SebaMC Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 dzięki za spociszona , kebab faktycznie dobry ,a może mnnie nie było długo w SG po prostu Możliwe
horny devil Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nawet ja się skusiłem dziś. Dzięki Pany
egon47 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 dzieki za spota i Osiek za Transport:D ---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ---------- dzięki za spociszona , kebab faktycznie dobry ,a może mnnie nie było długo w SG po prostu o jaka Ci felge chodzilo z S6 C5 bo nie umiem znalezc
tomaszstn Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dzięki za spota, kebab był wyjątkowo dobry:jerk: Zjadłoby się
Arturoo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jak bede przy kompie to wkleje to alu
Kędzior Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 siema Wolny weekend... nowość wolny to bys mial gdybys niebyl zareczony:decayed: a tak to sam zes se kaganiec zalozyl
Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 siema Wolny weekend... nowość wolny to bys mial gdybys niebyl zareczony:decayed: a tak to sam zes se kaganiec zalozyl Przedłużyłem jej tylko umowę... dalej na czas określony
SebaMC Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 dzieki za spota i Osiek za Transport:D---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ---------- dzięki za spociszona , kebab faktycznie dobry ,a może mnnie nie było długo w SG po prostu o jaka Ci felge chodzilo z S6 C5 bo nie umiem znalezc Esy miały chyba Avusy, a RS'y o takie co kolega z forum sprzedaje chyba, że mowa o jakiś z C6:eusathink: aa, Egon, biore ten gwint co Ci mówiłem a tak w ogóle to
Kędzior Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 siema Wolny weekend... nowość wolny to bys mial gdybys niebyl zareczony:decayed: a tak to sam zes se kaganiec zalozyl Przedłużyłem jej tylko umowę... dalej na czas określony uwazaj tylko zebys niedostal jakiegos aneksu do umowy hehehe
Mario22 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 siema Wolny weekend... nowość wolny to bys mial gdybys niebyl zareczony:decayed: a tak to sam zes se kaganiec zalozyl Przedłużyłem jej tylko umowę... dalej na czas określony dokładnie ja tak samo i najlepsze jest to że nie ma okresu wypowiedzenia w razie czego ... dyscyplinara z dnia na dzien i po temacie ... a zaś 3 lata spokoju bez marudzenia o pierscionkach ślubach itd. :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Kędzior Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 siema Wolny weekend... nowość wolny to bys mial gdybys niebyl zareczony:decayed: a tak to sam zes se kaganiec zalozyl Przedłużyłem jej tylko umowę... dalej na czas określony dokładnie ja tak samo i najlepsze jest to że nie ma okresu wypowiedzenia w razie czego ... dyscyplinara z dnia na dzien i po temacie ... a zaś 3 lata spokoju bez marudzenia o pierscionkach ślubach itd. :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: Mario ty to mnie wogole po calosci zawiodles, Pucek nom to wiadomo jemu sie to zbieralo powoli szaliczki i te sprawy (padl ofiara konspiracji i dlugo przygotowywanego podstepu), ale zes ty sie ugiol nom to poprostu brak slow ---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ---------- nawet hujki teraz niewiecie co musze od mojej wysluchiwac przez was :doh:
Mario22 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Hmmm a ja mysle że każdy z nas ma swój cichy fight plan ... to jest taktyka ...
Rekomendowane odpowiedzi