Pucek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Też jestem ciekaw ej pany, a ma ktoś dystanse na przymiarke? jakieś 10mm- 13? A jakie masz teraz ET?
Mario22 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Wskazal by palcem na czolo i powiedzial "tu sie yebnij":polew:
Polko_V Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Też jestem ciekaw ej pany, a ma ktoś dystanse na przymiarke? jakieś 10mm- 13? A jakie masz teraz ET? za pewne ET 48 ...Pucuś fele od Artura:wink:---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Wskazal by palcem na czolo i powiedzial "tu sie yebnij":polew: ...
Pucek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Też jestem ciekaw ej pany, a ma ktoś dystanse na przymiarke? jakieś 10mm- 13? A jakie masz teraz ET? za pewne ET 48 ...Pucuś fele od Artura:wink: Eee no nie wiem, śmiało można pójść w ET 35, aktualnie mam 33 i jeszcze można coś zdziałać
SebaMC Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Też jestem ciekaw ej pany, a ma ktoś dystanse na przymiarke? jakieś 10mm- 13? A jakie masz teraz ET? za pewne ET 48 ...Pucuś fele od Artura:wink:---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Wskazal by palcem na czolo i powiedzial "tu sie yebnij":polew: ... ET48 i myśle, że 10 mm spokojnie by pasowało, teraz troche za bardzo się chowają w nadkole, z resztą zobaczycie w piątek ( o ile będziecie )
Polko_V Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 na starych felach ET 35 i 10mm dystans i było prawie równo z TYLNYM nadkolem:wink:
Pucek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Też jestem ciekaw ej pany, a ma ktoś dystanse na przymiarke? jakieś 10mm- 13? A jakie masz teraz ET? za pewne ET 48 ...Pucuś fele od Artura:wink:---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Wskazal by palcem na czolo i powiedzial "tu sie yebnij":polew: ... ET48 i myśle, że 10 mm spokojnie by pasowało, teraz troche za bardzo się chowają w nadkole, z resztą zobaczycie w piątek ( o ile będziecie ) Kup sobie 12 mm z centrowaniem i będzie dobrze, chociaż pewnie na tył wejdzie 15mm
SebaMC Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Też jestem ciekaw ej pany, a ma ktoś dystanse na przymiarke? jakieś 10mm- 13? A jakie masz teraz ET? za pewne ET 48 ...Pucuś fele od Artura:wink:---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Wskazal by palcem na czolo i powiedzial "tu sie yebnij":polew: ... ET48 i myśle, że 10 mm spokojnie by pasowało, teraz troche za bardzo się chowają w nadkole, z resztą zobaczycie w piątek ( o ile będziecie ) Kup sobie 12 mm z centrowaniem i będzie dobrze, chociaż pewnie na tył wejdzie 15mm Na wakacje się pomyśli, póki co podczas wymiany na gwinta zauważyłem 3 wahacze do wymiany, dwa górne i prawy dolny tylny
Polko_V Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Też jestem ciekaw ej pany, a ma ktoś dystanse na przymiarke? jakieś 10mm- 13? A jakie masz teraz ET? za pewne ET 48 ...Pucuś fele od Artura:wink:---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Wskazal by palcem na czolo i powiedzial "tu sie yebnij":polew: ... ET48 i myśle, że 10 mm spokojnie by pasowało, teraz troche za bardzo się chowają w nadkole, z resztą zobaczycie w piątek ( o ile będziecie ) Kup sobie 12 mm z centrowaniem i będzie dobrze, chociaż pewnie na tył wejdzie 15mm Na wakacje się pomyśli, póki co podczas wymiany na gwinta zauważyłem 3 wahacze do wymiany, dwa górne i prawy dolny tylny ...ten najchoooojowszy do wymiany:facepalm:
A4-Tomek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Też jestem ciekaw ej pany, a ma ktoś dystanse na przymiarke? jakieś 10mm- 13? A jakie masz teraz ET? za pewne ET 48 ...Pucuś fele od Artura:wink:---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Wskazal by palcem na czolo i powiedzial "tu sie yebnij":polew: ... ET48 i myśle, że 10 mm spokojnie by pasowało, teraz troche za bardzo się chowają w nadkole, z resztą zobaczycie w piątek ( o ile będziecie ) Kup sobie 12 mm z centrowaniem i będzie dobrze, chociaż pewnie na tył wejdzie 15mm Na wakacje się pomyśli, póki co podczas wymiany na gwinta zauważyłem 3 wahacze do wymiany, dwa górne i prawy dolny tylny ...ten najchoooojowszy do wymiany:facepalm: czy ja wiem czy najc**jowszy w moim przypadku z przednim było sporo zabawy bo ten zakichany stożek nie chciał wyjść ze zwrotnicy ponad pół godziny napierdzielania młotem
SebaMC Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Też jestem ciekaw ej pany, a ma ktoś dystanse na przymiarke? jakieś 10mm- 13? A jakie masz teraz ET? za pewne ET 48 ...Pucuś fele od Artura:wink:---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Wskazal by palcem na czolo i powiedzial "tu sie yebnij":polew: ... ET48 i myśle, że 10 mm spokojnie by pasowało, teraz troche za bardzo się chowają w nadkole, z resztą zobaczycie w piątek ( o ile będziecie ) Kup sobie 12 mm z centrowaniem i będzie dobrze, chociaż pewnie na tył wejdzie 15mm Na wakacje się pomyśli, póki co podczas wymiany na gwinta zauważyłem 3 wahacze do wymiany, dwa górne i prawy dolny tylny ...ten najchoooojowszy do wymiany:facepalm: czy ja wiem czy najc**jowszy w moim przypadku z przednim było sporo zabawy bo ten zakichany stożek nie chciał wyjść ze zwrotnicy ponad pół godziny napierdzielania młotem Z lewej strony już go wymieniałem w zeszłym roku i 'gałka' lekko wyszła ze zwrotnicy ale już nie umiałem odkręcić nakrętki no i w ruch poszła kątówka damy rade
A4-Tomek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Też jestem ciekaw ej pany, a ma ktoś dystanse na przymiarke? jakieś 10mm- 13? A jakie masz teraz ET? za pewne ET 48 ...Pucuś fele od Artura:wink:---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Wskazal by palcem na czolo i powiedzial "tu sie yebnij":polew: ... ET48 i myśle, że 10 mm spokojnie by pasowało, teraz troche za bardzo się chowają w nadkole, z resztą zobaczycie w piątek ( o ile będziecie ) Kup sobie 12 mm z centrowaniem i będzie dobrze, chociaż pewnie na tył wejdzie 15mm Na wakacje się pomyśli, póki co podczas wymiany na gwinta zauważyłem 3 wahacze do wymiany, dwa górne i prawy dolny tylny ...ten najchoooojowszy do wymiany:facepalm: czy ja wiem czy najc**jowszy w moim przypadku z przednim było sporo zabawy bo ten zakichany stożek nie chciał wyjść ze zwrotnicy ponad pół godziny napierdzielania młotem Z lewej strony już go wymieniałem w zeszłym roku i 'gałka' lekko wyszła ze zwrotnicy ale już nie umiałem odkręcić nakrętki no i w ruch poszła kątówka damy rade Uroki wielowahaczu bo przy tylnym wahaczu dolnym trzeba sanie poluzować żeby śruba wyszła ja nie wiem kto to projektował :grin:
SebaMC Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Też jestem ciekaw ej pany, a ma ktoś dystanse na przymiarke? jakieś 10mm- 13? A jakie masz teraz ET? za pewne ET 48 ...Pucuś fele od Artura:wink:---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ---------- to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Wskazal by palcem na czolo i powiedzial "tu sie yebnij":polew: ... ET48 i myśle, że 10 mm spokojnie by pasowało, teraz troche za bardzo się chowają w nadkole, z resztą zobaczycie w piątek ( o ile będziecie ) Kup sobie 12 mm z centrowaniem i będzie dobrze, chociaż pewnie na tył wejdzie 15mm Na wakacje się pomyśli, póki co podczas wymiany na gwinta zauważyłem 3 wahacze do wymiany, dwa górne i prawy dolny tylny ...ten najchoooojowszy do wymiany:facepalm: czy ja wiem czy najc**jowszy w moim przypadku z przednim było sporo zabawy bo ten zakichany stożek nie chciał wyjść ze zwrotnicy ponad pół godziny napierdzielania młotem Z lewej strony już go wymieniałem w zeszłym roku i 'gałka' lekko wyszła ze zwrotnicy ale już nie umiałem odkręcić nakrętki no i w ruch poszła kątówka damy rade Uroki wielowahaczu bo przy tylnym wahaczu dolnym trzeba sanie poluzować żeby śruba wyszła ja nie wiem kto to projektował :grin: No trzeba trzeba, ale to tylko jedna czy tam 2 śruby, więc nie ma co płakać, a uwierz, że są o wiele gorsze rozwiązania montażowe w innych autach
Polko_V Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Uroki wielowahaczu bo przy tylnym wahaczu dolnym trzeba sanie poluzować żeby śruba wyszła ja nie wiem kto to projektował :grin: no właśnie o to mi chodziło.:whistling:ale jakiegoś problemu zbytnio nie ma:wink:...ale to nie znaczy że nie jest najgorsza:grin: ---------- Post dopisany at 06:23 ---------- Poprzedni post napisany at 06:22 ----------
H4mm3R Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 to ciekawe jaka byłaby reakcja na moje jakby Two ojciec je ujrzał Też jestem ciekaw ej pany, a ma ktoś dystanse na przymiarke? jakieś 10mm- 13? Mam 12stki.
Rekomendowane odpowiedzi