, a jak wyjechaliśmy na powierzchnię powiedział tylko "o ku_wa" i teraz kula się do domku 20km/hFaaaaaaaajnie tego napadało a ze mnie sie smialiscie w piatek ze ja juz na zimowkach
H4mm3R Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Zakładajcie te zimówki bo jak widzę te cipki na letnich to mnie szlak trafia Nawet nie mów zlot miłośników ogumienia letniego
Arturoo Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Zakładajcie te zimówki bo jak widzę te cipki na letnich to mnie szlak trafia Nawet nie mów zlot miłośników ogumienia letniego ja z roboty przed chwilą wróciłem ....nuda .....raz tylko przeleciałem na jednym skrzyżowaniu prosto zamiast z niego zjechać :polew::polew:......jutro trza zmienić w końcu
Mario22 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Mario a Ty gdzie lecisz Nocleg TU : Penzión Villa Flora A Relaxx tu TATRALANDIA - Wakacje na Słowacji i tu http://www.besenovanet.sk/pl/info-thermal-park- W sumie 3 dni od piątku do niedzieli Mario Tartalandia fajna ale niepojechal bym tam w zime:facepalm: najwiecej atrakcji jest pod gołym niebem bylem tam 3 lata z rzedu i powiem ze wypas tylko musi byc pogoda sloneczna ---------- Post dopisany at 15:18 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ---------- Jeszcze dzisiaj kumpel się śmiał że zmieniłem, a jak wyjechaliśmy na powierzchnię powiedział tylko "o ku_wa" i teraz kula się do domku 20km/hFaaaaaaaajnie tego napadało a ze mnie sie smialiscie w piatek ze ja juz na zimowkach A mi tam sie zima też podoba ... bylem wielokrotnie latem i zima i jest OK. Hammer nocleg to 15 euro za dobe od osoby i w tym 30 % zniżki na tatralandie i besenovą... czyli do tego wstepy po ok 13 euro od łba. Weekend 3 dniowy to tak na lajcie 150 euro z jedzeniem w knajpkach i swoimi sniadaniami + paliwo także tragedii nie ma a 3 dni odpoczynku od roboty itd.
Majkel Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Sławek, zbieraj ekipe i wpadajcie w piątek na Gliwice
addassko Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Mario a Ty gdzie lecisz Nocleg TU : Penzión Villa Flora A Relaxx tu TATRALANDIA - Wakacje na Słowacji i tu http://www.besenovanet.sk/pl/info-thermal-park- W sumie 3 dni od piątku do niedzieli Mario Tartalandia fajna ale niepojechal bym tam w zime:facepalm: najwiecej atrakcji jest pod gołym niebem bylem tam 3 lata z rzedu i powiem ze wypas tylko musi byc pogoda sloneczna ---------- Post dopisany at 15:18 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ---------- Jeszcze dzisiaj kumpel się śmiał że zmieniłem, a jak wyjechaliśmy na powierzchnię powiedział tylko "o ku_wa" i teraz kula się do domku 20km/hFaaaaaaaajnie tego napadało a ze mnie sie smialiscie w piatek ze ja juz na zimowkach A mi tam sie zima też podoba ... bylem wielokrotnie latem i zima i jest OK. Hammer nocleg to 15 euro za dobe od osoby i w tym 30 % zniżki na tatralandie i besenovą... czyli do tego wstepy po ok 13 euro od łba. Weekend 3 dniowy to tak na lajcie 150 euro z jedzeniem w knajpkach i swoimi sniadaniami + paliwo także tragedii nie ma a 3 dni odpoczynku od roboty itd. jasne temat swietny
Rekomendowane odpowiedzi