Pucek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 nie no jeszcze nie, do konina muszę jechać po nią, ale naprawde fajna
Guregoru Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Dobra bawcie się dalej ja lecę Do wieczorka
kris_kilt Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 pucek - może głupie pytanie , ale czy twoja fura po kupnie była granatowa , czy tak światło padało na tej pierwszej focie _________________________________________________ Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? --- i to tak z rana
Pucek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 hhehheheh Krisu, jak oglądałem foty z ogłoszenia, wlaśnie te o ktróre pytasz to auto wydawało sie czarne, tak też kupujący zapewniał, przyjechałem tam a tu cyk, granatowe, a gość do mnie bo jest daltonistą więc wiesz...[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 09:52_________________________________________________narazie nic, dzisiaj dzwonie do tego mojego znajomego napalonego na tego mojego grata, jak ma kase to mu sprzedam, bo mam dobrą okazje na A3 z 99 rok, 1.9 afn, czarny, klima, kubełki, przebieg widać po siedzeniach i kierownicy realny bo 237 tyś no ale 3 drzwi...[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 09:54_________________________________________________bo nie ma żadnej fajnej B5 na polskich stronach:/ a przebiegi? hahhahaha
krolu Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 masz link do ogłoszenia??? I co opuścisz nas?? i przejdziesz do : http://a3-club.net/forum/ ;(
Pucek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 hehhehehe A3 to rozwiązanie tymczasowe ma być wmiare szybko i tanio, oczywiście że zostaje tutaj no i niema wielowahaczu no bo co to ma za sens dawać 1100 zł za magiel, jak tak czy siak auto muszę sprzedać najpóźniej wiosną, a z wiosny to będzie rok starsze, kilometrów więcej, a w dodatku bez klimy, więc oddam za grosze:/[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 10:00_________________________________________________a tak szczerze to kuzyn od 1,5 roku ma A3, wymienił tylko akumulator a ja? duuużo więcej
krolu Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 hehhehehe A3 to rozwiązanie tymczasowe ma być wmiare szybko i tanio, oczywiście że zostaje tutaj no i niema wielowahaczu no bo co to ma za sens dawać 1100 zł za magiel, jak tak czy siak auto muszę sprzedać najpóźniej wiosną, a z wiosny to będzie rok starsze, kilometrów więcej, a w dodatku bez klimy, więc oddam za grosze:/[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 10:00_________________________________________________a tak szczerze to kuzyn od 1,5 roku ma A3, wymienił tylko akumulator a ja? duuużo więcej heheh a co mnei teraz czeka.... A masz link do ogłoszenia??
boniu Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 pucek czemu pytasz gdzie jezdze na spoty ??? jezdze do BB... Wczoraj kolega bmw sie chwycil z czarna a4 b5 z czarnymi felami na SRB dlatego sie pytam bo do 4 biegu audi nie dawala rady ale potem juz go doszedl i na swiatlach chwile pogadali... Ja tez chce B5 BATALION wkoncu seri nei mam zapraszam do oceny http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t71809.0.html;highlight=boniu
Pucek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 a tak z ciekawości pytam... królu, tylko Ty masz klime i diesla, więc moc wyrezasz a ja to co? wszystko naprawię/wymienie i dalej mam to samo słabe auto
krolu Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 a tak z ciekawości pytam... królu, tylko Ty masz klime i diesla, więc moc wyrezasz a ja to co? wszystko naprawię/wymienie i dalej mam to samo słabe auto No to fakt... Brak tej klimy boli, bo T można dołozyć - patrz kolega boniu
Pucek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 kolega robił swapa, czyli wymiana silnika no i koszty spore, znajdz fachowca który to dobrze zrobi? nie tak łatwo dobra ja spadam
gregory Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 gregor, panienki wieczorem to tam u Ciebie całkiem "zdrowe" się kręciły... Mogłeś zostać dłużej jak będzie w salonach to mogę się postarać - tylko muszę uderzyć w inny salon bo tam gdzie brałem A5 i Q5 to już mi raczej nie dają A skąd wiesz że już po salonach nie wiszą zdjęcia z podpisem " temu panu nic nie dawać za darmo" Jeździć możesz i 10 miesięcy, gorzej jak się coś stanie albo władza zatrzyma do kontroli... No proszę Guru, nastolatek ci musi prawić dlaczego nie można bez przeglądu jeździć, wstydź się a tak szczerze to kuzyn od 1,5 roku ma A3, wymienił tylko akumulator a ja? duuużo więcej A co myślisz, że A3 takie cudowne i się nic nie psuje? Wszystko zależy od konkretnego egzemplarzu. Do tego jak myślisz po co jest wielowachacz w A4?? właśnie po to aby było komfortowo bo dla prestiżu on tam nie jest. A A3 nie jest tak wygodne jak A4 i czuć każdą dziurę właśnie z powodu braku wielowachacza. Pucek ogarnij się.
krolu Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 a tak szczerze to kuzyn od 1,5 roku ma A3, wymienił tylko akumulator a ja? duuużo więcej A co myślisz, że A3 takie cudowne i się nic nie psuje? Wszystko zależy od konkretnego egzemplarzu. Do tego jak myślisz po co jest wielowachacz w A4?? właśnie po to aby było komfortowo bo dla prestiżu on tam nie jest. A A3 nie jest tak wygodne jak A4 i czuć każdą dziurę właśnie z powodu braku wielowachacza. Pucek ogarnij się. No tu ma Gregopry racje... U nas komfort jest super, jeździłem teraz niedawno niby super limuzyną Reno Safrane wypasy skóry nie skóry cuda niewidy - fotele kanapy a jak wjeżdżał na krawężnik to tak twardo, że myślałem że mi kręgosłup się złamie... No ale jaką Pucek ma glebę - może on nie potrzebuje takiego komfortu...
Gracjan Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Trafiłem dzisiaj na A4 B5 - polift - srebny avant , na blachach SZ z ramkami klubowymi, kogo to ? Stał w Ruda Śląska-Bielszowice
kris_kilt Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Trafiłem dzisiaj na A4 B5 - polift - srebny avant , na blachach SZ z ramkami klubowymi, kogo to ? Stał w Ruda Śląska-Bielszowice sztrzelam - Pelex ... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 ale Pelex przecież nie ma srebrnego...tylko siwy bardziej oczywiście wiem poco jest wielowahacz, wiem jak działa, wiem też jaki jest drogi w naprawie, wiem też o A3 że jest twardsza, że czuć każdą dziure, ale ja muszę mieć auto nisko i twardo, mam gwint, 17'' jest bez komfortu ale niejest źle, następne auto też będzie miało gwint no ale 18'' tym razem więc ja jak narazie patrzę na koszt napraw/eksploatacji i na spalanie owszem prawdą jest że fajnie się jeździ wygodnym autem, ale nie tak jak ja lubie na niskich zawiasach i praktycznie bez opony zobaczymy, sam nie wiem co robić, mam jeszcze tysiac spraw z mieszkaniem, ale w tym momencie przy szukaniu różnych rzeczy po sklepach daje kolosalne pieniądze na paliwo, dlatego też ma być auto bardziej oszczędne
miron78 Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Opublikowano 22 Lipca 2009 w ostatni dzień na serii Gregor - może już takie zdjęcia w salonach wiszą
Rekomendowane odpowiedzi