Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:

egon, jak tam auto?

Jest problem musze caly dolot sprawdzic :kwasny: cos jest nie tak

A co siestałosie? :wink:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pucek jak tam nowe auto :decayed:

Lyknol b7 od oska ... :D

Opublikowano

chyba te którego Osiek nie sprzedał :grin:

tu widze z plotkami jest gorzej niż na jakims damskim forum

Opublikowano

Nie ploty tylko wielkie tajemnice bo w temacie b7 sprzed dwoch dni napisales ze sprzedana... wiec sam sie motasz chyba... a pucek caly czas byl najarany na to b7 wiec samo sie nasuwa... pozostalo poczekac az osiek sie pochwali nowym nabytkiem ... b8 albo a6 ... :D

Opublikowano

Pucek zarobas jeden :decayed:

Opublikowano
Nie ploty tylko wielkie tajemnice bo w temacie b7 sprzed dwoch dni napisales ze sprzedana... wiec sam sie motasz chyba... a pucek caly czas byl najarany na to b7 wiec samo sie nasuwa... pozostalo poczekac az osiek sie pochwali nowym nabytkiem ... b8 albo a6 ... :D

Dokładnie jestem pewien ze Pucek łyknal B7 od Ośka:wink:

---------- Post dopisany at 06:12 ---------- Poprzedni post napisany at 06:11 ----------

egon, jak tam auto?

Auto niema mocy i dymi :kwasny:

Opublikowano

Chłopy, dobrze wiecie że buduje dom i nie mam teraz w głowie zmiany auta, a tym bardziej czasu na sprzedaż mojego i kupno czegoś innego :facepalm:

Osiek ma super furę ale na tą chwilę nie stać mnie na takie auto :thumbdown:

Opublikowano

A świstak .....:decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 06:12 ---------- Poprzedni post napisany at 06:11 ----------

[/color]

egon, jak tam auto?

Auto niema mocy i dymi :kwasny:

Pod kompa podpinałeś? może jakaś nieszczelność w dolocie, albo turbawka się wysypała

Opublikowano

Turbawka z dnia na dzień nie umiera :whistling:

Opublikowano

napisałem że sprzedane/nieaktualne bo Osiek znalazł furę ale ostatecznie się sprzedała - więc żeby mi skrzynki pw nie zasypywali napisałem jak napisałem - B7 jest w ośka posiadaniu a co lepsze od 3 tygodni stoi u mnie w garażu

Osiek szukał B8 - Pucek był pierwszy chętny (ale czas dla niego nie odpowiedni) wystawiłem na forum żeby się zorientować ile za nie można dostać gdzie po 2 godzinach sprzedało się walnięte B8 które interesowało Ośka - ostatecznie nie mając co kupić osiek zostaje przy B7

i tyle w temacie

Opublikowano

Mario za wprowadzanie w błąd...powinieneś być na jakie pół roku uziemiony od możliwości jeżdżenia na spoty :grin:

Byłby i wilk syty i baran cały :decayed:

Opublikowano

Sssiiiijjjj :D

Opublikowano
Turbawka z dnia na dzień nie umiera :whistling:

własnie to nie turbo ma cale łopatki i niema prakrtycznie luzu musze szukac dalej obstawiam układ dolotowy albo dolot od IC zaraz ide na garaz rozbierac dalej jesli nieznajde bede musial kogos sciagnac na Knurów zeby podpiac kompa. Auto kopci niema mocy i jak odpale to gasnie niekiedy :facepalm: