Guregoru Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 rankiem ---------- Post dopisany at 07:37 ---------- Poprzedni post napisany at 07:35 ---------- po trasie Jak tam podróż z Rudy Śląskiej ? ---------- Post dopisany at 08:19 ---------- Poprzedni post napisany at 08:14 ---------- Jakby nie fotoradary to by nawet niezła czasówka była ? Co nie ? ......hehe Ale się uśmiałem Radary to były ale w Częstochowie
Arturoo Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Do Bykowiny przez Czestochowę...?.....ja pieprze.....jezdzisz z polotem
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Do Bykowiny przez Czestochowę...?.....ja pieprze.....jezdzisz z polotem w Warszawie byłem. Ja wiem, że to dla Ciebie daleko bo swoim nigdy tak daleko nie ujechałeś bez wizyty u mechanika ale niektórzy tak jeżdżą
horny devil Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 rankiem---------- Post dopisany at 07:37 ---------- Poprzedni post napisany at 07:35 ---------- po trasie Jak tam podróż z Rudy Śląskiej ? ---------- Post dopisany at 08:19 ---------- Poprzedni post napisany at 08:14 ---------- Jakby nie fotoradary to by nawet niezła czasówka była ? Co nie ? ......hehe Ale się uśmiałem Radary to były ale w Częstochowie Wczoraj byłem może jeden widziałem
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 rankiem---------- Post dopisany at 07:37 ---------- Poprzedni post napisany at 07:35 ---------- po trasie Jak tam podróż z Rudy Śląskiej ? ---------- Post dopisany at 08:19 ---------- Poprzedni post napisany at 08:14 ---------- Jakby nie fotoradary to by nawet niezła czasówka była ? Co nie ? ......hehe Ale się uśmiałem Radary to były ale w Częstochowie Wczoraj byłem może jeden widziałem Ja jechałem rano i wieczorem wracałem i prawie wszystkie k**wy ponabijane stały
Arturoo Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 rankiem---------- Post dopisany at 07:37 ---------- Poprzedni post napisany at 07:35 ---------- po trasie Jak tam podróż z Rudy Śląskiej ? ---------- Post dopisany at 08:19 ---------- Poprzedni post napisany at 08:14 ---------- Jakby nie fotoradary to by nawet niezła czasówka była ? Co nie ? ......hehe Ale się uśmiałem Radary to były ale w Częstochowie Wczoraj byłem może jeden widziałem Ja jechałem rano i wieczorem wracałem i prawie wszystkie k**wy ponabijane stały I dobrze ...wariatów powinni eliminować spośród normalnie jeżdżących innych uczestników ruchu................. k**wa sam sie uśmiałem....
horny devil Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Byłem u wulkanizatora przełożyć felgę z zapasu na stal bo ojciec w turku nie ma zapasu tylko zestaw naprawczy:facepalm: Po wyciągnięciu okazało się że mam nówkę sztukę oponę ani razu nie jeżdżona z 94r
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 rankiem---------- Post dopisany at 07:37 ---------- Poprzedni post napisany at 07:35 ---------- po trasie Jak tam podróż z Rudy Śląskiej ? ---------- Post dopisany at 08:19 ---------- Poprzedni post napisany at 08:14 ---------- Jakby nie fotoradary to by nawet niezła czasówka była ? Co nie ? ......hehe Ale się uśmiałem Radary to były ale w Częstochowie Wczoraj byłem może jeden widziałem Ja jechałem rano i wieczorem wracałem i prawie wszystkie k**wy ponabijane stały I dobrze ...wariatów powinni eliminować spośród normalnie jeżdżących innych uczestników ruchu................. k**wa sam sie uśmiałem.... :polew: dobre, dobre :polew:
H4mm3R Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- Byłem u wulkanizatora przełożyć felgę z zapasu na stal bo ojciec w turku nie ma zapasu tylko zestaw naprawczy:facepalm:Po wyciągnięciu okazało się że mam nówkę sztukę oponę ani razu nie jeżdżona z 94r Czyli coś takiego?
Arturoo Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- Byłem u wulkanizatora przełożyć felgę z zapasu na stal bo ojciec w turku nie ma zapasu tylko zestaw naprawczy:facepalm:Po wyciągnięciu okazało się że mam nówkę sztukę oponę ani razu nie jeżdżona z 94r Czyli coś takiego? http://www2.kki.pl/zsrlubien/images/rafiok.gif Nie Pane......takie wypaśne szły tylko z modelami b7 na początku produkcji.....u nas były dętkowe jeszcze gumy
H4mm3R Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- Byłem u wulkanizatora przełożyć felgę z zapasu na stal bo ojciec w turku nie ma zapasu tylko zestaw naprawczy:facepalm:Po wyciągnięciu okazało się że mam nówkę sztukę oponę ani razu nie jeżdżona z 94r Czyli coś takiego? http://www2.kki.pl/zsrlubien/images/rafiok.gif Nie Pane......takie wypaśne szły tylko z modelami b7 na początku produkcji.....u nas były dętkowe jeszcze gumy Ja mam zestaw naprawczy i lawetę na telefon
horny devil Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- Byłem u wulkanizatora przełożyć felgę z zapasu na stal bo ojciec w turku nie ma zapasu tylko zestaw naprawczy:facepalm:Po wyciągnięciu okazało się że mam nówkę sztukę oponę ani razu nie jeżdżona z 94r Czyli coś takiego? http://www2.kki.pl/zsrlubien/images/rafiok.gif Nie Pane......takie wypaśne szły tylko z modelami b7 na początku produkcji.....u nas były dętkowe jeszcze gumy Ja mam zestaw naprawczy i lawetę na telefon Taki zestaw naprawczy to se można wsadzić. Kiedyś znajomy złapał kapcia użył takie cuś i potem miał problem bo nikt nie chciał mu tego załatać bo trzeba ujepać maszynę jak się taką oponkę potem zdejmuje Jednak co dobry zapas to dobry zapas
H4mm3R Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- Byłem u wulkanizatora przełożyć felgę z zapasu na stal bo ojciec w turku nie ma zapasu tylko zestaw naprawczy:facepalm:Po wyciągnięciu okazało się że mam nówkę sztukę oponę ani razu nie jeżdżona z 94r Czyli coś takiego? http://www2.kki.pl/zsrlubien/images/rafiok.gif Nie Pane......takie wypaśne szły tylko z modelami b7 na początku produkcji.....u nas były dętkowe jeszcze gumy Ja mam zestaw naprawczy i lawetę na telefon Taki zestaw naprawczy to se można wsadzić. Kiedyś znajomy złapał kapcia użył takie cuś i potem miał problem bo nikt nie chciał mu tego załatać bo trzeba ujepać maszynę jak się taką oponkę potem zdejmuje Jednak co dobry zapas to dobry zapas Też bym tego nie użył, ale lepsze to niż suchar z 94r.
Polko_V Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 a ja tam wole tego suchara z ...u mnie 2000 roku:whistling:
horny devil Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Pany pytałem się już kto ogarnia DPF w Audi ??
Rekomendowane odpowiedzi