horny devil Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Wpadaj. Zabieram bracika w końcu zobaczy fajne auto
SebaMC Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Wpadaj. Zabieram bracika w końcu zobaczy fajne auto spoko, dam mu sie nawet nim przejechac
szymeniu Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Wpadaj. Zabieram bracika w końcu zobaczy fajne auto spoko, dam mu sie nawet nim przejechac Eee gdzie dokładnie bedziecie bo ja jestem centralnie pod CH arena dokładnie pod Carefourem
Arturoo Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Szukaj placu nerwowego dla nauki jazdy....obok powinno stać kilku ziomków
Polko_V Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Się nie ciesz bo ja mam do Niego bliżej, a też bym ją łyknął siema:hi: co z tego, że bliżej liczy zawsze się prędkośćNo jeszcvze ją polutuje i będzie jak nówka sztuka to cena +100% tiaa... yhyymm...
SebaMC Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dzięki panowie za spota i Tobie szymeniu za przejażdżkę, gratki fury, miodzio
horny devil Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dzięki panowie za spota i Tobie szymeniu za przejażdżkę, gratki fury, miodzio +10:thumbup1: LC robi robotę
szymeniu Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Spoko wpadnę jeszcze nie raz. Dzięki chłopaki
Arturoo Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Szukaj placu nerwowego dla nauki jazdy....obok powinno stać kilku ziomków t9 placu manewrowego dzięki Pany
tomaszstn Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Kużwa, po 3 dniach nieobecności na forum, tyle lektury że szok Artur, nie gadaj że też byłeś? Ja wożę w bagażniku coś już od 3 tygodni
tomaszstn Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Szkoda że pykło bo bym się balastu pozbył
Arturoo Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 wogóle to myślałem ,ze Gryfi pojedzie i go tam zastanę.... ...miałem sprawę do załatwienia na Onkologii i dlatego wpadłem na chwilkę tylko
Polko_V Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Szukaj placu nerwowego dla nauki jazdy....obok powinno stać kilku ziomków t9 placu manewrowego dzięki Pany tak czytam...i stwierdzam, że nerwowo musisz ostatnimi czasy żyć...:polew::polew:---------- Post dopisany at 05:32 ---------- Poprzedni post napisany at 05:32 ----------
Pelex Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 wogóle to myślałem ,ze Gryfi pojedzie i go tam zastanę.......miałem sprawę do załatwienia na Onkologii i dlatego wpadłem na chwilkę tylko Na chwilkę a to dobre Nie ma co wspominać że wyproszono nas z Areny bo chcieli ją zamknąć
Arturoo Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 wogóle to myślałem ,ze Gryfi pojedzie i go tam zastanę.......miałem sprawę do załatwienia na Onkologii i dlatego wpadłem na chwilkę tylko Na chwilkę a to dobre Nie ma co wspominać że wyproszono nas z Areny bo chcieli ją zamknąć :decayed::decayed: kumpel miał nockę więc i tak było mu jedno ,o której podjadę ---------- Post dopisany at 10:57 ---------- Poprzedni post napisany at 10:54 ---------- a ,że miło się gawędziło ....to nie było sensu przerywać spotkanka
Pelex Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Postaram się dla ciebie Arturoo na przyszły tydzień jak będziesz oczywiście - załatwić tą taśmę stalową z której zrobiłem wyjmaki do radyjka
Rekomendowane odpowiedzi