Pelex Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 no to ewidentnie albo Twój nie domaga albo Majki sciemnia że nie ma programu
diman Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 no wlasnie nie wiem ale bede cos z tym probowal zrobic skocze sobie na hamownie obadac co jest z moim wozkiem jak bedzie oki to gibam na program
diman Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 sluchaj musashi na zlocie mi robil i mowil ze jest swszystko oki z silnikiem wtryski mam oki silniczek mowil ze tez takze nie wiem co moze byc cza sie postarac o program i bedzie lepiej
Pelex Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 To Majki ma ukrytego boxa ide kimać narta wszystkim obecnym i nie obecnym
diman Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 no chyba tak tez spadam do jutra czymta sie
piterra Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam Wszystkich po długiej nieobecności na forum Krolu postawiłem właśnie tą vistę - klaczego dopiero? totalny brak czasu do końca tygodnia powinienem opanować VAG
keżor Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Diman, to może Majki miał pusto w aucie tak jak ja miałem 2tygodnie temu na strefie
krolu Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam, Piterra a co z kodem? bo u mnie też ciezko z czasem i jeszcze się nie dowiedziałem
miron78 Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 Miron a z kim jechałeś ? Diman a ty się próbowałeś z Majkim ? jechałem z Trzeniem i 2 przejazdy z Mustangiem Oniaka - ale trzeba dodać że było troszke po deszczu. Najdziwniejsze jest to że miałem lepszy czas od ( Cubra-3.0tdiQ+program na 250 i Pepina-3.0tdiQ+program na 270 ) dlatego też jest przypuszczenie że furka któą przytachałem z DE też już jest po programie ale wszysto się niedługo wyjaśni w compsporcie
krolu Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Miron a z kim jechałeś ? Diman a ty się próbowałeś z Majkim ? jechałem z Trzeniem i 2 przejazdy z Mustangiem Oniaka - ale trzeba dodać że było troszke po deszczu. Najdziwniejsze jest to że miałem lepszy czas od ( Cubra-3.0tdiQ+program na 250 i Pepina-3.0tdiQ+program na 270 ) dlatego też jest przypuszczenie że furka któą przytachałem z DE też już jest po programie ale wszysto się niedługo wyjaśni w compsporcie Albo oni jeździć nie potrafią
Guregoru Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam wszystkich Jak ktoś chce to można zakupić ramki klubowe bo Jarko rozpoczął drugą edycję a słyszałem na spocie że kilka osób się zastanawiało kiedy będą
Wihajster Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Witam wszystkich Jak ktoś chce to można zakupić ramki klubowe bo Jarko rozpoczął drugą edycję a słyszałem na spocie że kilka osób się zastanawiało kiedy będą hej.u nas sa jeszcze chętni na ramki
Guregoru Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 U nas też kilku jest możecie się zgadać na jakąś większą przesyłkę i jak do nas wpadniecie to sobie odbierzecie
diman Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 witam z rana pogoda piekna to az sie zyc chce musze do lelek podjechac zobaczyc czy daja rade mi naprawic piszczek od komunikatow bo nie dziala nie wiem dlaczego moze wy macie kogos do naprawy jakis porzadny warsztat
Guregoru Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Jakiegoś dobrego zakładu to może i nie znam ale ASO bym do takowych nie zaliczał Ps. Co z Częstochową bo dziś już wtorek a na razie 2 osoby powiedziały że im pasuje
miron78 Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 Miron B7 & Ono mustang ( naszczęście na mokrym ) http://www.youtube.com/watch?v=aPeD8f7EfTg
miron78 Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 Jako że do compsportu jadę dopiero w następnym tygodniu ( nie dają rady w tym ) to za godzinke jadę z Dimanem na hamownie żeby się dowiedzieć co tam w tych naszych furkach siedzi
Rekomendowane odpowiedzi