Pelex Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 http://moto.allegro.pl/item693459274_a4_1_9_tdi_131km_xenon_sportpakiet_navi_idealna.html Nawet nie czytałem tamtej za to ta jest wykoloryzowana na maxa[br]Dopisany: 26 Lipiec 2009, 20:48_________________________________________________A teraz z innej beczki pomijam fakt że jest to w języku Rumuńskim ale wokalistka tego zespołu jest chyba zakochana w Audi bo w scenach kiedy jest ubrana na czerwono widać jaki piękny ma pasek :gwizdanie: oprucz tego gościu w zielonym za***iście jest podobny do LIBERA tego co śpiewa z Sylwią Grzeszczak http://www.youtube.com/watch?v=5oxOR88zORA Ale wyj....eł z tekstem co ?
krolu Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Ta pedantyczna b6 była oglądana na forum... podobno szrot straszny... a ta gruga super.... A Pucek polifta dlatego bo dużo więcej części które ci zostaną da sie sprzedać... [br]Dopisany: 26 Lipiec 2009, 22:05_________________________________________________ta 2 super dla mnie czegoś takiego bede szukac, nie musze miec s-line i rns-a, szkoda tylko ze nie ma bose... cena mi bardzo pasuje ...
gregory Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 szkoda mi też zmieniać moje B5 na inne B5, więc pomyślałem o swapie, wiem też że za taki silnik trzeba liczyć 3 tyś zł żeby nie kupić mega padła, dlatego miałem na myśli kupno anglika, z klimą i tym silnikiem, przekładka silnika i klimy, nie powinno być większych problemów, a silnik można zawsze w tym aucie wypróbować, sprawdzić kompresje i wogule jego stan, taki anglik to koszt już w polsce 5 tyś zł, a tam oczywiście taniej Moje zdanie jest takie, że najlepsze jest seryjne 1.8T zmontowane w fabryce. Można się w swapy bawić, ale tak jak piszesz potem to już jest niezgodne z brief-em co masz w aucie. Jak ja bym kupował to poszukałbym 1.8T AWT bo te były w starszych B5 w passatach i w audi B5 chyba też, innych nowszych 1.8T w B5 chyba nie było. AWT to już nowsze 1.8T z pełnym sterowaniem elektroniki.
krolu Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 Mam takie pytanie, takie manetki przy kierownicy to jak się zwą??? i czy w a4 to jest??
MAJKI Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 http://moto.allegro.pl/item688084632_anglik_ankliki_audi_a4_1_8t.html Pucek kumpel tak zrobiłem ale z golfem miał 1,8 gti (107km) i kupił corrado G60 przełożył silnik kompletny do golfa a do corrado wsadził te zwykle 1,8 i jeszcze znalazł na niego kupca za prawie tą samą kase co za niego dał, od tej pory ma non stop banan na twarzy jak tylko wciska gaz....
kris_kilt Opublikowano 26 Lipca 2009 Opublikowano 26 Lipca 2009 jeszcze ktoś siedzi , czy wszyscy w kimę ?
Pelex Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Mam takie pytanie, takie manetki przy kierownicy to jak się zwą??? i czy w a4 to jest?? Krolu jasne że manetki masz a może się to nazywać jeszcze przełącznik zespolony
krolu Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Nie sprecyzowałem pytania... chodziło mi o manetki do zamiany biegów [br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 08:14_________________________________________________@ pucek: szkoda, że nie T: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9379453 Patrz ile tu jest częsci do sprzedania: - lampki, zderzaki + halogeny, kierownica jakies pseudo alu 15', grill + może by się coś jeszcze znalazło... (kratki wlotowe podświetlane )
krolu Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 TO NIE DZIAŁ NEWBIE...... Napisz coś konkretnego nawiązującego do tematu :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 TO NIE DZIAŁ NEWBIE...... Napisz coś konkretnego nawiązującego do tematu :polew: :polew: :polew: :polew: Oj oj poczekaj :bicz3: Co mam pisać do tematu ja nie zmieniam auta bo mi się nie psuje to mnie na razie ogłoszenia nie interesują
krolu Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 TO NIE DZIAŁ NEWBIE...... Napisz coś konkretnego nawiązującego do tematu :polew: :polew: :polew: :polew: Oj oj poczekaj :bicz3: Co mam pisać do tematu ja nie zmieniam auta bo mi się nie psuje to mnie na razie ogłoszenia nie interesują To doradź jak jeździć, żeby się nie psuło - tak jak ty
Guregoru Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 No przecież ja jeżdżę powoli spokojnie i delikatnie to można jeździć tak jak ja
kris_kilt Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 witam z rana heheh , widzę że docinka już z rana , hehehehe , chyba na rozbudzenie _________________________________________________ wiem że to nie ten dział , zaraz na inny się przenosze , ale .... mam do opchnięcia,w zasadzie mój qmpel Alfe156 2000r na wypasie - 2.0TS (155km) ok 157tys.km, fotele na czerwonej skórze , skrzynia tiptronic , auto w kolorze srebrnym , stan techniczny ogolnie dobry - anglik , chce go tu zwieść i póścić , cena ok 5-6k , nienzacie jakiegoś żyda czy coś ??
Gracjan Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Dobry Za chwilę do STA ze skuterkiem na ściągnięcie blokad, przegląd i założenie tuningowych części Ciekawe jak to będzie jeździło A potem może na chipa
piterra Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Dobry Za chwilę do STA ze skuterkiem na ściągnięcie blokad, przegląd i założenie tuningowych części Ciekawe jak to będzie jeździło A potem może na chipa :polew: :polew: [br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 11:44_________________________________________________ TO NIE DZIAŁ NEWBIE...... Napisz coś konkretnego nawiązującego do tematu :polew: :polew: :polew: :polew: Oj oj poczekaj :bicz3: Co mam pisać do tematu ja nie zmieniam auta bo mi się nie psuje to mnie na razie ogłoszenia nie interesują To doradź jak jeździć, żeby się nie psuło - tak jak ty KROLU chce uzyskać miano Szydercy
miron78 Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Opublikowano 27 Lipca 2009 TO NIE DZIAŁ NEWBIE...... Napisz coś konkretnego nawiązującego do tematu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 Witam a tu znów dym Guru jeździ jak emeryt i dlatego się mu glut nie psuje Sparki, dzięki za info tylko że srebrny i automat Kris, sprawa łatwa jak pierwszy raz, kupujesz papier ścierny np. 800 -tke, kupujesz spray - black matt jeżeli chcesz mat, a jak chcesz połysk to połysk wyciągasz sobie grill, wyciągasz potem tą chromowaną obwódkę - tak samo łatwe, matujesz papierem tak długo, aż chrom straci połysk i będą widoczne rysy, czym lepiej zmatujesz, tym dłużej obejdzie się bez malowania i malujesz... :> dajesz pierwszą warstwę, czekasz aż wyschnie, potem znów druga itd. ja dałem 4 i niestety jak kamyk dobrze walnie to odpadnie, nie ma siły, musiał by to lakiernik profi pomalować, ale tym sposobem zawsze jest coś do robienia przy aucie :> Miron, to jak Ty szukałeś tych aut skoro kupiłeś w DE a nie znasz języka? mniej więcej wiem co tam pisze, ale myślałem że jako "wyjadacz" dostanę profi opis, a tu zonk
miron78 Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Opublikowano 27 Lipca 2009 pucek wypas to nie problem - bo wiadomo co jest co - ale jakieś tam teksty typowo De to niestety. Jak szukałem fur to wypasik byłem w stanie sam sobie rozszyfrować a jak furka mnie bardziej zaciekawiła i byłem zainteresowany to kumpel za mnie dzwonił ( kumpel z którym zawsze śmigam po fury )
kris_kilt Opublikowano 27 Lipca 2009 Opublikowano 27 Lipca 2009 pucek jutro się za to zabieram , no , najpóźniej w środę
Rekomendowane odpowiedzi