Arturoo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ja będę Tomasz wezmiesz lapka bo specjalnie bede od ojca Passkiem na zlocie jutro Ci jeszcze zadzwonie przypomniec tylko mu nie daj przy liczniku grzebać :grin::grin: Coś Ty się tak mnie i tego licznika uczepił, nie mój licznik, przecież ja Ci go nie wymieniałem, ani nic nie robiłem z nim rozluźnij się
Guregoru Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 rankiem ---------- Post dopisany at 07:20 ---------- Poprzedni post napisany at 07:18 ---------- Tam jest za***iście, co prawda nie byłem ale znam takich co byli i mi mówili ZOO Safari - Czechy Byłem i zdecydowanie polecam. za***iście tam jest. Nasze Chorzowskie nawet koło tego nie stało. Jest zdecydowanie lepsze nawet od tego w Ostravie
Pucek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Tam jest za***iście, co prawda nie byłem ale znam takich co byli i mi mówili ZOO Safari - Czechy Polecam Po pracy:hi:
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ja juz w drodze na dzisiejszego spota i wkoncu ktos docenil moc mojego leosia ....:thumbup::thumbup::thumbup: Na szczescie temat dogadany i tylko 100 zl i 2 pnkt za pasy Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Arturoo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 nie lepiej butelczynę w bagażniku mieć :whistling: ---------- Post dopisany at 11:24 ---------- Poprzedni post napisany at 11:23 ---------- a poza tym 60 na 50 to nawet wolnossaki 2.5 tyle latają
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 nie lepiej butelczynę w bagażniku mieć :whistling:---------- Post dopisany at 11:24 ---------- Poprzedni post napisany at 11:23 ---------- a poza tym 60 na 50 to nawet wolnossaki 2.5 tyle latają Ja nie daje lapowek ... do dzis mialem 0 pnkt bo zawsze mam cb na dachu ... dzis mialem antene w bagazniku :banghead: Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
Arturoo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 ja też nie daję ..:whistling: ...............butelka to mój negocjator ......................przeważnie udaje mu się sytuację znormalizować
H4mm3R Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Mi wczoraj przyszło pismo od komornika, do zapłaty mandat, fotka która mi przyszła 2lata temu sądem mnie straszyli, a na konieć 10zl odsetek
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Mi wczoraj przyszło pismo od komornika, do zapłaty mandat, fotka która mi przyszła 2lata temu sądem mnie straszyli, a na konieć 10zl odsetek Tak zawsze jest i to nawet nie odsetki tylko oplata dla komornika Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
H4mm3R Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Mi wczoraj przyszło pismo od komornika, do zapłaty mandat, fotka która mi przyszła 2lata temu sądem mnie straszyli, a na konieć 10zl odsetek Tak zawsze jest i to nawet nie odsetki tylko oplata dla komornika Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Kuna ma wpierd*l
tomaszstn Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ja juz w drodze na dzisiejszego spota i wkoncu ktos docenil moc mojego leosia ....:thumbup::thumbup::thumbup:Na szczescie temat dogadany i tylko 100 zl i 2 pnkt za pasy To z Knurowa jak wyjechałeś po 11.00 to mam nadzieję że na 19.00 do nas dojedziesz , jeszcze jedna taka przygoda i będziesz musiał dzisiejszy spot odpuścić ale za to na ten za tydzień będziesz przed czasem, więc luzik
Mario22 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ja juz w drodze na dzisiejszego spota i wkoncu ktos docenil moc mojego leosia ....:thumbup::thumbup::thumbup:Na szczescie temat dogadany i tylko 100 zl i 2 pnkt za pasy To z Knurowa jak wyjechałeś po 11.00 to mam nadzieję że na 19.00 do nas dojedziesz , jeszcze jedna taka przygoda i będziesz musiał dzisiejszy spot odpuścić ale za to na ten za tydzień będziesz przed czasem, więc luzik Bede po 18 bo poczarowalem w robocie i zamiast bakac 14 do 22 to od 11 do 18 Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
egon47 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ja juz w drodze na dzisiejszego spota i wkoncu ktos docenil moc mojego leosia ....:thumbup::thumbup::thumbup:Na szczescie temat dogadany i tylko 100 zl i 2 pnkt za pasy Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Ha Ty to pownienes miec jak kobieta w ciazy ze niemusisz pasow zapinac
tomaszstn Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 :polew::polew::polew::polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 15:21 ---------- Poprzedni post napisany at 15:16 ---------- Egon, lapka wrzuciłem już do bagażnika
Rekomendowane odpowiedzi