horny devil Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Moje stare alu na turku ojca A4-Tomek Jak poszedł regulator napięcia w setce to waliło prąd 17V na żarówki
A4-Tomek Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 hmmmm na starych lampach często paliło mi stopy ale nie mam przyrządu żeby sprawdzić to
horny devil Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 nie masz miernika?? klimstronik też chyba pokazuje napiecie
A4-Tomek Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 nie masz miernika?? klimstronik też chyba pokazuje napiecie Najpierw trzeba go miec :polew:
A4-Tomek Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Ups sorry spoko :decayed: to jest najbardziej gołe audi jakie można znaleźć dlatego nie mam zamiaru trzymać wiecznie tego auta
Mario22 Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Ups sorry spoko :decayed: to jest najbardziej gołe audi jakie można znaleźć dlatego nie mam zamiaru trzymać wiecznie tego auta Juz go masz troche czasu ... wazne ze sie nie psuje...
A4-Tomek Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Ups sorry spoko :decayed: to jest najbardziej gołe audi jakie można znaleźć dlatego nie mam zamiaru trzymać wiecznie tego auta Juz go masz troche czasu ... wazne ze sie nie psuje... Nie no żadnych poważnych awarii przez te 3 lata nie zaliczył na trasie odpukać nigdy mnie nie zawiódł
miron78 Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Opublikowano 25 Maja 2013 po imprezie samochodowej w SR polki tuning daleko w tyle....................niestety większość fur z rocznika 1992-2000 kolesie mieli alu 17 i obniżony zawias o -10mm i już wpadali na zlota (skodą fabią) wiadomo - na takie imprezy się jedzie dla klimatu i nie sa to imprezy zarezerwowane tylko dla ludzi z kasą - ale przydało by się żeby jednak ten poziom był u nas troszke wyższy ja oczywiście nie wjeżdżałem do środka - stałem z boku na parkingu bylem w sumie bardziej z powodu dzieciaka ale niekiedy przy moim aucie przez imprezą stało więcej osób niż przy autach które wjechały do środka w celu pokazania się z jednej strony fajnie że moje autko się podoba ale z drugiej mi było troszke żal tych ludzi, którzy widać żyją motoryzacją a ich możliwości rezania to budżet 1000zł na rok albo często nawet nie ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 21:21 ---------- ja wracałem do domu ok 13.30 i do tej pory to chyba nie było tam żadnego auta z produkcją po 2006r
Pucek Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 po imprezie samochodowej w SRpolki tuning daleko w tyle....................niestety większość fur z rocznika 1992-2000 kolesie mieli alu 17 i obniżony zawias o -10mm i już wpadali na zlota (skodą fabią) wiadomo - na takie imprezy się jedzie dla klimatu i nie sa to imprezy zarezerwowane tylko dla ludzi z kasą - ale przydało by się żeby jednak ten poziom był u nas troszke wyższy ja oczywiście nie wjeżdżałem do środka - stałem z boku na parkingu bylem w sumie bardziej z powodu dzieciaka ale niekiedy przy moim aucie przez imprezą stało więcej osób niż przy autach które wjechały do środka w celu pokazania się z jednej strony fajnie że moje autko się podoba ale z drugiej mi było troszke żal tych ludzi, którzy widać żyją motoryzacją a ich możliwości rezania to budżet 1000zł na rok albo często nawet nie ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 21:21 ---------- ja wracałem do domu ok 13.30 i do tej pory to chyba nie było tam żadnego auta z produkcją po 2006r No co Ty, przecież była selekcja na wjeździe Jak widziałem auta wjeżdżające to się cieszyłem że jadę do roboty, a tak w ogóle, pod robotą stała czarna B8, sline(znaczki:decayed:) na ROTORACH które miały 17'' (karykatura Twojej fury:facepalm:) Masakra, ale to kupowato wyglądało
Polko_V Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Ja miałem być w robocie, lecz troszku...no dobra bardzo wyciulałem to:decayed: ale zjawić się tam nie zjawiłem, miałem parę obowiązków koło HOME:wink: ...ale jak Mirek pisze...niestety to prawda:whistling:
tomaszstn Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Tomasz, dzięki za podjebanie mnie... Dobry Sorki ale to nie ja, ja Ciebie widziałem na rondzie jak skręcałeś w prawo a ja jechałem w lewo, moja mi powiedziała że zjechałeś na MC, później nie omieszkała przekazać Ani ---------- Post dopisany at 23:35 ---------- Poprzedni post napisany at 23:34 ---------- Tomasz a już myślałem że corse tak porezasz http://www.tyresmoke.net/attachments/1271431-audi_corsa_1.jpg No widzisz Tomasz, zawiodłem Cię
Mario22 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Dzis na zamku w chudowie lepsza impreA ... coroczny zlot samochodow zabytkowych... tam jest co ogladac ... wieczorem wrzuce foty...
Mario22 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Wczoraj taki zlot był w Pawłowicach. Spoko ... ja w chudowie na tych zabytkach bywam co roku i jest fajnie ... moze ilosc fur nie powala bo to ok 30 moze max 40 ale jak rok temu zajechal stary 500 sl sec to mi szczena opadla czy jakis taki model nie znam sie na starych mercach... ale pod maska bulgotalo...a i pifko dobre lody i frytki ... na wypad z bajtlem akurat...
Rekomendowane odpowiedzi