Pucek Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Pany pytałem się już kto ogarnia DPF w Audi ?? Passat? Każdy tuner Ci go zlikwiduje i wyłączy, SŁYSZAŁEM że chcą za to 2500 zł ale zapytaj w dynosofcie
horny devil Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Pany pytałem się już kto ogarnia DPF w Audi ?? Passat? Każdy tuner Ci go zlikwiduje i wyłączy, SŁYSZAŁEM że chcą za to 2500 zł ale zapytaj w dynosofcie Nie z passatem jak było głośno tak teraz ucichło a smaków narobili. DPF wycięty został w 2.7 A6 i już drugi tydzień stoi u jakiś magików i h*** zrobili. Dzisiaj gonie go odebrać i muszę poszukać kogoś kto to ogarnie
Pucek Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Pany pytałem się już kto ogarnia DPF w Audi ?? Passat? Każdy tuner Ci go zlikwiduje i wyłączy, SŁYSZAŁEM że chcą za to 2500 zł ale zapytaj w dynosofcie Nie z passatem jak było głośno tak teraz ucichło a smaków narobili. DPF wycięty został w 2.7 A6 i już drugi tydzień stoi u jakiś magików i h*** zrobili. Dzisiaj gonie go odebrać i muszę poszukać kogoś kto to ogarnie Nie kombinuj tylko kontaktuj się z nim DYNOSOFT - chiptuning by Aligator - TDI TFSI JTD CDI CDTI DCI HDI TDCI i-CTDI CRD CRDI TDI D5 1.8T Katowice silniki diesel oraz benzynowe Idealne miejsce dla diesla
horny devil Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Pucek a ty wspominałeś że masz/miałeś ADR. Pakowałeś tam gaz??
Pucek Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Pucek a ty wspominałeś że masz/miałeś ADR. Pakowałeś tam gaz?? Nie, latałem nim 2 lata i zmieniłem na APU Ps. Gazior mam teraz
Mario22 Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Śmigacie na Kato dzisiaj? Ja ide do roboty
tomaszstn Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Śmigacie na Kato dzisiaj? Ja ide do roboty Ciebie to albo nie lubią w pracy, albo nie wiem już co, naraziłeś się komuś? Od pół roku na popołudniówki
Mario22 Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Śmigacie na Kato dzisiaj? Ja ide do roboty Ciebie to albo nie lubią w pracy, albo nie wiem już co, naraziłeś się komuś? Od pół roku na popołudniówki Nie ... nocke mam ... jeszcze dzis i juz weekend... jutro w gory:D wracam w sobote poznym wieczorem i niedziela kamien sl.
tomaszstn Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Elo z trasy! Elo wpadaj prosto drogi do Kato
Majkel Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Elo z trasy! Elo wpadaj prosto drogi do Kato Jakbym przycisł,to na 5.00 rano będe na 3 Stawach
SebaMC Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 CB założone, można zapie*$alać :kox: a pytanie do tych, którzy w b5 mają cb w tej małej półce przy nogach kierowcy, gdzie daliście gruche z radia?
A4-Tomek Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Ehhhh za głupote się płaci wymieniałem łożysko w zwrotnicy i przy wyciąganiu chciałem wyciągnąć czujnik abs i był tak zardziewiały że go rozwaliłem nie wiedziałem że za przelotkom w nadkolu jest wtyczka cóż człowiek uczy się na błędach. Teraz muszę jeździć bez ABS póki nie załatwię innego czujnika Ceny kosmos za nowy czujnik ABS Bylok - ok 86zł Sudoł - ok 115zł
Pucek Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Ehhhh za głupote się płaci wymieniałem łożysko w zwrotnicy i przy wyciąganiu chciałem wyciągnąć czujnik abs i był tak zardziewiały że go rozwaliłem nie wiedziałem że za przelotkom w nadkolu jest wtyczka cóż człowiek uczy się na błędach. Teraz muszę jeździć bez ABS póki nie załatwię innego czujnika Ceny kosmos za nowy czujnik ABS Bylok - ok 86zł Sudoł - ok 115zł W ciul drogo, płaciłem 45 zł za 4max i działa do dziś a był z czujnikiem zużycia klocków:wink:
SebolA4 Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 Ehhhh za głupote się płaci wymieniałem łożysko w zwrotnicy i przy wyciąganiu chciałem wyciągnąć czujnik abs i był tak zardziewiały że go rozwaliłem nie wiedziałem że za przelotkom w nadkolu jest wtyczka cóż człowiek uczy się na błędach. Teraz muszę jeździć bez ABS póki nie załatwię innego czujnika Ceny kosmos za nowy czujnik ABS Bylok - ok 86zł Sudoł - ok 115zł Miesiąc temu na złomie w Zabrzu w Makoszowach na złomie widziałem 2szt. Audi b5 1.6 i 1.9TDI przedlifty. Pewnie na innych szrotach też jakieś. sztuki stoją.Poszukaj, za gorsze kupisz.
Rekomendowane odpowiedzi