SebaMC Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 jak ja widzę tą pogodę za oknem...wieje jak cholera:facepalm: nooo, a miałem się wziąć za heble:facepalm:
Guregoru Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 rankiem Ja pier**le... żyje Pucek ale masz rację bez tego bydła i wódy jakoś tak czegoś brakuje
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 rankiemJa pier**le... żyje Pucek ale masz rację bez tego bydła i wódy jakoś tak czegoś brakuje dokładnie...My też to stwierdzili...brakuje tego:smutas: taki zlot powinien trwać z tydzień
miron78 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Opublikowano 25 Marca 2013 Majki - tylko nie mów Dorocie Club
Guregoru Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 rankiemJa pier**le... żyje Pucek ale masz rację bez tego bydła i wódy jakoś tak czegoś brakuje dokładnie...My też to stwierdzili...brakuje tego:smutas: taki zlot powinien trwać z tydzień No myślę, że tydzień był by wystarczający Choć 3 dni spać tyko 5 godzin jeszcze zniosę ale jak bym miał tak tydzień spać tylko po 3 godziny to nie wiem jak bym skończył
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 rankiemJa pier**le... żyje Pucek ale masz rację bez tego bydła i wódy jakoś tak czegoś brakuje dokładnie...My też to stwierdzili...brakuje tego:smutas: taki zlot powinien trwać z tydzień No myślę, że tydzień był by wystarczający Choć 3 dni spać tyko 5 godzin jeszcze zniosę ale jak bym miał tak tydzień spać tylko po 3 godziny to nie wiem jak bym skończył ja troszku więcej spałem bo łacznie 7h, ale i tak było warto się "tak chamić":kox:
Guregoru Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 rankiemJa pier**le... żyje Pucek ale masz rację bez tego bydła i wódy jakoś tak czegoś brakuje dokładnie...My też to stwierdzili...brakuje tego:smutas: taki zlot powinien trwać z tydzień No myślę, że tydzień był by wystarczający Choć 3 dni spać tyko 5 godzin jeszcze zniosę ale jak bym miał tak tydzień spać tylko po 3 godziny to nie wiem jak bym skończył ja troszku więcej spałem bo łacznie 7h, ale i tak było warto się "tak chamić":kox: Czemu "chamić" a mi ktoś powiedział, że właśnie się "odchamiamy"
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 rankiemJa pier**le... żyje Pucek ale masz rację bez tego bydła i wódy jakoś tak czegoś brakuje dokładnie...My też to stwierdzili...brakuje tego:smutas: taki zlot powinien trwać z tydzień No myślę, że tydzień był by wystarczający Choć 3 dni spać tyko 5 godzin jeszcze zniosę ale jak bym miał tak tydzień spać tylko po 3 godziny to nie wiem jak bym skończył ja troszku więcej spałem bo łacznie 7h, ale i tak było warto się "tak chamić":kox: Czemu "chamić" a mi ktoś powiedział, że właśnie się "odchamiamy" widać w różnych rejonach to słowo troszku inaczej się interpretuje ...co nie znaczy, że wiadomo o co kaman:decayed:
Guregoru Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 ...co nie znaczy, że wiadomo o co kaman:decayed: Myślę, że kto był, ten wie
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 ...co nie znaczy, że wiadomo o co kaman:decayed: Myślę, że kto był, ten wie dokładnie...aczkolwiek z tym "wie" to bym się wstrzymał, bo nie wszyscy mogą "wiedzieć" co robili:grin:...ale i takim ludziom trzeba tym bardziej podziękować, bo zabawa była przednia:notworthy: ---------- Post dopisany at 11:24 ---------- Poprzedni post napisany at 11:23 ---------- ...zresztą ja rok temu też dużo "nie wiedziałem":facepalm:
Guregoru Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 ...co nie znaczy, że wiadomo o co kaman:decayed: Myślę, że kto był, ten wie dokładnie...aczkolwiek z tym "wie" to bym się wstrzymał, bo nie wszyscy mogą "wiedzieć" co robili:grin:...ale i takim ludziom trzeba tym bardziej podziękować, bo zabawa była przednia:notworthy: ---------- Post dopisany at 11:24 ---------- Poprzedni post napisany at 11:23 ---------- ...zresztą ja rok temu też dużo "nie wiedziałem":facepalm: No to kto był i pamięta ten wie A kto był i nie pamięta to niech najpierw się dowie czy chciał by wiedzieć żeby się nie załamać
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 nie no...było po prostu: "wyyebiście...zayebiście":kox:
tomaszstn Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Kurde w każdym wątku piszecie o wódzie Tu jest forum A4, porozmawiajcie o samochodach
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Kurde w każdym wątku piszecie o wódzie Tu jest forum A4, porozmawiajcie o samochodach a wiesz o czym mówiliśmy na zlocie...tylko o wódzie no może nie zawsze...o piwku też tam była gadka:decayed:
Giskra Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 A gdzie na tą wódkę chodzicie (jeździcie)??
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 A gdzie na tą wódkę chodzicie (jeździcie)?? nie nie nie...był ogólnopolski zlot a4 w BT i narazie tylko to nam na językach:grin:
Guregoru Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 k**wa ja jeszcze wczoraj wieczorem poszedłem do rodziców i zrobiliśmy flaszkę z ojcem Idę chyba zaraz po piwo bo mój organizm nie chce do stanu trzeźwości wrócić po tych trzech dniach... wszystkie framugi z drzwi w domu dzisiaj moje
SebaMC Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 k**wa ja jeszcze wczoraj wieczorem poszedłem do rodziców i zrobiliśmy flaszkę z ojcem Idę chyba zaraz po piwo bo mój organizm nie chce do stanu trzeźwości wrócić po tych trzech dniach... wszystkie framugi z drzwi w domu dzisiaj moje A ja CAŁY WEEKEND na trzeźwo! jestem z siebie dumny tak się reza
Polko_V Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 k**wa ja jeszcze wczoraj wieczorem poszedłem do rodziców i zrobiliśmy flaszkę z ojcem Idę chyba zaraz po piwo bo mój organizm nie chce do stanu trzeźwości wrócić po tych trzech dniach... wszystkie framugi z drzwi w domu dzisiaj moje :grin: ...ja potem wieczorem tylko 2 piffka buchłem:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi