Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Bulik pantoflu co tam u Was ???? nic kurduplu robota,fuchy,fuchy,robota i tak w kółko (i czasami cos tam podzwigam)jeszcze Dalej się męczysz z tym żelastwem, pier**l, zapuść brzuch własnie idzie oto ze ta qr** juz wisi teraz ajeroby aplikuje po zimie oo widzisz, nic nierób, pij dalej, a za rok nie ujrzysz uja Sam się zapuściłem dobre 12 kilo...
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 ja przez 3tyg wolnego zgrubłem tylko 4.5kg:decayed:
Bulik Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Bulik pantoflu co tam u Was ???? nic kurduplu robota,fuchy,fuchy,robota i tak w kółko (i czasami cos tam podzwigam)jeszcze Dalej się męczysz z tym żelastwem, pier**l, zapuść brzuch własnie idzie oto ze ta qr** juz wisi teraz ajeroby aplikuje po zimie oo widzisz, nic nierób, pij dalej, a za rok nie ujrzysz uja Sam się zapuściłem dobre 12 kilo... po zimie wszyscy będą wyglądac jak Mario
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 ja przez 3tyg wolnego zgrubłem tylko 4.5kg:decayed: Ty się nie udzielaj, jesz w jedną niedziele tyle co ja przez trzy, a dalej chudy jak szczapa
Bulik Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Bulik pantoflu co tam u Was ???? nic kurduplu robota,fuchy,fuchy,robota i tak w kółko (i czasami cos tam podzwigam)jeszcze Jak tyle roboty i fuch to już masz chyba minimum B8 dwa i 3y domy nad morzem.....trzeba sciągac ludzi jak sie chce cos otworzyc
Mario22 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Bulik pantoflu co tam u Was ???? nic kurduplu robota,fuchy,fuchy,robota i tak w kółko (i czasami cos tam podzwigam)jeszcze Dalej się męczysz z tym żelastwem, pier**l, zapuść brzuch własnie idzie oto ze ta qr** juz wisi teraz ajeroby aplikuje po zimie oo widzisz, nic nierób, pij dalej, a za rok nie ujrzysz uja Sam się zapuściłem dobre 12 kilo... po zimie wszyscy będą wyglądac jak Mario Nie wiem o co ci chodzi .... Twoja ni enarzekała jak u niej byłem ... :polew::polew::polew:
Bulik Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 ja przez 3tyg wolnego zgrubłem tylko 4.5kg:decayed: Ty się nie udzielaj, jesz w jedną niedziele tyle co ja przez trzy, a dalej chudy jak szczapa :polew::polew::polew::polew::polew:
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 ja przez 3tyg wolnego zgrubłem tylko 4.5kg:decayed: Ty się nie udzielaj, jesz w jedną niedziele tyle co ja przez trzy, a dalej chudy jak szczapa ja poprostu twierdzę, że mam niski współczynnik oporu a nie chudy jak szczapa:decayed:
Bulik Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Bulik pantoflu co tam u Was ???? nic kurduplu robota,fuchy,fuchy,robota i tak w kółko (i czasami cos tam podzwigam)jeszcze Dalej się męczysz z tym żelastwem, pier**l, zapuść brzuch własnie idzie oto ze ta qr** juz wisi teraz ajeroby aplikuje po zimie oo widzisz, nic nierób, pij dalej, a za rok nie ujrzysz uja Sam się zapuściłem dobre 12 kilo... po zimie wszyscy będą wyglądac jak Mario Nie wiem o co ci chodzi .... Twoja ni enarzekała jak u niej byłem ... :polew::polew::polew: cos wspominała ze Ciebie na brzuchu połozyc to tak jak zółwia na plecach
Mario22 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Bulik pantoflu co tam u Was ???? nic kurduplu robota,fuchy,fuchy,robota i tak w kółko (i czasami cos tam podzwigam)jeszcze Dalej się męczysz z tym żelastwem, pier**l, zapuść brzuch własnie idzie oto ze ta qr** juz wisi teraz ajeroby aplikuje po zimie oo widzisz, nic nierób, pij dalej, a za rok nie ujrzysz uja Sam się zapuściłem dobre 12 kilo... po zimie wszyscy będą wyglądac jak Mario Nie wiem o co ci chodzi .... Twoja ni enarzekała jak u niej byłem ... :polew::polew::polew: cos wspominała ze Ciebie na brzuchu połozyc to tak jak zółwia na plecach Dobre :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Chlory po dobrym Kebabie Cipko, jutro widzimy sie w City Rocku... jak nie to jesteś lać
Mario22 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Egon jutro odpada ... jak bys ni ebył lac i bys byl dzisiaj na spocie to bys wiedział ...
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Egon jutro odpada ... jak bys ni ebył lac i bys byl dzisiaj na spocie to bys wiedział ... Zdążyłem mu doj**ać klina jak do mnie dzwonił, wiem że jedzie podupić
Mario22 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 I niech mi ktoś powie że światem nie rzadzi seks ...
Bulik Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Egon jutro odpada ... jak bys ni ebył lac i bys byl dzisiaj na spocie to bys wiedział ... Zdążyłem mu doj**ać klina jak do mnie dzwonił, wiem że jedzie podupić o ja yebie :polew::polew::polew::polew:
Pucek Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 I niech mi ktoś powie że światem nie rzadzi seks ... No widzisz, tak to jest, cały czas to powtarzam
Polko_V Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 I niech mi ktoś powie że światem nie rzadzi seks ... No widzisz, tak to jest, cały czas to powtarzam no widzisz...w robocie dupia, w chałpie dupia i świat mnie dupi:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi