Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 ballantajsa, wódeczki...czy coś i wszystkie przetrawi:decayed:
Arturoo Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 :D:D:D:D nie po prostu spamuje... ogladam skazanego na bluesa z paletką w jednej rece i żubrem w drugiej Wysłane z telewizora Note2 To cza leczyć...nie ma co zwlekać...im później tym gorzej.... wysłane z one v
Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 ale co chcesz leczyć...brzuch już ma i do tego jeździ seatem...tylko IOM:facepalm:
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 ale co chcesz leczyć...brzuch już ma i do tego jeździ seatem...tylko IOM:facepalm: O co wam chodzi idealny wieczór ... dobry film pifko i forum ... :thumbup: Wysłane z telewizora Note2
Polko_V Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 no faktt... ...ale mój się już kończy...dobranoc :hi:
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 no faktt......ale mój się już kończy...dobranoc :hi: Bajo Wysłane z telewizora Note2
Majkel Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 kapelon na udany początek tygodnia Panowie
miron78 Opublikowano 28 Października 2013 Autor Opublikowano 28 Października 2013 :hi:tydzień bez zlota
horny devil Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 dobrze że tylko 4 dni do pracy tej pierwszej
miron78 Opublikowano 28 Października 2013 Autor Opublikowano 28 Października 2013 no i kolejne graty do B8 wjechały do garażu - musze się odciąć od forum bo znowu w jakiś ciąg z modami wpadłem - a jakiś czas temu myślałem że już nie ma co zmieniać - przy moich modach to chyba Osiek finansowo pójdzie z torbami a przy okazji się rozwiedzie - bo wszystko co ja wymieniam od odkupuje - czy potrzebuje czy nie co za świat zwariowany - motoryzacyjny Ale musze przyznać że moje Esowe lustera będą mu mega pasowały do chrom relingów i obwódek szyb
H4mm3R Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 no i kolejne graty do B8 wjechały do garażu - musze się odciąć od forum bo znowu w jakiś ciąg z modami wpadłem - a jakiś czas temu myślałem że już nie ma co zmieniać - przy moich modach to chyba Osiek finansowo pójdzie z torbami a przy okazji się rozwiedzie - bo wszystko co ja wymieniam od odkupuje - czy potrzebuje czy nie co za świat zwariowany - motoryzacyjny Ale musze przyznać że moje Esowe lustera będą mu mega pasowały do chrom relingów i obwódek szyb Takiemu to dobrze, szybki rynek zbytu
Rekomendowane odpowiedzi