Majkel Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 at last at home A jutro jeszcze dłuższy dzień wcale nie "at last" - ja teraz dopiero skończyłem i jako pierwszy moge zarzucic kapelona na dziś btw. horny mam coś dla Ciebie, 7 kg dobrej, niemieckiej chemii
horny devil Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 :hi: ---------- Post dopisany at 06:48 ---------- Poprzedni post napisany at 06:47 ---------- at last at home A jutro jeszcze dłuższy dzień wcale nie "at last" - ja teraz dopiero skończyłem i jako pierwszy moge zarzucic kapelona na dziś btw. horny mam coś dla Ciebie, 7 kg dobrej, niemieckiej chemii W końcu jakieś pranie zrobię bo mi się ciuchy zaczynały kruszyć :polew::polew::polew:
Mario22 Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 Siema z rana ... to pączuś i browarek Wysłane z telewizora Note2
Arturoo Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 wysłane z one v ---------- Post dopisany at 07:19 ---------- Poprzedni post napisany at 07:15 ---------- :hi:---------- Post dopisany at 06:48 ---------- Poprzedni post napisany at 06:47 ---------- at last at home A jutro jeszcze dłuższy dzień wcale nie "at last" - ja teraz dopiero skończyłem i jako pierwszy moge zarzucic kapelona na dziś btw. horny mam coś dla Ciebie, 7 kg dobrej, niemieckiej chemii W końcu jakieś pranie zrobię bo mi się ciuchy zaczynały kruszyć :polew::polew::polew: horny.....Ty jak już dupniesz ...to brak słów...:polew: wysłane z one v
horny devil Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 No co? trzeba się umieć śmiać, zwłaszcza z siebie
Arturoo Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 ...dokładnie wysłane z one v
Polko_V Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 :hi:---------- Post dopisany at 06:48 ---------- Poprzedni post napisany at 06:47 ---------- at last at home A jutro jeszcze dłuższy dzień wcale nie "at last" - ja teraz dopiero skończyłem i jako pierwszy moge zarzucic kapelona na dziś btw. horny mam coś dla Ciebie, 7 kg dobrej, niemieckiej chemii W końcu jakieś pranie zrobię bo mi się ciuchy zaczynały kruszyć :polew::polew::polew: :polew:
miron78 Opublikowano 25 Października 2013 Autor Opublikowano 25 Października 2013 w dniu zlota Będę po pracy - brudasem
SebaMC Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 siema, jak wytrzeźwieje to też wpadnę
Majkel Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 siema, jak wytrzeźwieje to też wpadnę ogólnie piątki mają to do siebie, że cięzko w nie wytrzeźwieć
SebaMC Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 siema, jak wytrzeźwieje to też wpadnę ogólnie piątki mają to do siebie, że cięzko w nie wytrzeźwieć Strasznie ciężko
Arturoo Opublikowano 25 Października 2013 Opublikowano 25 Października 2013 W pracy siedzę...ehhh.......kebab odchodzi w zapomnienie ..... wysłane z one v
Rekomendowane odpowiedzi