miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Pamiętajcie że już są zapisy do Bukowiny
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 kiedy beda dla zwyklych? chyba od piątku
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 kiedy beda dla zwyklych? dla zwykłych też już są - tyle że u mnie i ciut drożej - ale przynajmniej miejsca Ci nie braknie Temat jest na klubowym od 24 godzin - miejsc jest 180 a już jest zapisanych 146 osób Ps. nr konta znacie
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 kiedy beda dla zwyklych? dla zwykłych też już są - tyle że u mnie i ciut drożej - ale przynajmniej miejsca Ci nie braknie Temat jest na klubowym od 24 godzin - miejsc jest 180 a już jest zapisanych 146 osób Ps. nr konta znacie potwierdzam
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 kiedy beda dla zwyklych? dla zwykłych też już są - tyle że u mnie i ciut drożej - ale przynajmniej miejsca Ci nie braknie Temat jest na klubowym od 24 godzin - miejsc jest 180 a już jest zapisanych 146 osób Ps. nr konta znacie Kolejne Amber Gold ?
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 kiedy beda dla zwyklych? dla zwykłych też już są - tyle że u mnie i ciut drożej - ale przynajmniej miejsca Ci nie braknie Temat jest na klubowym od 24 godzin - miejsc jest 180 a już jest zapisanych 146 osób Ps. nr konta znacie Kolejne Amber Gold ? nic podobnego - tu wszyscy będą wiedzieli kto ich wyc**jał
tomaszstn Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 kiedy beda dla zwyklych? dla zwykłych też już są - tyle że u mnie i ciut drożej - ale przynajmniej miejsca Ci nie braknie Temat jest na klubowym od 24 godzin - miejsc jest 180 a już jest zapisanych 146 osób Ps. nr konta znacie Siemka Mirek, zostaw mi jedno
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 nic podobnego - tu wszyscy będą wiedzieli kto ich wyc**jał Napisz, że na nowe zamki kasa potrzebna. No i na ratę w providencie za citrinę
miron78 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 nic podobnego - tu wszyscy będą wiedzieli kto ich wyc**jał Napisz, że na nowe zamki kasa potrzebna. No i na ratę w providencie za citrinę Ty mi nie ubliżaj - cytryne za gotówkę kupowałem znaczy się - kupowałem za gotówkę, którą mi dała żona wróciwszy z prowidenta
poziek Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 nic podobnego - tu wszyscy będą wiedzieli kto ich wyc**jał Napisz, że na nowe zamki kasa potrzebna. No i na ratę w providencie za citrinę Ty mi nie ubliżaj - cytryne za gotówkę kupowałem znaczy się - kupowałem za gotówkę, którą mi dała żona wróciwszy z prowidenta Nawet przez chwilę mi przez myśl nie przeszło, że to Ty trzymasz kasę w domu :grin:
Arturoo Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 nic podobnego - tu wszyscy będą wiedzieli kto ich wyc**jał Napisz, że na nowe zamki kasa potrzebna. No i na ratę w providencie za citrinę Ty mi nie ubliżaj - cytryne za gotówkę kupowałem znaczy się - kupowałem za gotówkę, którą mi dała żona wróciwszy z prowidenta Nawet przez chwilę mi przez myśl nie przeszło, że to Ty trzymasz kasę w domu :grin: On czasem furki nie widzi u siebie ,a co dopiero kase
Rekomendowane odpowiedzi