Polko_V Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 ja walczyłem z moją ałdi Acztery (końcówki drążków i drążki) wymieniałem...narazie błoga cisza:wink: i poszła 4cm do góry...tak profilaktycznie i nareście na zimówkach stoi:kox:
Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Srsly, gdybym wiedział że marudzić będą to nie zabierałbym ich, ale rozmowa wyglądała tak: - Jadę w piątek do forum, więc nie wpadnę do Ciebie. - A po co? - Spot w forum a4klubowiczów... - O, to fajnie, mogę jechać z tobą? - Czemu nie... A później: - To następnym razem, Olek Ty jedziesz ze mną na spotkanie Mazdy. Szkoda tylko że nie wie jak dotrzeć do takich źródeł, ja mu mówiłem żeby się zarejestrował na jakimś forum Mazdy i na pewno coś będzie dla śląska... Źle trafiliście, mocna ekipa spotkała się na Gliwickim kebabie Jest czego żałować ---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ---------- Dzięki za spota - dojechaliśmy
Kix Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 dobrze wczoraj bylo ;0 nastepnym razem musze sobie transpoty załatwic bo juz dwa razy nie pilem tylko kebab jadłem:(
tomaszstn Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Po rezaniu w kaletach To na ile teraz celujesz, 500+
Pucek Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Po rezaniu w kaletach To na ile teraz celujesz, 500+ Jak by mi Księciunio zamontował to co mu leży na półce... to tak Ale znowu mi rył beret bo na też drugie, mniejsze turbo... a ja mam pod nie przygotowane auto... cholera, nie, nic nie robię, jest za to nowy rozrządzik
tomaszstn Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 He he wiem, żartowałem, ale nie kusił Cię GT28RS czy jakoś tak?
Pucek Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 He he wiem, żartowałem, ale nie kusił Cię GT28RS czy jakoś tak? 28RS to pikuś przy tym co ma na półce
tomaszstn Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 :hi:Bry po dłuższej przerwie... Nadrobiłeś spam? :grin::grin::grin::grin:
SebolA4 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 :hi:Bry po dłuższej przerwie... Nadrobiłeś spam? :grin::grin::grin::grin: Od dziś zaczynam do 27 dam radę
Rekomendowane odpowiedzi