Polko_V Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 no to kto ile pączków wcisnął :decayed: po robo przy przed a co do krepli...to w tym roku mi jakoś nie poszło może dlatego, że na nockę miałem ...16 przez cały dzień oczywiście
tomaszstn Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Siemanko Jak tam dziś z frekwencją? Ja będę
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Ja będę ale chyba później bo muszę do Chorzowa skoczyć
tomaszstn Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Brać Panowie do Bpiątek http://a4-klub.pl/sprzedam-22/nowe-zawieszenie-supersport-260976/#post3317408
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 po robocie... i przed spotem Ps. Wpadnie też Gregor:whistling:
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Mysle ze ich troche zagiol Cejrowski ma sposb na fotoradary - WPROST
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Mysle ze ich troche zagiol Cejrowski ma sposb na fotoradary - WPROST Pierwszym w PL który zastosował podobny sposób jest pewny prawnik z wawy, oczywiście wygrał w sądzie bo jak się okazuje, BARDZO DUŻO zdjęć jest do bani
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Mysle ze ich troche zagiol Cejrowski ma sposb na fotoradary - WPROST Pierwszym w PL który zastosował podobny sposób jest pewny prawnik z wawy, oczywiście wygrał w sądzie bo jak się okazuje, BARDZO DUŻO zdjęć jest do bani Dokladnie mysle ze warto miec kopie takiego pisma na wszelki wypadek a moze sie uda
A4-Tomek Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 no ale ciekawe co z mandatem od ITD? Bo ja dostałem takowe pisemko bez zdjęcia i zasłaniają się chu** paragrafem że zdjęcie nie zostanie udostępnione. Co za kraj Jak policja cyknie foto to zobaczysz je na komisariacie jak straż miejska do dostaniesz w liście a te pacany nie pokażą go wogóle żenada
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 no ale ciekawe co z mandatem od ITD? Bo ja dostałem takowe pisemko bez zdjęcia i zasłaniają się chu** paragrafem że zdjęcie nie zostanie udostępnione. Co za kraj Jak policja cyknie foto to zobaczysz je na komisariacie jak straż miejska do dostaniesz w liście a te pacany nie pokażą go wogóle żenada Właśnie w tej sprawie wygrał ten adwokat i to w bardzo łatwy sposób, jest to opisane w poradniku auto świata, ITD nie ma uprawnień policji więc nie może skierować sprawy do sądu, oczywiście to robią bo ludzie się boją sądu, ale już tam wystarczy przedstawić to że nie mają uprawnień policji i sprawa zostaje zakończona:wink:
horny devil Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Ciekawe co będzie jak mój ojciec ma zarejestrowane na siebie 4 auta i mi albo braciom cyknie foto?
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Ciekawe co będzie jak mój ojciec ma zarejestrowane na siebie 4 auta i mi albo braciom cyknie foto? Zdjecie przyjdzie do twojego taty ze wskazaniem kierowcy niekiedy sa dwa pułapy np 100 i 4 punkt lub jak niepoda kierowcy to np 200zl bez punktów
SebolA4 Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Mnie nie budiet bo mam obronę podyplomówki jutro z rana i czas zacząć się uczyć Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi