horny devil Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Pany ma ktoś miernik grubości lakieru??
SebolA4 Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Egon, myslalem o tym, a mocno to utwardzilo tyl?jedna gume na jeden spring czy wiecej?wkleilbys linka do alledrogo, bo nie wiem jakich dokladnie szukac:decayed:A jak z trwaloscia takiej gumy?bo slyszalem ze lubia sie rozlatywac Podjedy do jakiegos motorzyaczjnego i tu kupisz ja miallem 2 lata i nic sie niestalo Na razie się wstrzymuje, bo mam wrażenie, że te amory są padnięte, nie dość że są max miekkie, to piszczą i nie chodzą płynnie, jak podniosę auto do góry ręką (jakiś 1cm) to czasami auto zawisnie na tej wysokości i opadnie dopiero przy pomocy mojej ręki Ja mam Supersporta, możemy prównac jak to u Ciebie się zachowuje, a jak u mnie.Po ruszeniu zawiasu po zimie tez mi tył zaczął się odzywać.Pozdro
SebaMC Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Egon, myslalem o tym, a mocno to utwardzilo tyl?jedna gume na jeden spring czy wiecej?wkleilbys linka do alledrogo, bo nie wiem jakich dokladnie szukac:decayed:A jak z trwaloscia takiej gumy?bo slyszalem ze lubia sie rozlatywac Podjedy do jakiegos motorzyaczjnego i tu kupisz ja miallem 2 lata i nic sie niestalo Na razie się wstrzymuje, bo mam wrażenie, że te amory są padnięte, nie dość że są max miekkie, to piszczą i nie chodzą płynnie, jak podniosę auto do góry ręką (jakiś 1cm) to czasami auto zawisnie na tej wysokości i opadnie dopiero przy pomocy mojej ręki Ja mam Supersporta, możemy prównac jak to u Ciebie się zachowuje, a jak u mnie.Po ruszeniu zawiasu po zimie tez mi tył zaczął się odzywać.Pozdro oo, fajnie by było, będziesz na spocie w pt? elo:hi:
horny devil Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Przyznać się kto jeździ po pijaku: Wyjaśniają okoliczności wypadku - Zabrze informacje kronika policyjna hmmm rotory ---------- Post dopisany at 17:04 ---------- Poprzedni post napisany at 16:56 ---------- No i po spocie Słonie w Gliwicach. Sensacja na łąkach przy Arenie. Galeria Zdzisława Dańca - Naszemiasto.pl
A4-Tomek Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 widzę koledzy ostro rezają b5-ki ---------- Post dopisany at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany at 18:28 ---------- Zastanawiam się na jaki kolor pomalować PlasiDipem ramkę grilla oraz znaczek przedni i tylny Myślę nad nad kolorem Gun Metal albo Czarnym ale nie wiem czy może jakiś inny kolor by fajnie wyglądał przy moim szmaragdzie
A4-Tomek Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 W różowym do twarzy Ci ja poważnie a ten sobie jaja robi na żółto pierdykne :decayed: akurat do zielonego pasuje
Rekomendowane odpowiedzi