Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: rankiem
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Pany ma ktoś miernik grubości lakieru??

Opublikowano
Opublikowano

Egon, myslalem o tym, a mocno to utwardzilo tyl?jedna gume na jeden spring czy wiecej?wkleilbys linka do alledrogo, bo nie wiem jakich dokladnie szukac:decayed:

A jak z trwaloscia takiej gumy?bo slyszalem ze lubia sie rozlatywac

Podjedy do jakiegos motorzyaczjnego i tu kupisz ja miallem 2 lata i nic sie niestalo :wink:

Na razie się wstrzymuje, bo mam wrażenie, że te amory są padnięte, nie dość że są max miekkie, to piszczą i nie chodzą płynnie, jak podniosę auto do góry ręką (jakiś 1cm) to czasami auto zawisnie na tej wysokości i opadnie dopiero przy pomocy mojej ręki :facepalm:

Ja mam Supersporta, możemy prównac jak to u Ciebie się zachowuje, a jak u mnie.Po ruszeniu zawiasu po zimie tez mi tył zaczął się odzywać.Pozdro

Opublikowano
image.gif
Opublikowano
Egon, myslalem o tym, a mocno to utwardzilo tyl?jedna gume na jeden spring czy wiecej?wkleilbys linka do alledrogo, bo nie wiem jakich dokladnie szukac:decayed:

A jak z trwaloscia takiej gumy?bo slyszalem ze lubia sie rozlatywac

Podjedy do jakiegos motorzyaczjnego i tu kupisz ja miallem 2 lata i nic sie niestalo :wink:

Na razie się wstrzymuje, bo mam wrażenie, że te amory są padnięte, nie dość że są max miekkie, to piszczą i nie chodzą płynnie, jak podniosę auto do góry ręką (jakiś 1cm) to czasami auto zawisnie na tej wysokości i opadnie dopiero przy pomocy mojej ręki :facepalm:

Ja mam Supersporta, możemy prównac jak to u Ciebie się zachowuje, a jak u mnie.Po ruszeniu zawiasu po zimie tez mi tył zaczął się odzywać.Pozdro

oo, fajnie by było, będziesz na spocie w pt?

elo:hi:

Opublikowano

Siemka :hi:

Opublikowano

Przyznać się kto jeździ po pijaku:

Wyjaśniają okoliczności wypadku - Zabrze informacje kronika policyjna

hmmm rotory :P

---------- Post dopisany at 17:04 ---------- Poprzedni post napisany at 16:56 ----------

No i po spocie :facepalm:

Słonie w Gliwicach. Sensacja na łąkach przy Arenie. Galeria Zdzisława Dańca - Naszemiasto.pl

Opublikowano

:hi: widzę koledzy ostro rezają b5-ki :decayed:

---------- Post dopisany at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany at 18:28 ----------

Zastanawiam się na jaki kolor pomalować PlasiDipem ramkę grilla oraz znaczek przedni i tylny :eusathink: Myślę nad nad kolorem Gun Metal albo Czarnym ale nie wiem czy może jakiś inny kolor by fajnie wyglądał przy moim szmaragdzie :grin:

Opublikowano

W różowym do twarzy Ci :decayed:

Opublikowano
W różowym do twarzy Ci :decayed:

ja poważnie a ten sobie jaja robi :decayed: na żółto pierdykne :decayed::decayed: akurat do zielonego pasuje :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

kula z haka zdemontowana :kox::kox: