SebaMC Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 egon, jak tam auto? Jest problem musze caly dolot sprawdzic cos jest nie tak A co siestałosie?
Mario22 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Pucek jak tam nowe auto Lyknol b7 od oska ...
miron78 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Opublikowano 8 Października 2013 chyba te którego Osiek nie sprzedał tu widze z plotkami jest gorzej niż na jakims damskim forum
Mario22 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Nie ploty tylko wielkie tajemnice bo w temacie b7 sprzed dwoch dni napisales ze sprzedana... wiec sam sie motasz chyba... a pucek caly czas byl najarany na to b7 wiec samo sie nasuwa... pozostalo poczekac az osiek sie pochwali nowym nabytkiem ... b8 albo a6 ...
egon47 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Nie ploty tylko wielkie tajemnice bo w temacie b7 sprzed dwoch dni napisales ze sprzedana... wiec sam sie motasz chyba... a pucek caly czas byl najarany na to b7 wiec samo sie nasuwa... pozostalo poczekac az osiek sie pochwali nowym nabytkiem ... b8 albo a6 ... Dokładnie jestem pewien ze Pucek łyknal B7 od Ośka:wink: ---------- Post dopisany at 06:12 ---------- Poprzedni post napisany at 06:11 ---------- egon, jak tam auto? Jest problem musze caly dolot sprawdzic cos jest nie tak A co siestałosie? Auto niema mocy i dymi
Pucek Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Chłopy, dobrze wiecie że buduje dom i nie mam teraz w głowie zmiany auta, a tym bardziej czasu na sprzedaż mojego i kupno czegoś innego Osiek ma super furę ale na tą chwilę nie stać mnie na takie auto
SebaMC Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 ---------- Post dopisany at 06:12 ---------- Poprzedni post napisany at 06:11 ---------- [/color] egon, jak tam auto? Jest problem musze caly dolot sprawdzic cos jest nie tak A co siestałosie? Auto niema mocy i dymi Pod kompa podpinałeś? może jakaś nieszczelność w dolocie, albo turbawka się wysypała
H4mm3R Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Turbawka z dnia na dzień nie umiera
miron78 Opublikowano 9 Października 2013 Autor Opublikowano 9 Października 2013 Nie ploty tylko wielkie tajemnice bo w temacie b7 sprzed dwoch dni napisales ze sprzedana... wiec sam sie motasz chyba... a pucek caly czas byl najarany na to b7 wiec samo sie nasuwa... pozostalo poczekac az osiek sie pochwali nowym nabytkiem ... b8 albo a6 ... napisałem że sprzedane/nieaktualne bo Osiek znalazł furę ale ostatecznie się sprzedała - więc żeby mi skrzynki pw nie zasypywali napisałem jak napisałem - B7 jest w ośka posiadaniu a co lepsze od 3 tygodni stoi u mnie w garażu Osiek szukał B8 - Pucek był pierwszy chętny (ale czas dla niego nie odpowiedni) wystawiłem na forum żeby się zorientować ile za nie można dostać gdzie po 2 godzinach sprzedało się walnięte B8 które interesowało Ośka - ostatecznie nie mając co kupić osiek zostaje przy B7 i tyle w temacie
Arturoo Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Mario za wprowadzanie w błąd...powinieneś być na jakie pół roku uziemiony od możliwości jeżdżenia na spoty Byłby i wilk syty i baran cały
egon47 Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Turbawka z dnia na dzień nie umiera własnie to nie turbo ma cale łopatki i niema prakrtycznie luzu musze szukac dalej obstawiam układ dolotowy albo dolot od IC zaraz ide na garaz rozbierac dalej jesli nieznajde bede musial kogos sciagnac na Knurów zeby podpiac kompa. Auto kopci niema mocy i jak odpale to gasnie niekiedy
Rekomendowane odpowiedzi