Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item693459274_a4_1_9_tdi_131km_xenon_sportpakiet_navi_idealna.html

Nawet nie czytałem tamtej za to ta jest wykoloryzowana na maxa[br]Dopisany: 26 Lipiec 2009, 20:48_________________________________________________A teraz z innej beczki :naughty: pomijam fakt że jest to w języku Rumuńskim ale wokalistka tego zespołu jest chyba zakochana w Audi bo w scenach kiedy jest ubrana na czerwono widać jaki piękny ma pasek :gwizdanie:

oprucz tego gościu w zielonym za***iście jest podobny do LIBERA tego co śpiewa z Sylwią Grzeszczak

http://www.youtube.com/watch?v=5oxOR88zORA

Ale wyj....eł z tekstem co ? :wallbash:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ta pedantyczna b6 była oglądana na forum... podobno szrot straszny...

a ta gruga super....

A Pucek polifta dlatego bo dużo więcej części które ci zostaną da sie sprzedać...

[br]Dopisany: 26 Lipiec 2009, 22:05_________________________________________________ta 2 super dla mnie czegoś takiego bede szukac, nie musze miec s-line i rns-a, szkoda tylko ze nie ma bose... cena mi bardzo pasuje ...

Opublikowano

szkoda mi też zmieniać moje B5 na inne B5, więc pomyślałem o swapie, wiem też że za taki silnik trzeba liczyć 3 tyś zł żeby nie kupić mega padła, dlatego miałem na myśli kupno anglika, z klimą i tym silnikiem, przekładka silnika i klimy, nie powinno być większych problemów, a silnik można zawsze w tym aucie wypróbować, sprawdzić kompresje i wogule jego stan, taki anglik to koszt już w polsce 5 tyś zł, a tam oczywiście taniej

Moje zdanie jest takie, że najlepsze jest seryjne 1.8T zmontowane w fabryce. Można się w swapy bawić, ale tak jak piszesz potem to już jest niezgodne z brief-em co masz w aucie.

Jak ja bym kupował to poszukałbym 1.8T AWT bo te były w starszych B5 w passatach i w audi B5 chyba też, innych nowszych 1.8T w B5 chyba nie było. AWT to już nowsze 1.8T z pełnym sterowaniem elektroniki.

Opublikowano

Mam takie pytanie, takie manetki przy kierownicy to jak się zwą??? i czy w a4 to jest??

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item688084632_anglik_ankliki_audi_a4_1_8t.html

Pucek kumpel tak zrobiłem ale z golfem miał 1,8 gti (107km) i kupił corrado G60 przełożył silnik kompletny do golfa a do corrado wsadził te zwykle 1,8 i jeszcze znalazł na niego kupca za prawie tą samą kase co za niego dał, od tej pory ma non stop banan na twarzy jak tylko wciska gaz....

Opublikowano

Mam takie pytanie, takie manetki przy kierownicy to jak się zwą??? i czy w a4 to jest??

Krolu jasne że manetki masz a może się to nazywać jeszcze przełącznik zespolony :wink4:

Opublikowano

Nie sprecyzowałem pytania... chodziło mi o manetki do zamiany biegów :bag:[br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 08:14_________________________________________________@ pucek:

szkoda, że nie T:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9379453

Patrz ile tu jest częsci do sprzedania:

- lampki, zderzaki + halogeny, kierownica jakies pseudo alu 15', grill + może by się coś jeszcze znalazło... (kratki wlotowe podświetlane :decayed:)

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

TO NIE DZIAŁ NEWBIE......

Napisz coś konkretnego nawiązującego do tematu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Napisz coś konkretnego nawiązującego do tematu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Oj oj poczekaj :bicz: :bicz3: :decayed:

Co mam pisać do tematu ja nie zmieniam auta bo mi się nie psuje to mnie na razie ogłoszenia nie interesują :tongue4:

Opublikowano

Co mam pisać do tematu ja nie zmieniam auta bo mi się nie psuje to mnie na razie ogłoszenia nie interesują :tongue4:

To doradź jak jeździć, żeby się nie psuło - tak jak ty :decayed:

Opublikowano

No przecież ja jeżdżę powoli spokojnie i delikatnie :kox: to można jeździć tak jak ja :przebiegly:

Opublikowano

witam z rana :hi:

heheh , widzę że docinka już z rana , hehehehe , chyba na rozbudzenie :naughty:_________________________________________________

wiem że to nie ten dział , zaraz na inny się przenosze , ale ....

mam do opchnięcia,w zasadzie mój qmpel Alfe156 2000r na wypasie - 2.0TS (155km) ok 157tys.km, fotele na czerwonej skórze , skrzynia tiptronic , auto w kolorze srebrnym , stan techniczny ogolnie dobry - anglik , chce go tu zwieść i póścić , cena ok 5-6k , nienzacie jakiegoś żyda czy coś ??

Opublikowano

Dobry :hi:

Za chwilę do STA ze skuterkiem na ściągnięcie blokad, przegląd i założenie tuningowych części :kox: Ciekawe jak to będzie jeździło :mysli:

A potem może na chipa :polew:

Opublikowano

Dobry :hi:

Za chwilę do STA ze skuterkiem na ściągnięcie blokad, przegląd i założenie tuningowych części :kox: Ciekawe jak to będzie jeździło :mysli:

A potem może na chipa :polew:

:vaglogi::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 27 Lipiec 2009, 11:44_________________________________________________

To doradź jak jeździć, żeby się nie psuło - tak jak ty :decayed:

KROLU chce uzyskać miano Szydercy

Opublikowano

:hi:

:polew: :polew:

Opublikowano

Witam :tongue4:

a tu znów dym :polew:

Guru jeździ jak emeryt i dlatego się mu glut nie psuje :naughty:

Sparki, dzięki za info :good: tylko że srebrny i automat :thumbdown:

Kris, sprawa łatwa jak pierwszy raz, kupujesz papier ścierny np. 800 -tke, kupujesz spray - black matt jeżeli chcesz mat, a jak chcesz połysk to połysk :decayed:

wyciągasz sobie grill, wyciągasz potem tą chromowaną obwódkę - tak samo łatwe, matujesz papierem tak długo, aż chrom straci połysk i będą widoczne rysy, czym lepiej zmatujesz, tym dłużej obejdzie się bez malowania :tongue4:

i malujesz... :> dajesz pierwszą warstwę, czekasz aż wyschnie, potem znów druga itd. ja dałem 4 i niestety jak kamyk dobrze walnie to odpadnie, nie ma siły, musiał by to lakiernik profi pomalować, ale tym sposobem zawsze jest coś do robienia przy aucie :>

Miron, to jak Ty szukałeś tych aut skoro kupiłeś w DE a nie znasz języka? :polew: mniej więcej wiem co tam pisze, ale myślałem że jako "wyjadacz" dostanę profi opis, a tu zonk :wink4:

Opublikowano

pucek wypas to nie problem - bo wiadomo co jest co - ale jakieś tam teksty typowo De to niestety.

Jak szukałem fur to wypasik byłem w stanie sam sobie rozszyfrować a jak furka mnie bardziej zaciekawiła i byłem zainteresowany to kumpel za mnie dzwonił ( kumpel z którym zawsze śmigam po fury )