horny devil Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Ja mam grilla na wyposazeniu leona wiec jak mi sie uda pojawic a pogoda dopisze to grilla mam... W końcu do czegoś przyda się ten parch jebłem z krzesła :polew:
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Ja mam grilla na wyposazeniu leona wiec jak mi sie uda pojawic a pogoda dopisze to grilla mam... W końcu do czegoś przyda się ten parch już wiem czemu to nie hamowało .....tam ma bagażnik zawalony workami z węglem oj nie nie nie...nie łudź się...on nie ma hamulcy...seria zresztą jak ja:bag:
Mario22 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Ja mam grilla na wyposazeniu leona wiec jak mi sie uda pojawic a pogoda dopisze to grilla mam... W końcu do czegoś przyda się ten parch już wiem czemu to nie hamowało .....tam ma bagażnik zawalony workami z węglem Masz racje jak jade na zakupy to daje na tylne zydle bo w bagazniku grill stolik krzesla i wszystko co potrzebne na spotnan piknik...
H4mm3R Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Ja mam grilla na wyposazeniu leona wiec jak mi sie uda pojawic a pogoda dopisze to grilla mam... W końcu do czegoś przyda się ten parch już wiem czemu to nie hamowało .....tam ma bagażnik zawalony workami z węglem Masz racje jak jade na zakupy to daje na tylne zydle bo w bagazniku trill srtolik krzesla i wszystko co potrzebne na spotnan piknik... Namiot i toitoi też się znajdzie?
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Ja mam grilla na wyposazeniu leona wiec jak mi sie uda pojawic a pogoda dopisze to grilla mam... W końcu do czegoś przyda się ten parch już wiem czemu to nie hamowało .....tam ma bagażnik zawalony workami z węglem Masz racje jak jade na zakupy to daje na tylne zydle bo w bagazniku trill srtolik krzesla i wszystko co potrzebne na spotnan piknik... ja tam mam jakieś1,5 L C2 H2 OH ....i komplet hebli na zmianę
SebaMC Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Ja mam tzw. "koszyk grillowy" czyli grill + wszystkie akcesoria + zestaw do gier (badminton itp) jakieś koce, jest i olej silnikowy
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Ja mam grilla na wyposazeniu leona wiec jak mi sie uda pojawic a pogoda dopisze to grilla mam... W końcu do czegoś przyda się ten parch już wiem czemu to nie hamowało .....tam ma bagażnik zawalony workami z węglem Masz racje jak jade na zakupy to daje na tylne zydle bo w bagazniku trill srtolik krzesla i wszystko co potrzebne na spotnan piknik... ja tam mam jakieś1,5 L C2 H2 OH ....i komplet hebli na zmianę 1. czemu mam na myśl...że to alkohol:decayed: 2. oj tam...jutro odbiorę
Mario22 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Jak bede go sprzedawal to wpisze jedyny taki w polsce mega opcja pelna elekteyka klima czip wydech mg osiemnastki grill dwa krzesla i stol...
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 ja w bałagaju mam 2kg brykietu 2kg węgla, rozpałkę w kostce, palnik jakby rozpałka zawiodła...widelec, nóż i talerzyk plastykowy
Mario22 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Ja mam tzw. "koszyk grillowy" czyli grill + wszystkie akcesoria + zestaw do gier (badminton itp) jakieś koce, jest i olej silnikowy Oleju nie mam bo mi nie bierze wiec od wymiany do wymiany ale za to mam rozpalke...
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Jak bede go sprzedawal to wpisze jedyny taki w polsce mega opcja pelna elekteyka klima czip wydech mg osiemnastki grill dwa krzesla i stol... nic nie pocyganisz
Mario22 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Lekko ... inaczej tego nie widze...nawet w A8L 2013 w opcji nie ma grilla i stolika z krzeselkami...
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 ................. dobra ide oko przyłożyć do poduchy
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 ja skończę lookać taxi w amerykańskiej wersji i też powoli spadam:wink:
Mario22 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Nara dziadku ... a na tvn fast i wsiekli...
Mario22 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Jest dobrze drugi fajny film juz dzisiaj i ktorys browar z kolei... mi pasuje taki weekend...
Rekomendowane odpowiedzi