Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no jeszcze nie, do konina muszę jechać po nią, ale naprawde fajna :wink4:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobra bawcie się dalej ja lecę :hi: Do wieczorka

Opublikowano

no zrób coś chociaż :wink4:

Opublikowano

pucek - może głupie pytanie , ale czy twoja fura po kupnie była granatowa , czy tak światło padało na tej pierwszej focie :cool1:_________________________________________________

Uwaga - podczas pisania wysłano 5 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? --- i to tak z rana :naughty:

Opublikowano

Pucek chwal się co KUPIEŁŚ!!!

Opublikowano

hhehheheh Krisu, jak oglądałem foty z ogłoszenia, wlaśnie te o ktróre pytasz to auto wydawało sie czarne, tak też kupujący zapewniał, przyjechałem tam a tu cyk, granatowe, a gość do mnie bo jest daltonistą :polew:

więc wiesz...[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 09:52_________________________________________________narazie nic, dzisiaj dzwonie do tego mojego znajomego napalonego na tego mojego grata, jak ma kase to mu sprzedam, bo mam dobrą okazje na A3 z 99 rok, 1.9 afn, czarny, klima, kubełki, przebieg widać po siedzeniach i kierownicy realny bo 237 tyś

no ale 3 drzwi...[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 09:54_________________________________________________bo nie ma żadnej fajnej B5 na polskich stronach:/

a przebiegi? hahhahaha

Opublikowano

masz link do ogłoszenia???

I co opuścisz nas?? i przejdziesz do :

http://a3-club.net/forum/

;(

Opublikowano

hehhehehe A3 to rozwiązanie tymczasowe :cool1:

ma być wmiare szybko i tanio, oczywiście że zostaje tutaj :decayed:

no i niema wielowahaczu :)

no bo co to ma za sens dawać 1100 zł za magiel, jak tak czy siak auto muszę sprzedać najpóźniej wiosną, a z wiosny to będzie rok starsze, kilometrów więcej, a w dodatku bez klimy, więc oddam za grosze:/[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 10:00_________________________________________________a tak szczerze to kuzyn od 1,5 roku ma A3, wymienił tylko akumulator

a ja? duuużo więcej

Opublikowano

hehhehehe A3 to rozwiązanie tymczasowe :cool1:

ma być wmiare szybko i tanio, oczywiście że zostaje tutaj :decayed:

no i niema wielowahaczu :)

no bo co to ma za sens dawać 1100 zł za magiel, jak tak czy siak auto muszę sprzedać najpóźniej wiosną, a z wiosny to będzie rok starsze, kilometrów więcej, a w dodatku bez klimy, więc oddam za grosze:/[br]Dopisany: 22 Lipiec 2009, 10:00_________________________________________________a tak szczerze to kuzyn od 1,5 roku ma A3, wymienił tylko akumulator

a ja? duuużo więcej

heheh a co mnei teraz czeka.... :zemdlal:

A masz link do ogłoszenia??

Opublikowano

a tak z ciekawości pytam...

królu, tylko Ty masz klime i diesla, więc moc wyrezasz a ja to co? wszystko naprawię/wymienie i dalej mam to samo słabe auto

Opublikowano

a tak z ciekawości pytam...

królu, tylko Ty masz klime i diesla, więc moc wyrezasz a ja to co? wszystko naprawię/wymienie i dalej mam to samo słabe auto

No to fakt... :(

Brak tej klimy boli, bo T można dołozyć - patrz kolega boniu

Opublikowano

Ale wy lamentujecie :tongue4:

Opublikowano

kolega robił swapa, czyli wymiana silnika no i koszty spore, znajdz fachowca który to dobrze zrobi? nie tak łatwo

dobra ja spadam

Opublikowano

gregor, panienki wieczorem to tam u Ciebie całkiem "zdrowe" się kręciły... :evil:

Mogłeś zostać dłużej :decayed:

jak będzie w salonach to mogę się postarać - tylko muszę uderzyć w inny salon bo tam gdzie brałem A5 i Q5 to już mi raczej nie dają :decayed:

A skąd wiesz że już po salonach nie wiszą zdjęcia z podpisem " temu panu nic nie dawać za darmo" :decayed:

Jeździć możesz i 10 miesięcy, gorzej jak się coś stanie albo władza zatrzyma do kontroli... :thumbdown:

No proszę Guru, nastolatek ci musi prawić dlaczego nie można bez przeglądu jeździć, wstydź się :tongue4:

a tak szczerze to kuzyn od 1,5 roku ma A3, wymienił tylko akumulator

a ja? duuużo więcej

A co myślisz, że A3 takie cudowne i się nic nie psuje? :kwasny:

Wszystko zależy od konkretnego egzemplarzu.

Do tego jak myślisz po co jest wielowachacz w A4?? właśnie po to aby było komfortowo bo dla prestiżu on tam nie jest. A A3 nie jest tak wygodne jak A4 i czuć każdą dziurę właśnie z powodu braku wielowachacza.

Pucek ogarnij się.

Opublikowano

a tak szczerze to kuzyn od 1,5 roku ma A3, wymienił tylko akumulator

a ja? duuużo więcej

A co myślisz, że A3 takie cudowne i się nic nie psuje? :kwasny:

Wszystko zależy od konkretnego egzemplarzu.

Do tego jak myślisz po co jest wielowachacz w A4?? właśnie po to aby było komfortowo bo dla prestiżu on tam nie jest. A A3 nie jest tak wygodne jak A4 i czuć każdą dziurę właśnie z powodu braku wielowachacza.

Pucek ogarnij się.

No tu ma Gregopry racje... U nas komfort jest super, jeździłem teraz niedawno niby super limuzyną Reno Safrane wypasy skóry nie skóry cuda niewidy - fotele kanapy a jak wjeżdżał na krawężnik to tak twardo, że myślałem że mi kręgosłup się złamie...

No ale jaką Pucek ma glebę - może on nie potrzebuje takiego komfortu...

Opublikowano

Trafiłem dzisiaj na A4 B5 - polift - srebny avant , na blachach SZ z ramkami klubowymi, kogo to ? Stał w Ruda Śląska-Bielszowice :)

Opublikowano

Trafiłem dzisiaj na A4 B5 - polift - srebny avant , na blachach SZ z ramkami klubowymi, kogo to ? Stał w Ruda Śląska-Bielszowice :)

sztrzelam - Pelex ... :gwizdanie:

Opublikowano

ale Pelex przecież nie ma srebrnego...tylko siwy bardziej

oczywiście wiem poco jest wielowahacz, wiem jak działa, wiem też jaki jest drogi w naprawie, wiem też o A3 że jest twardsza, że czuć każdą dziure, ale ja muszę mieć auto nisko i twardo, mam gwint, 17'' jest bez komfortu ale niejest źle, następne auto też będzie miało gwint no ale 18'' tym razem

więc ja jak narazie patrzę na koszt napraw/eksploatacji i na spalanie

owszem prawdą jest że fajnie się jeździ wygodnym autem, ale nie tak jak ja lubie na niskich zawiasach i praktycznie bez opony :decayed:

zobaczymy, sam nie wiem co robić, mam jeszcze tysiac spraw z mieszkaniem, ale w tym momencie przy szukaniu różnych rzeczy po sklepach daje kolosalne pieniądze na paliwo, dlatego też ma być auto bardziej oszczędne

Opublikowano

:hi: w ostatni dzień na serii :decayed:

Gregor - może już takie zdjęcia w salonach wiszą :naughty: