gregory Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dotarła moja dokładka. Zimo odpuszczaj Śniegu napierdalaj, będą drifty
SebaMC Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dotarła moja dokładka. Zimo odpuszczaj Na tył pod PDC?
horny devil Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dotarła moja dokładka. Zimo odpuszczaj Na tył pod PDC? Dokładnie Jutro jadę organizować czujniki
Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dotarła moja dokładka. Zimo odpuszczaj Śniegu napierdalaj, będą drifty Amen
horny devil Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dotarła moja dokładka. Zimo odpuszczaj Śniegu napierdalaj, będą drifty A ja nie mam czterołapa
Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dotarła moja dokładka. Zimo odpuszczaj Śniegu napierdalaj, będą drifty A ja nie mam czterołapa takie rzeczy trza przewidywać przed zakupem
stanley Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dotarła moja dokładka. Zimo odpuszczaj Śniegu napierdalaj, będą drifty A ja nie mam czterołapa takie rzeczy trza przewidywać przed zakupem Amen ---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ----------
horny devil Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Dotarła moja dokładka. Zimo odpuszczaj Śniegu napierdalaj, będą drifty A ja nie mam czterołapa takie rzeczy trza przewidywać przed zakupem Amen ---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ---------- Jak się nie ma co się lubi to się bierze co jest a tak w ogóle rankiem
SebaMC Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Dotarła moja dokładka. Zimo odpuszczaj Śniegu napierdalaj, będą drifty A ja nie mam czterołapa Spoko, ja też nie, ale można powiedzieć, że poszalałem ostatnio pod M1:decayed:
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Dotarła moja dokładka. Zimo odpuszczaj Śniegu napierdalaj, będą drifty A ja nie mam czterołapa Spoko, ja też nie, ale można powiedzieć, że poszalałem ostatnio pod M1:decayed: ja jak ostatnio....(maj) poszalałem to autobus wrócił na bazę z rozdupconymi drzwiami i dwoma szybami tak się bawi u nas ....:polew:
Guregoru Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Dotarła moja dokładka. Zimo odpuszczaj Śniegu napierdalaj, będą drifty A ja nie mam czterołapa Spoko, ja też nie, ale można powiedzieć, że poszalałem ostatnio pod M1:decayed: ja jak ostatnio....(maj) poszalałem to autobus wrócił na bazę z rozdupconymi drzwiami i dwoma szybami tak się bawi u nas ....:polew: Coś jak w Katowicach tylko tam ławki poległy ---------- Post dopisany at 10:38 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ---------- Dotarła moja dokładka. Zimo odpuszczaj Śniegu napierdalaj, będą drifty A ja nie mam czterołapa Spoko, ja też nie, ale można powiedzieć, że poszalałem ostatnio pod M1:decayed: "Z racji tego, że spadło dużo śniegu przypominam, że piłowanie Audi na ręcznym to nie drift"
Arturoo Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Eee to tego nie słyszałem.....hehe jak to pisze kędzior edit....co do ławek
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 "Z racji tego, że spadło dużo śniegu przypominam, że piłowanie Audi na ręcznym to nie drift" Jak się umie jeździć autem to ręcznym tylko podcinasz tył i idziesz bokiem (fakt, troszkę krótszym niż w 4WD) ---------- Post dopisany at 11:09 ---------- Poprzedni post napisany at 11:09 ---------- Dobry
Rekomendowane odpowiedzi