keżor Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 panowie, mam pytanko :gwizdanie: moge pojechać na przegląd na kole zapasowym ? bo mam jedną opone pękniętą (tak stwierdził koleś na przeglądzie) i teraz nie wiem czy jak pojade na zapasie to czy sie nie doczepi ... inny wzór opony i 2" mniej :gwizdanie: albo czy moge pojechać na dwóch zimówkach 15" i dwóch letnich 17" ?
Guregoru Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Chyba lepiej na dwóch zimówkach i dwóch letnich ale jak koleś będzie miał zły humor to i tak cię za coś udupi
keżor Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Chyba lepiej na dwóch zimówkach i dwóch letnich ale jak koleś będzie miał zły humor to i tak cię za coś udupi w piątek znalazł mi dwa wyje..ne wahacze i przegub w sobote wydałem 600zł i niestety na opone brakło , a pech taki że przegląd mam ważny do owego piątku
Guregoru Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 A się przejmujesz ja jeździłem bez przeglądu prawie 3 tygodnie bo nie miałem kiedy jechać zrobić
Gracjan Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Jeździć możesz i 10 miesięcy, gorzej jak się coś stanie albo władza zatrzyma do kontroli...
Guregoru Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Jeździć możesz i 10 miesięcy, gorzej jak się coś stanie albo władza zatrzyma do kontroli... No to jak skroją dowód to wtedy po prostu już trzeba jechać na przegląd
krolu Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Keżor jak chcesz pożycze Ci na przegląd 4 opony Miniesz stacje i oddasz:P Ja przy okazji zobacze sobie stan klocków i wachaczy
egon0407 Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Hejka mam pytanko:) Ojciec chce wymienic u siebie wahacze górne w Passacie B5 czyli takie same jak u nas sa:) Jakie moge mu polecic najlepiej jakies orginaly moze TRW?? albo Febi co polecacie??
krolu Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 LEMFORDER Czytałem na forum o tym duzo i tylko to - sam mam od stycznia i narazie cisza 15k zrobione
kris_kilt Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Witam wkońcu udało mi się dobrnąć do końca , hehe ,po 30min ... co do paintball'a - ja się wstępnie pisze też !! dajcie znać tylko jeszcze raz którego i o której - bo niewiem czy w pracy czasem wtedy nie będę ... przyznam się bez bicia , że ostatnio niezaglądałem na forum niestety ... w pracy wkońcu coś się zaczęło dziać ,a w dodatku (nawiązując do tematu kiełbasek) jakaś nowa niewiasta się pojawiła i sami wiecie jak to jest , hehehe , miron , to w piątek już po programie będziesz z tego co wyczytałem , ehh , niepowiem - troche zazdroszcze :gwizdanie: mam nadzieje że będzie opcja się przewieść widzę że szykuje się też kolejny grill a'la keżor w sobotę (muszę przeskoczyć na wątek) - tym razem powinienem zawitać , narazie mam wolne (jak nic nie wyskoczy nagle),tym bardziej że w piątek do 20 w robocie
piterra Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 żyje i żona mi neta nie odcięła -nie martwcie się ostatnio po prostu sporo pracy + remont + opanowywanie Visty nawet nie dałem rady wszystkiego dokładnie przeczytać brak czasu to moje fatum ale za to pojawię się w piątek na 100% pozdro dla Elyty i reszty
Pucek Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 nooo to fajnie Piter że żyjesz i widzimy się w piątek! a jednak to jest magiel
krolu Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 A ja skrzynia... przy okazji trzeba zrobic sprzeglo i przeglad mam do 31.07 ... i jeszcze k**wa OC + AC do 20.08... :zemdlal: :zemdlal: :ranting1:
Pucek Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 królu co Ty masz AC????????? chyba zmieniam na A3
piterra Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 wszystkim[br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 21:30_________________________________________________dalej mam do sprzedania te lampyz mojego takze jakby co to piszcie . chetnie sprzedam bo zalezy mi na kasie , proponuję użyć allegro i odpowiedni dział na forum chociaż teraz wakacje to może być problem ze sprzedaniem ale pewnie znajdą się chętni
boniu Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Panowie mam pytanko czy znacie kolege ktory jezdzi na SRB czarnym sedanem b5 ktory ma biturbo ??
miron78 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Opublikowano 21 Lipca 2009 piterra, sparki - ktoś z Was chętny ( okazja ) http://www.a4-klub.pl/smf/magnes_na_drzwi_a4klub_czerwony-t88775.0.html;topicseen[br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 22:37_________________________________________________no i po wizycie w sK - zlocik udany a w drodze powrotnej sprawdziłem sobie V-max póki co na serii ( 4200 ob/min 250 km/h ) więc chyba jest dobrze - do tego jeszcze totalna cisza w samochodzie [br]Dopisany: 21 Lipiec 2009, 22:40_________________________________________________ Panowie mam pytanko czy znacie kolege ktory jezdzi na SRB czarnym sedanem b5 ktory ma biturbo ?? raczej nic mi o tym nie wiadomo
Pucek Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Boniu a gdzie Ty na spoty jeździsz? hehhehe Miro, no styknie Ci te 250km/h, ważne że teraz B5tki nie będą Ci na d*pie siedziały, jak wtedy z kato.... Czarnej eSy nie widuję, ale to musi być ktoś z wiosek tzn. obrzeży Rybnika jak ta RS4 z Rud
miron78 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Opublikowano 21 Lipca 2009 wtedy z kato to ja na lajcie wracałem
Rekomendowane odpowiedzi