kris_kilt Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 no ja w ten piątek powinienem być , jak mi znów coś nie wypali przypadkiem w ostatnim momencie ... niestety za tydzien z darmowego browara nie skorzystam - taka zmiana , chodź jak dobrze pamiętam , diman wracał na złamanie karku z delegacji z okazji 500 , nawet komuś auto zakosił żeby tylko się pojawić :gwizdanie: :decayed: miron - hehe , to potrzaskaj co masz potrzaskać , sypnij solą po oczach i w długą na spota
diman Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 no ja w ten piątek powinienem być , jak mi znów coś nie wypali przypadkiem w ostatnim momencie ... niestety za tydzien z darmowego browara nie skorzystam - taka zmiana , chodź jak dobrze pamiętam , diman wracał na złamanie karku z delegacji z okazji 500 , nawet komuś auto zakosił żeby tylko się pojawić :gwizdanie: :decayed: miron - hehe , to potrzaskaj co masz potrzaskać , sypnij solą po oczach i w długą na spota kris nie zalamuj sie porzycz sobie jakies a4 z tej twojej wyporzyczalni (czyt. roboty) i dawaj a i tak poza tym bedziesz dzisiaj w robocie okolo 20.30 bo bede na lotnisku to by my se pogadali lub czyms fajnym posmigali po plycie jakas kreske ustawili[br]Dopisany: 15 Lipiec 2009, 14:11_________________________________________________dobra panowie pora sie porzegnac do zobaczenia za tydzien narazie
Pelex Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Pucek co jutro robisz ? Będę w Rybniku po południu znaczy koło 17-tej jakieś trzy godzinki i będę się nudził bo dziecko daje w opiekę siostrze Krolu daj mi nr konta Twojego na PW to kasiurke Ci za klocuszki puszcze
Pucek Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 a no Pelex, o 11 wstaje po nocce, jade do drugiej pracy, tam będę do....no do niewiem której, ale o 19 już powoli się zbieram do roboty, o 20 mam autobus i wio na kopalnie, więc Pelex, zarzuć mi numerosem na pw, jak znajdę chwilę czasu to zadzwonię, ale szczerze Ci powiem że wątpie:/ a jedynie to możesz zobaczyć na mieście gdzieś moje auto, ale z kierowniczką jestem tak zalatany że nie dość dwie roboty to jeszcze ten remont:/ na dodatek przeziębiony spamujcie dużo, tak żeby Diman mógł NAS poczęstować piwkiem a zaszalejemy na spociku za tydzień...? no chyba że jedziemy na tą Częstochowę...ale niewiem czy zdąże naprawić auto bo jak narazie coś mi wali w przodzie, wahacze dobre, końcówki też, stabilizatory też a dalej wali, i chyba to będzie przekładnia:/ ehhh strach jeździć
Pelex Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 No cóż szkoda będę sie nudził albo jak będzie słoneczko to jakieś jeziorko zahaczę, nie macie tam w Rybniku jakiegoś fajnego zalewu ?
gregory Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 a no Pelex, o 11 wstaje po nocce, jade do drugiej pracy, tam będę do....no do niewiem której, ale o 19 już powoli się zbieram do roboty, o 20 mam autobus i wio na kopalnie, więc Pelex, zarzuć mi numerosem na pw, jak znajdę chwilę czasu to zadzwonię, ale szczerze Ci powiem że wątpie:/ Pucek wyluzuj bo 50-tki nie dociągniesz
miron78 Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Opublikowano 15 Lipca 2009 No cóż szkoda będę sie nudził albo jak będzie słoneczko to jakieś jeziorko zahaczę, nie macie tam w Rybniku jakiegoś fajnego zalewu ? jest i to za***isty [br]Dopisany: 15 Lipiec 2009, 21:27_________________________________________________Gregor mam dla Ciebie koszulke i identyfikator z letniego zlotu
krolu Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Pelex dasz mi kase na spocie kiedyś... bo od jutra na rower wsiadam
gregory Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Gregor mam dla Ciebie koszulke i identyfikator z letniego zlotu Fajnie Miron, cieszę się chociaż tyle mam ze slotu. Madas jak i Kuredu już mi pisali że dają ci do przekazania dla mnie:wink4: Panowie poradźcie mi jakie ubezpieczenie się teraz opłaca. HDI? Unica? PZU? Link4? Bo kończy mi się w poniedziałek więc muszę coś wybrać. Do tej pory miałem w Warcie, ale Warta wyjdzie mnie teraz drożej niż np.HDI czy Unica. Z góry dzięki!
miron78 Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Opublikowano 16 Lipca 2009 Gregor nieda się tego tak jednoznacznie określić - jest to zależne od wielu czynników.Musiz corocznie sobie porównać oferte kilku firm - firmy różnią się między sobą kryteriami i rodzajem zniżek. Możesz mieć jedno i to samo autko a jednym roku bardziej opłacalne będzie PZU a w drugim Hestia a za rok może być zupełnie odwrotnie ( ja bym sprawdził w pierwszej kolejnośći właśnie PZU i Hestie ) tydzień temu na moje B7 najtaniej wychodziło w PZU - nie da się tego jednoznacznie sprawdzić i określić najtańszą, bo dla każdego z nas będzie najtaniej gdzie indziej ( biorą pod uwagę : wartość fury, wiek właściciela , ilosć zniżek, region zarejestrowania, ilość lat posiadania prawo jazdy, współwłaścicieli, ilość dzieci i wiele innych ) i od tego wszystkiego w różnych firmach różnie to wychodzi
kris_kilt Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Witam z rana jak tam wrażenie po wczorajszej nocy ?? hehe , dla mnie bomba jeszcze tylu piorunów naraz chyba nie widziałem , w dodatku w momencie największej ulewy wracałem do domu z pyrzowic (ok 22) , katowice zalane całe - dts , tunele , wiadukty , że auta nagle stawały w wodzie prawie po kolana i lipa , nieszło jechać , naszczeście mi się jakoś udało , ale kolesiowi w bmw3 (stare) już nie , dosłownie stanął :gwizdanie: Gregor , jak już podejmiesz decyzję to daj znać z ciekawości na co się zdecydowałeś , bo mnie w sierpniu czekają podobne dylematy p.s. jak tam odzyskiwanie DVD ?? :gwizdanie: Guregoru - i co z dzisiaj , rezamy czy przekładamy ??
Guregoru Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Rezamy rezamy ul. kopalniana w Gliwicach (jak będziesz dojeżdżał to daj znać bo nie wiem z której strony będziesz jechał) tam mam garaż to tam robimy Witam z rana
Guregoru Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 może jutro będę :gwizdanie: Co to znaczy może
kris_kilt Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Rezamy rezamy ul. kopalniana w Gliwicach (jak będziesz dojeżdżał to daj znać bo nie wiem z której strony będziesz jechał) tam mam garaż to tam robimy Witam z rana no to ok , ja mam wsyztsko ze sobą , nawet jakies tam ciuchy na przebranie i GPS , więc jadę do ciebie odrazu po pracy p.s. mam takie pytanie , może się wydawać głupie , ale kompletnie się na tym nie znam , więc pytam ... czy w silniku jaki ja posiadam , można zrobić chiptuning , czy już pozostaje tylko ingerencja mechaniczna (kompresor , doloty itd) ??
Guregoru Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Pewnie można zresztą polscy magicy potrafią wszystko
miron78 Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Opublikowano 16 Lipca 2009 kris u Ciebie nic nie zrobisz - chyba że za masakrycznie wielkie pieniądze ( nawet wartość autka )[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 10:49_________________________________________________ może jutro będę :gwizdanie: Co to znaczy może znaczy że miało mnie nie być a teraz jest szansa[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 10:50_________________________________________________ Pewnie można zresztą polscy magicy potrafią wszystko pod warunkiem że w autku jest turbina
Guregoru Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 kris u Ciebie nic nie zrobisz - chyba że za masakrycznie wielkie pieniądze ( nawet wartość autka ) No to teraz toś go podbudował :gwizdanie: może jutro będę :gwizdanie: Co to znaczy może znaczy że miało mnie nie być a teraz jest szansa Pewnie można zresztą polscy magicy potrafią wszystko pod warunkiem że w autku jest turbina O tym nie pomyślałem
krolu Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 kris u Ciebie nic nie zrobisz - chyba że za masakrycznie wielkie pieniądze ( nawet wartość autka )[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 10:49_________________________________________________ może jutro będę :gwizdanie: Co to znaczy może znaczy że miało mnie nie być a teraz jest szansa[br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 10:50_________________________________________________ Pewnie można zresztą polscy magicy potrafią wszystko pod warunkiem że w autku jest turbina Ale on ma też jakis układ wtryskowy sterowany elektroniczne? [br]Dopisany: 16 Lipiec 2009, 10:56_________________________________________________no tak ale nie ma ekstra powietrza, a to jest raczej potrzebne do spalania...
Rekomendowane odpowiedzi