egon47 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 siema dzieki za spota Egon gratki furki i nie słuchaj Pucka - Twój się okaże mega zadbanym rodzynkiem i okazją szkoda tylko że gościu nie zanzaczył "bezwypadkowy" bo ja od pewnego czasu się takich furek boję - z drugiej strony nigdy nie wiesz tak na prawdę co kupujesz bo różnicy magicy sie zdarzają Egon furka cyc ... stosunek ceny do jakości cyc ... ale poświęć jeszcze troszke talarów na gwinta bo na twoich felgach i gwincie bedzie serio kosa ... a tak reszty nie ruszaj bo nie warto ... Na spokojnie powoli jak bedzie kasa wcale nie potrzebujesz kasy - tylko gwint bo koła przecież masz no i oczywiście dokładki musisz pomalować w kolor bo pakiet s-line raczej drogi jest tylko gwint + dokładki w kolor i będzie kosa ---------- Post dopisany at 11:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- Gdyby lewa skrajna linia na A1 była malowana tą samą farbą co prawa skrajna to można by powiedzieć ,że dzięki asystentowi pasa ruchu idzie spokojnie przespać odcinek Sośnica - Świerklany :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: chyba asystent jezdni Gosciu niezaznaczył bezwypadkowy bo odrazu przez telefon mi powiedzial ze w tamtym roku mial stłuczke i była wymieniana maska blotnik i zderzak ale nic nie ruszone z konstrukcja:decayed:
Arturoo Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 siema dzieki za spota Egon gratki furki i nie słuchaj Pucka - Twój się okaże mega zadbanym rodzynkiem i okazją szkoda tylko że gościu nie zanzaczył "bezwypadkowy" bo ja od pewnego czasu się takich furek boję - z drugiej strony nigdy nie wiesz tak na prawdę co kupujesz bo różnicy magicy sie zdarzają Egon furka cyc ... stosunek ceny do jakości cyc ... ale poświęć jeszcze troszke talarów na gwinta bo na twoich felgach i gwincie bedzie serio kosa ... a tak reszty nie ruszaj bo nie warto ... Na spokojnie powoli jak bedzie kasa wcale nie potrzebujesz kasy - tylko gwint bo koła przecież masz no i oczywiście dokładki musisz pomalować w kolor bo pakiet s-line raczej drogi jest tylko gwint + dokładki w kolor i będzie kosa ---------- Post dopisany at 11:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- Gdyby lewa skrajna linia na A1 była malowana tą samą farbą co prawa skrajna to można by powiedzieć ,że dzięki asystentowi pasa ruchu idzie spokojnie przespać odcinek Sośnica - Świerklany :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: chyba asystent jezdni
SebaMC Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Sorki ale nie dałem rady wczoraj...popaprała mi się dniówka.... Seba dotarłem... ale wydupany jak koń po westernie........ ale dobrze ,że jest tempomat bo z przerwami przespałem drogę powrotną Gdyby lewa skrajna linia na A1 była malowana tą samą farbą co prawa skrajna to można by powiedzieć ,że dzięki asystentowi pasa ruchu idzie spokojnie przespać odcinek Sośnica - Świerklany Noo godzina była już późnawa to nie ma się co dziwić
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 to moze jakies pyrsk ? polać mu mądrze prawi...---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:14 ---------- ale ja se jak już to pssyytne:beer:
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 ja narazie wcinam pizze...żonka się wyżywa kulinarnie:slina: i heineken...pierwszy raz go piję ... i nawet dobry:wink:
Pucek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ja też miałem pizze na kolacje tyle że z knajpy, heniek jest dobry ale nie z biedronki
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 nie mam z biedronki...tylko z jakiegoś sklepu...4-pak był droższy od żywczyka o 50 gr więc szarpłem się
Pucek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 nie mam z biedronki...tylko z jakiegoś sklepu...4-pak był droższy od żywczyka o 50 gr więc szarpłem się No to nie kupuj se tego z biedry bo to woda
Polko_V Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 tylko ogólnie słaby ten heineken tylko 5%, ale dobry...ostatnio piłem żurba ciemnowłosego...dobre mocne piwko 7%
Pucek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 tylko ogólnie słaby ten heineken tylko 5%, ale dobry...ostatnio piłem żurba ciemnowłosego...dobre mocne piwko 7% No podobno dobre, gadaliśmy o nim w robocie No to druga warka
Pucek Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 mój letni setup :polew:https://lh5.googleusercontent.com/-y45zSx7lx34/UXLmkFk-xyI/AAAAAAAAA5A/B6ah_njyMs8/s640/WP_000278.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-xLa43Dh_XF4/UXLmkEoZl4I/AAAAAAAAA5E/-vp1jLIlU6A/s640/WP_000279.jpg Dobra baza do modów
Rekomendowane odpowiedzi