Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ostatnio było RS4 B8 :kox: W ubiegłą sobotę widzieliśmy takie cacko na żywo, dźwięk ma okrutny
H4mm3R Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Na TVN Turbo pokazują S7 S-tronic volXzone
Marcin6 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ostatnio było RS4 B8 :kox: W ubiegłą sobotę widzieliśmy takie cacko na żywo, dźwięk ma okrutny No na pewno, z tego co pamiętam Kornacki mówił, że za wydech 5k pln dopłaty I podziw bierze, że robią RS'y bez turbin
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ostatnio było RS4 B8 :kox: W ubiegłą sobotę widzieliśmy takie cacko na żywo, dźwięk ma okrutny No na pewno, z tego co pamiętam Kornacki mówił, że za wydech 5k pln dopłaty I podziw bierze, że robią RS'y bez turbin To akurat nie podziw tylko dno...
H4mm3R Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Ostatnio było RS4 B8 :kox: W ubiegłą sobotę widzieliśmy takie cacko na żywo, dźwięk ma okrutny No na pewno, z tego co pamiętam Kornacki mówił, że za wydech 5k pln dopłaty I podziw bierze, że robią RS'y bez turbin To akurat nie podziw tylko dno... Zawsze możesz wstawić kompresor...
SebaMC Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 all ktoś coś wspominał o wigilijnym spocie? jakieś info dokładniejsze? bo ja będę miał czas tak do 21 (nocka )
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Właśnie co robimy z Wigilijnym tzn na Forum czy standardowo jak co roku w Knurowie? Jak nie będzie śniegu to możemy zrobić pod Forum ale jak będzie ja bym oponował za Knurowem
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Właśnie co robimy z Wigilijnym tzn na Forum czy standardowo jak co roku w Knurowie? Jak nie będzie śniegu to możemy zrobić pod Forum ale jak będzie ja bym oponował za Knurowem Z tego co mi wiadomo to spot jest w piątek a wigilia w poniedziałek, co to ma wspólnego ze spotem? "Wigilijny" spot - piątek, powinien się odbyć jak zawsze w jakimś lepszym miejscu typu Chata polaka - nie wiem czy jest czynna, ale coś tego typu:wink:
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Pucuś Wigilijny spot to zawsze był spot po lub przed Wigilią
miron78 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 ja w piątek mam wigilię w pracy na 19.00 - pewnie z 1,5 godzinki będę musiał posiedzieć
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Pucuś Wigilijny spot to zawsze był spot po lub przed Wigilią No i będzie w piątek, a w Knurowie to był spot świąteczny, tak dla przypomnienia
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Oj dobra świąteczny czy wigilijny to miałem na myśli
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Oj dobra świąteczny czy wigilijny to miałem na myśli Idź opierdolić słoik bigosu
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Oj dobra świąteczny czy wigilijny to miałem na myśli Idź opierdolić słoik bigosu wiesz co miałem na myśli tylko czepiasz się jak stara baba
Rekomendowane odpowiedzi