NerVous Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Witam wszystkich Ślązaków.! Myślę że przygarniecie nowego Spotowicza?
miron78 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 Witam wszystkich Ślązaków.!Myślę że przygarniecie nowego Spotowicza? każdy nowy mile widziany - zapraszamy
NerVous Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Jak się rozkręcimy każdy zlot/spot Nasz!
Polko_V Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Jak się rozkręcimy każdy zlot/spot Nasz! Pamiętaj też o okolicznych...np żorski:wink:
Pucek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Jak się rozkręcimy każdy zlot/spot Nasz! Pamiętaj też o okolicznych...np żorski:wink: Gdzie z tym ryjem... Na Żorskich nic się nie dzieje...
NerVous Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Spokojnie:decayed: Jedynym hamulcem są urzędy w naszym Gliwickim mieście..., które potrzebuja w Uj czasu na pieczątke i podpis...
Pucek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Spokojnie:decayed:Jedynym hamulcem są urzędy w naszym Gliwickim mieście..., które potrzebuja w Uj czasu na pieczątke i podpis... Tzn.?
Polko_V Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Jak się rozkręcimy każdy zlot/spot Nasz! Pamiętaj też o okolicznych...np żorski:wink: Gdzie z tym ryjem... Na Żorskich nic się nie dzieje... no w koryto, a gdzie...?!tak sobie to tłumacz:grin: ---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ---------- Spokojnie:decayed:Jedynym hamulcem są urzędy w naszym Gliwickim mieście..., które potrzebuja w Uj czasu na pieczątke i podpis... hee...?!
NerVous Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Jak się rozkręcimy każdy zlot/spot Nasz! Pamiętaj też o okolicznych...np żorski:wink: Gdzie z tym ryjem... Na Żorskich nic się nie dzieje... no w koryto, a gdzie...?!tak sobie to tłumacz:grin: ---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ---------- Spokojnie:decayed:Jedynym hamulcem są urzędy w naszym Gliwickim mieście..., które potrzebuja w Uj czasu na pieczątke i podpis... hee...?! Auto sprowadzone...
Pucek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Jak się rozkręcimy każdy zlot/spot Nasz! Pamiętaj też o okolicznych...np żorski:wink: Gdzie z tym ryjem... Na Żorskich nic się nie dzieje... no w koryto, a gdzie...?!tak sobie to tłumacz:grin: ---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ---------- Spokojnie:decayed:Jedynym hamulcem są urzędy w naszym Gliwickim mieście..., które potrzebuja w Uj czasu na pieczątke i podpis... hee...?! Auto sprowadzone... Aaa bo tak to zabrzmiało jakbyś chciał organizować jakieś oficjalne zloty
NerVous Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nie,Nie Chociaż przydało by się coś grubszego w Rejonie na wyższym poziomie. Bo dla mnie Summer cars i inne Ogólne plastikowe zloty to Dno ( oczywiście nie obrażając właścicieli Dobrych furek)
Pucek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nie,Nie Chociaż przydało by się coś grubszego w Rejonie na wyższym poziomie. Bo dla mnie Summer cars i inne Ogólne plastikowe zloty to Dno ( oczywiście nie obrażając właścicieli Dobrych furek) Zorganizować taki duży i na poziomie zlot to dużo papierków i nie tylko tych urzędowych A laminaty i tak zawsze przyjadą
NerVous Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Wiadomo organizacja,ochrona itp. Najlepiej na zaproszenia, albo z bramką i na wjezdzie od razu Laminaty Do Piekła lub przetop.! Ale ja myślałem że to wyszło z mody.Spojlery,ala karbony,naklejki,zderzaki,itp.Ale jezdzą...
H4mm3R Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nie,Nie Chociaż przydało by się coś grubszego w Rejonie na wyższym poziomie. Bo dla mnie Summer cars i inne Ogólne plastikowe zloty to Dno ( oczywiście nie obrażając właścicieli Dobrych furek) Lepiej się pochwal swoim rodzynkiem zanim zaczniesz innych oceniać
Mario22 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Dokladnie jak Hammer pisal pokaz co tam sobie przywiozles ...
NerVous Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nie,Nie Chociaż przydało by się coś grubszego w Rejonie na wyższym poziomie. Bo dla mnie Summer cars i inne Ogólne plastikowe zloty to Dno ( oczywiście nie obrażając właścicieli Dobrych furek) Lepiej się pochwal swoim rodzynkiem zanim zaczniesz innych oceniać Spokojnie zdjęcia porobię i otworze temacik Tylko ta pogoda... Wiem,wiem każdy ma swój gust, ale też każdy ma swoją opinie :)Mi się to nie widzi
Rekomendowane odpowiedzi