akjam Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Trochę inne ale coś a'la to Warto takie sobie sprawić jak masz zwykłe placki potwierdzam słowa Gurego...po zmianie z placków na kubły, to teraz mogę w rajdach startować Noo też tak myśle, tym bardziej, że w tych plackach bolą mnie lędźwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Trochę inne ale coś a'la to Warto takie sobie sprawić jak masz zwykłe placki potwierdzam słowa Gurego...po zmianie z placków na kubły, to teraz mogę w rajdach startować Noo też tak myśle, tym bardziej, że w tych plackach bolą mnie lędźwie jedyny minus kubełków o taki, że cięzko się wsiada i wysiada przez zimę, bo na ubierany jesteś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek72 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebolA4 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Trochę inne ale coś a'la to Warto takie sobie sprawić jak masz zwykłe placki potwierdzam słowa Gurego...po zmianie z placków na kubły, to teraz mogę w rajdach startować Noo też tak myśle, tym bardziej, że w tych plackach bolą mnie lędźwie jedyny minus kubełków o taki, że cięzko się wsiada i wysiada przez zimę, bo na ubierany jesteś... Dla mnie to nie problem, ale niektórzy pasażerowie mają już teraz problemy z wsiadaniem i wysiadaniem, współczuję im jak to kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 rankiem Pany kto dziś z Knurowa leci na spota i mógłby mnie podebrać/odwieźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja odpadam II zmiany:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek72 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 :hi: a bedzie ktoś dzisiaj?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja, jak mnie ktoś podbierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ja odpadam....Mario na 2-giej zmianie więc nie widzę sensu jechać............ ---------- Post dopisany at 09:08 ---------- Poprzedni post napisany at 09:07 ---------- :polew::polew: sam się uśmiałem :polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi