Mario22 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 No to ... pppyyrrrssskkkk Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
gregory Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Mnie dzis nie bedzie a chciałem sie spotkać i pogdac z młody żonkosiem hyhyhy ale nie dam rady hehe mecz ostatniej szansy POLACY NIC SIE NIE STAŁO !!!! He, no liczyłem że ktoś więcej wpadnie ze starej ekipy kawalerskiego. Był browar, młody żonkoś serwował i pogawędki.
miron78 Opublikowano 12 Października 2013 Autor Opublikowano 12 Października 2013 Po wielu burzliwych dniach w ostatnim czas w kwestii zakupu/sprzedaży samochodów od dziś mamy nowe fury i nowych właścicieli Ośkowi gratuluję przepięknej pełnej wersji s-line na mega wypasie i jedynym słusznym silniku B8:kox: Zaś Puckowi gratuluję furki, którą wszyscy znają lecz mimo to mam nadzieję że będzie go jeszcze długo cieszyć B7:kox: Kilka fot z transakcji sprzed 2 godzin: B7 znacie - kilka słów na temat przytarganego w nowy z DE B8 rocznik 2009 3.0tdiQ s-line wenętrzny i zewnętrzny alu 19 cali pełny parktronic + kamera cofania pełna czarna skóra nagłośnienie bang@olfsen czy jak tam się to pisze tiptronik i ogłnie milion innych pakietów i dodatkow - ogólnie
gregory Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Pucek na raty kupił? Miron mu załatwił super korzystny kredyt. Zarobas jeden
horny devil Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Pucek będzie gonił B5?? Bo bym może to i przygarnął Graty roszad z autami A ściema była że pucek się buduje że to że tamto ŚCIEMNIACZE !!
Mario22 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 No i proste ... to było od razu wiadome że tak będzie ... ale sensacja musi być ... Osiek gratki fury .. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
gregory Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Rozumiem, że to co Pucek pisał o wymianie łożysk itp. w B5 to była zasłona dymna, aby się nikt nie kapnął a tu nagle buum!! Pucek na spota przyjeżdża B7. Dobrze żeście tak nie zrobili jak w "extreme home maker" że autobus zasłania a potem odjeżdża. I tu nagle wszyscy WOW!
Mario22 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Rozumiem, że to co Pucek pisał o wymianie łożysk itp. w B5 to była zasłona dymna, aby się nikt nie kapnął a tu nagle buum!! Pucek na spota przyjeżdża B7. Dobrze żeście tak nie zrobili jak w "extreme home maker" że autobus zasłania a potem odjeżdża. I tu nagle wszyscy WOW! Ja obstawiam ze puckowe b5 zostanie dla Ani ... tooo coo... psssyyyttt żeby sie nie psuło ...
miron78 Opublikowano 12 Października 2013 Autor Opublikowano 12 Października 2013 No i proste ... to było od razu wiadome że tak będzie ... ale sensacja musi być ... Osiek gratki fury .. Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk wszystko było możliwe pod warunkiem kupienia konkretnej sztuki prze Ośka - niekiedy się szuka 9miesiecy niekiedy 9 dni - więc żadna ściema - ośkową furkę kupiliśmy wczoraj i przyprowadziliśmy dzisiaj o 3.15 nad ranem a Pucek dzisiaj dokonał szybkiego zakupu ---------- Post dopisany at 19:44 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- chyba B5 będzie do zabrania - a sztuka jest konkretna
gregory Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Rozumiem, że to co Pucek pisał o wymianie łożysk itp. w B5 to była zasłona dymna, aby się nikt nie kapnął a tu nagle buum!! Pucek na spota przyjeżdża B7. Dobrze żeście tak nie zrobili jak w "extreme home maker" że autobus zasłania a potem odjeżdża. I tu nagle wszyscy WOW! Ja obstawiam ze puckowe b5 zostanie dla Ani ... Nie no co ty. Pucek to romantyk przecież, to on będzie popylać B5, a Anii da B7 w prezencie ślubnym:decayed: Ale Ania jeszcze o tym nie wiem
miron78 Opublikowano 12 Października 2013 Autor Opublikowano 12 Października 2013 A tu kilka osobnych foto Ośkowej piękności:
horny devil Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Wzór i jeszcze ta felga :whistling:
egon47 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Po wielu burzliwych dniach w ostatnim czas w kwestii zakupu/sprzedaży samochodów od dziś mamy nowe fury i nowych właścicieliOśkowi gratuluję przepięknej pełnej wersji s-line na mega wypasie i jedynym słusznym silniku B8:kox: Zaś Puckowi gratuluję furki, którą wszyscy znają lecz mimo to mam nadzieję że będzie go jeszcze długo cieszyć B7:kox: Kilka fot z transakcji sprzed 2 godzin: http://images64.fotosik.pl/271/1f888ca2c25cbf0dm.jpg http://images64.fotosik.pl/271/db6290f03bce1983m.jpg http://images65.fotosik.pl/272/282a66a75b658e49m.jpg http://images62.fotosik.pl/271/c9b9360482acb8e0m.jpg http://images62.fotosik.pl/271/8a54c04dc15e1fd0m.jpg B7 znacie - kilka słów na temat przytarganego w nowy z DE B8 rocznik 2009 3.0tdiQ s-line wenętrzny i zewnętrzny alu 19 cali pełny parktronic + kamera cofania pełna czarna skóra nagłośnienie bang@olfsen czy jak tam się to pisze tiptronik i ogłnie milion innych pakietów i dodatkow - ogólnie Wiedzialem bylem tego pewny wczoraj nawet na zlocie mowilem ze pojechaliscie z oskiem po auto do niemiec a pucek lyka B7 ---------- Post dopisany at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ---------- ogolnie graty zakupow dla Oska i Pucka
gracia Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 ja jestem wierna mojej małej turkusowej Corsie...
Pucek Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 No dobra, kupiłem tego parcha żeby dać mu drugie życie Koniec epoki B5, jak znajdzie się MĄDRY klient to sprzedam, a jak nie to furę bierze ojciec i puszcza do żyda swojego przedlifta No to pyrsk dziwki, a co do tej sensacji, nie chciałem się chwalić czymś czego jeszcze nie miałem
Pucek Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Pucek ow poszlo Tak wiem wiem, myślę co Ci odpisać
horny devil Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Pw miało być. Ach ten tel ---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ---------- Hehe nie zabij mnie
Mario22 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 No dobra, kupiłem tego parcha żeby dać mu drugie życie Koniec epoki B5, jak znajdzie się MĄDRY klient to sprzedam, a jak nie to furę bierze ojciec i puszcza do żyda swojego przedlifta No to pyrsk dziwki, a co do tej sensacji, nie chciałem się chwalić czymś czego jeszcze nie miałem Tak jest pyrsk ... już wiemy kto stawia w Zatorze 2014 Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi