Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 jeszcze tylko 2 strony :polew: Jak Miron :polew: "do jutra" a za 20 minut wraca
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 ;( kur,,,,,,a co to jest nikt ze mna nie chce gadac? jak to nie - tu wszyscy ze sobą gadają
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 nie no Rudi nie sprzedałem jeszcze, Koledzy dobrze mi wybili z głowy swapy, kupowanie turbo już z gazem czy też A3, narazie zmieniłem zawias na prawie seryjny, miękki, ale trochę niższy niż seria, nic nie stuka, jeździ się fajnie komfortowo, ale przekładnia i tak padnięta i dwa przeguby... i co wymienię na nowe i sprzedam? a jak nie wymienię to nie sprzedam, tym bardziej że ten znajomy może go wziąść dopiero za miesiąc, bo będzie miał umowe na stałe i bierze kredyt, więc miesiąc muszę jeździć tak czy siak
piterra Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Guru - kupuj moje B6 z Pukiem na połowe to dlatego guru rzucił palenie bo pucek się nie zgodził żeby jarał w ich wspulnej furce
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 ;( kur,,,,,,a co to jest nikt ze mna nie chce gadac? Bo tu się trzeba śpieszyć i być na bieżąco
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 Guru - kupuj moje B6 z Pukiem na połowe to dlatego guru rzucił palenie bo pucek się nie zgodził żeby jarał w ich wspulnej furce :polew:
piterra Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Pucek ty już masz auto prawie sprzedane to będziesz jeździł na kole
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Guru - kupuj moje B6 z Pukiem na połowe to dlatego guru rzucił palenie bo pucek się nie zgodził żeby jarał w ich wspulnej furce Nie ja zaczynam zbierać na B8 :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 Pucek ty już masz auto prawie sprzedane to będziesz jeździł na kole przynajmnije korki ominie
gregory Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 ;( kur,,,,,,a co to jest nikt ze mna nie chce gadac? Każdy jest pod wpływem emocji jeszcze po zobaczeniu wykresu od Mirona
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 hahahha o jaaa ale powrót Piter, chyba dzisiaj Ci nie dała nooo Guru powiedział że nie wytrzaśnie kasy tyle, a tego jego białego gluta to nikt nie kupi Miron, wierz albo i nie, ale gdybym miał normalne wypłaty to tym B6 jutro jestem na spocie a tak? tylko same prywatyzacje ten tusk wymyśla, zachwile niewiem czy jakiś arab nas nie kupi i będę tyrał kilometer pod ziemią za 2 tyś zł
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 Miron, wierz albo i nie, ale gdybym miał normalne wypłaty to tym B6 jutro jestem na spocie wiem wiem
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 hahahha o jaaa ale powrót Piter, chyba dzisiaj Ci nie dała :polew: :polew: nooo Guru powiedział że nie wytrzaśnie kasy tyle, a tego jego białego gluta to nikt nie kupi [br]Dopisany: 23 Lipiec 2009, 23:48_________________________________________________Ps. niech ktoś zadzwoni do Dimana :oklaski: :polew:
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Opublikowano 23 Lipca 2009 :drunk: no i poszło Diman :naughty:
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 a emocje to będą jutro...jak mnie chociaż Mirek przewiezie, bo sądząc ostatnio po tym jak Pelex wysiadł i był w mega szoku, to teraz dopiero będzie rakieta
Pucek Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 kuuurde a chciałem otworzyć tą 600 stronę...Prezes weź tam pokasuj parę postów jedno wiadomo, DIMAN już nie napiszę że słabo NAM to idzie
piterra Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 ;( kur,,,,,,a co to jest nikt ze mna nie chce gadac? Każdy jest pod wpływem emocji jeszcze po zobaczeniu wykresu od Mirona nie przesadzaj Gregory ja emocje to łapię po 4
Rekomendowane odpowiedzi