horny devil Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Rezać bo w piątek wpadam... Lepiej nie podpuszczaj tomasza bo jak z corsy wyrezał foke kombi tak teraz strach się bać co wyreza z foki
Arturoo Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 ja mam już gotowy zawias.....prowadzi się jak gokard.....,a komfort zayebisty został
horny devil Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 ja mam już gotowy zawias.....prowadzi się jak gokard.....,a komfort zayebisty został a co wpakowałeś??
tomaszstn Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Rezać bo w piątek wpadam... Jutro jestem u Ciebie to zobaczysz
Pucek Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Rezać bo w piątek wpadam... Jutro jestem u Ciebie to zobaczysz Do mnie to Ci daleko, zresztą będę w pracy
SebaMC Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 ja mam już gotowy zawias.....prowadzi się jak gokard.....,a komfort zayebisty został Właśnie, co włożyłeś? bo mnie osobiście mój gwint coraz bardziej wk***ia i jakby ktoś był na niego chętny to bym się ani chwili nie zastanawiał
Arturoo Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 ja mam już gotowy zawias.....prowadzi się jak gokard.....,a komfort zayebisty został Właśnie, co włożyłeś? bo mnie osobiście mój gwint coraz bardziej wk***ia i jakby ktoś był na niego chętny to bym się ani chwili nie zastanawiał Weitec wrócił do łask Jedzie w łukach jak po szynach ,a i Malenstwo ma komfort przy wypadkach do Babci
SebaMC Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 ja mam już gotowy zawias.....prowadzi się jak gokard.....,a komfort zayebisty został Właśnie, co włożyłeś? bo mnie osobiście mój gwint coraz bardziej wk***ia i jakby ktoś był na niego chętny to bym się ani chwili nie zastanawiał Weitec wrócił do łask Jedzie w łukach jak po szynach ,a i Malenstwo ma komfort przy wypadkach do Babci coś takiego? ZAWIESZENIE WEITEC AUDI A 4 B 5 (3226082605) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Arturoo Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Ja mam sprężyny Weitec'a założone na amory z S4B5.
Arturoo Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 dzień dobry rezacze Witaj...z tego co czytałem ostatnio to też obniżysz swoje Beeee 7
diman Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 dzień dobry rezacze Witaj...z tego co czytałem ostatnio to też obniżysz swoje Beeee 7 hmmm czytasz dobrze ale zanim ja obniżę te b7 to ty już będziesz dostojnym staruszkiem takie mam podejście do rezania na razie muszę opanować swapa pompy oleju sam więc wyzwanie jest
Arturoo Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Ja tam sam przy swoim nie grzebie....bo po mnie już by nikt tego nie ogarnął ---------- Post dopisany at 08:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:32 ---------- Czyli mówisz ,że robisz najpierw priorytety ,a później fanaberie
Rekomendowane odpowiedzi