egon47 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ja będę Tomasz wezmiesz lapka bo specjalnie bede od ojca Passkiem na zlocie jutro Ci jeszcze zadzwonie przypomniec
Bulik Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dziwne że Twoja Ci pozwoli ... a się nie chajtnął
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dziwne że Twoja Ci pozwoli ... a się nie chajtnął Bulik wpadnij tez ... Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
egon47 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dziwne że Twoja Ci pozwoli ... a się nie chajtnął Bulik wpadnij tez ... Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Bulik ma za krótki łańcuch i do gliwic niesiega
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dziwne że Twoja Ci pozwoli ... a się nie chajtnął Bulik wpadnij tez ... Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Bulik ma za krótki łańcuch i do gliwic niesiega Faktycznie .... zapomnialem... :D:D:D Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Bulik Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dziwne że Twoja Ci pozwoli ... a się nie chajtnął Bulik wpadnij tez ... Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Bulik ma za krótki łańcuch i do gliwic niesiega Faktycznie .... zapomnialem... :D:D:D:polew: Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Wy jesteście przed ślubami a już macie przejebane :polew: :polew: to co będzie po ??,będziecie się mogli logawac na A4Klub ????jak narazie to z Was są lacie i nieprzyjeżdżacie (bo 2ga zmiana,bo słońca niema,bo deszcz pada)
diman Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 ja jutro mam fuchę po robocie ale jak nie będzie za późno to wpadnę. to może być ostatni raz tym wozem bo się za niego biorę swapa pompy, rozrząd, płyny, oleje, filtry i takie tam jeszcze pierdoły więc mogę go już nie uruchomić
SebaMC Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ja już odebrałem swój, odpukać póki co jest wsio okej
Mario22 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dziwne że Twoja Ci pozwoli ... a się nie chajtnął Bulik wpadnij tez ... Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Bulik ma za krótki łańcuch i do gliwic niesiega Faktycznie .... zapomnialem... :D:D:D:polew: Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Wy jesteście przed ślubami a już macie przejebane :polew: :polew: to co będzie po ??,będziecie się mogli logawac na A4Klub ????jak narazie to z Was są lacie i nieprzyjeżdżacie (bo 2ga zmiana,bo słońca niema,bo deszcz pada) Nie osmieszaj sie nawet takimi postami ...tylko wpadnij chociaz raz w miesiacu.... tyle... koniec tematu. Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Pucek Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dziwne że Twoja Ci pozwoli ... a się nie chajtnął Bulik wpadnij tez ... Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Bulik ma za krótki łańcuch i do gliwic niesiega Faktycznie .... zapomnialem... :D:D:D:polew: Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Wy jesteście przed ślubami a już macie przejebane :polew: :polew: to co będzie po ??,będziecie się mogli logawac na A4Klub ????jak narazie to z Was są lacie i nieprzyjeżdżacie (bo 2ga zmiana,bo słońca niema,bo deszcz pada) Nie osmieszaj sie nawet takimi postami ...tylko wpadnij chociaz raz w miesiacu.... tyle... koniec tematu. Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Mario, Bullik ostatnio jest częściej niż Ty W sumie, co spota:whistling:
diman Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 i będą się licytować kto ile jest, każdy wpada tyle ile może ja też ostatnio też się migam i co skopiecie mi dupsko
Bulik Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 i będą się licytować kto ile jest, każdy wpada tyle ile może ja też ostatnio też się migam i co skopiecie mi dupsko NIE ,E ,do starszych trzeba miec szacunek
horny devil Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Taaaa niedługo będziecie ukradkiem się wkradać na ten wątek http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/zony-tez-maja-juz-dosyc-a4-forum-261346/index7.html#post3602127 ---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ---------- :polew:
Minczek Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 witam , to gdzie bedzie spocik na forum czy arenie?
diman Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 witam , to gdzie bedzie spocik na forum czy arenie? na Arenie
Rekomendowane odpowiedzi