Mario22 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Elo z wieczora No to pyrsk haineken:decayed:
tomaszstn Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 ale ślicznotka - normalnie chory jestem na ten kolorAudi 3.0 TFSi B&O * Absolut Voll NAVI * als Limousine in Königs Wusterhausen zajebiaszcza :kox::kox:
miron78 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 to też ciekawa propozycja Oferta - Audi S6 - SPRZEDAM PIĘKNĄ AUDI S6 W PAKIECIE BLACK EDITION ROK PRODUKCJI 2008 PRZEBIEG
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 C6 Avant, dobra opcja, ale auto ma 5 metrów długości... co mi nie leży Czerwona fajna, ale automat, chyba że masz chęć na taką skrzynię Ps. od dziś już wolne, wracam do pracy po świętach
tomaszstn Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 to też ciekawa propozycjaOferta - Audi S6 - SPRZEDAM PIĘKNĄ AUDI S6 W PAKIECIE BLACK EDITION ROK PRODUKCJI 2008 PRZEBIEG Zdecydowanie wolałbym pierwszą opcję
miron78 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 ja jeszcze jutro i też wolne - ale do świąt to jeszcze popracować muszę
tomaszstn Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 ja jeszcze jutro i też wolne - ale do świąt to jeszcze popracować muszę to może jutro do Żor, miałem być dzisiaj w Bielsku ale miałem rewolucje żołądkowe i nie dojechałem
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 ja jeszcze jutro i też wolne - ale do świąt to jeszcze popracować muszę to może jutro do Żor, miałem być dzisiaj w Bielsku ale miałem rewolucje żołądkowe i nie dojechałem Pobądź z rodziną
miron78 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2012 ja jeszcze jutro i też wolne - ale do świąt to jeszcze popracować muszę to może jutro do Żor, miałem być dzisiaj w Bielsku ale miałem rewolucje żołądkowe i nie dojechałem jutro mikołaj - spędzam popołudnie z rodzinką i nie będzie to rodzinka klubowa
Miszka82 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 ja jeszcze jutro i też wolne - ale do świąt to jeszcze popracować muszę to może jutro do Żor, miałem być dzisiaj w Bielsku ale miałem rewolucje żołądkowe i nie dojechałem a ja na Ciebie czekałem
tomaszstn Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 ja jeszcze jutro i też wolne - ale do świąt to jeszcze popracować muszę to może jutro do Żor, miałem być dzisiaj w Bielsku ale miałem rewolucje żołądkowe i nie dojechałem a ja na Ciebie czekałem No sorki, innym razem ---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ---------- ja jeszcze jutro i też wolne - ale do świąt to jeszcze popracować muszę to może jutro do Żor, miałem być dzisiaj w Bielsku ale miałem rewolucje żołądkowe i nie dojechałem Pobądź z rodziną Dzieciaki na imprezach to co będę sam w domu siedział ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:09 ---------- ja jeszcze jutro i też wolne - ale do świąt to jeszcze popracować muszę to może jutro do Żor, miałem być dzisiaj w Bielsku ale miałem rewolucje żołądkowe i nie dojechałem jutro mikołaj - spędzam popołudnie z rodzinką i nie będzie to rodzinka klubowa No w sumie to masz małego więc możesz się przebierać, moje zdecydowanie z tego wyrosły
SebaMC Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 ale ślicznotka - normalnie chory jestem na ten kolorAudi 3.0 TFSi B&O * Absolut Voll NAVI * als Limousine in Königs Wusterhausen To jest to, kolorek fpyte
Rekomendowane odpowiedzi