Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 rankiem Pucek co ty możesz wiedzieć jak ty w takim C. H. to tylko w Gliwicach bywasz Mirek Dobrze, że tak się to skończyło tzn z Audicą a nie z resztą
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 rankiem Pucek co ty możesz wiedzieć jak ty w takim C. H. to tylko w Gliwicach bywasz Mirek Dobrze, że tak się to skończyło tzn z Audicą a nie z resztą Synek, jak u mnie było C.H. To Ciebie mama jeszcze woziła papu w słoikach do mieszkania, a w sumie dalej Ci wozi, a z uwagi na to że ma to być spot "wigilijny" to miejscowi mają wymyślić miejscówkę i tam pojedziemy, chyba najprostsza opcja... A jak nie to nic nie róbmy i spotykamy się tam gdzie zawsze o tej samej godzinie
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 rankiem Pucek co ty możesz wiedzieć jak ty w takim C. H. to tylko w Gliwicach bywasz Mirek Dobrze, że tak się to skończyło tzn z Audicą a nie z resztą Synek, jak u mnie było C.H. To Ciebie mama jeszcze woziła papu w słoikach do mieszkania, a w sumie dalej Ci wozi, a z uwagi na to że ma to być spot "wigilijny" to miejscowi mają wymyślić miejscówkę i tam pojedziemy, chyba najprostsza opcja... A jak nie to nic nie róbmy i spotykamy się tam gdzie zawsze o tej samej godzinie Jak mi mama papu woziła to Ciebie jeszcze na świecie nie było gówniarzu
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 rankiem Pucek co ty możesz wiedzieć jak ty w takim C. H. to tylko w Gliwicach bywasz Mirek Dobrze, że tak się to skończyło tzn z Audicą a nie z resztą Synek, jak u mnie było C.H. To Ciebie mama jeszcze woziła papu w słoikach do mieszkania, a w sumie dalej Ci wozi, a z uwagi na to że ma to być spot "wigilijny" to miejscowi mają wymyślić miejscówkę i tam pojedziemy, chyba najprostsza opcja... A jak nie to nic nie róbmy i spotykamy się tam gdzie zawsze o tej samej godzinie Jak mi mama papu woziła to Ciebie jeszcze na świecie nie było gówniarzu Odezwał się stary pryk
Guregoru Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 rankiem Pucek co ty możesz wiedzieć jak ty w takim C. H. to tylko w Gliwicach bywasz Mirek Dobrze, że tak się to skończyło tzn z Audicą a nie z resztą Synek, jak u mnie było C.H. To Ciebie mama jeszcze woziła papu w słoikach do mieszkania, a w sumie dalej Ci wozi, a z uwagi na to że ma to być spot "wigilijny" to miejscowi mają wymyślić miejscówkę i tam pojedziemy, chyba najprostsza opcja... A jak nie to nic nie róbmy i spotykamy się tam gdzie zawsze o tej samej godzinie Jak mi mama papu woziła to Ciebie jeszcze na świecie nie było gówniarzu Odezwał się stary pryk Spadaj
miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 Tomek - kiedy wpadasz po części do corsy ? jak chcesz coś sobie podmienić lub zabrać to zapraszam chyba że chcesz całą na części za jakąś śmieszną kasę
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Tomek - kiedy wpadasz po części do corsy ? jak chcesz coś sobie podmienić lub zabrać to zapraszam chyba że chcesz całą na części za jakąś śmieszną kasę Licznik z obrotomierzem? radio jakie?
miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 Pucek jak coś chcesz to możesz zabierać - tylko po oględzinach licznik z obrotomierzem, seryjne radio, klima 2x kpl. kół i to w miarę świerzych, nowe ori dywaniki gumowe ---------- Post dopisany at 15:41 ---------- Poprzedni post napisany at 15:40 ---------- instalacja gazowa do przekładki ---------- Post dopisany at 15:41 ---------- Poprzedni post napisany at 15:41 ---------- boczne szyby przyciemniane - bo tylna wyleciała
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Pucek jak coś chcesz to możesz zabierać - tylko po oględzinach licznik z obrotomierzem, seryjne radio, klima 2x kpl. kół i to w miarę świerzych, nowe ori dywaniki gumowe ---------- Post dopisany at 15:41 ---------- Poprzedni post napisany at 15:40 ---------- instalacja gazowa do przekładki ---------- Post dopisany at 15:41 ---------- Poprzedni post napisany at 15:41 ---------- boczne szyby przyciemniane - bo tylna wyleciała Nie no aż w takie rezanie się nie będę bawił, pogadamy w piątek jak będziesz na spocie - o ile będziesz Nawet Księciunio wpadnie
tomaszstn Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Tomek - kiedy wpadasz po części do corsy ? jak chcesz coś sobie podmienić lub zabrać to zapraszam chyba że chcesz całą na części za jakąś śmieszną kasę Dokładnie, tak jak Pucek napisał, zobaczymy na spociku, ja będę po 19.00.
Rekomendowane odpowiedzi